Наистина много съм ядосана, а и виждам, че нещата, поне за мен, не вярвам някога да се променят. Не мога да си възвърна предишното отношение.
имам още някои идеи относно ситуацията, ако ти се говори още де..сега трябва да излизам, но довечера ще се върна..но идеята ми е, че винаги при хорарните карти за взаимоотношения, когато едната страна се падне меркурий, другата ще е юпитер или нептун, няма друг начин..когато този, който задава въпроса иска да научи нещо /мерк/, при другия става въпрос или за някакви духовни ценности, философия, религия /юпи/, или за божествена любов или заблуда /нептун/..в случая с твоя въпрос другият е юпитер..но не знам нито каква е ситуацията, нито какъв е човека, не си длъжна и да обясняваш де, макар че нямаше да е лошо..
аз обаче си представям нещата така: започваш работа някъде и сте в една стая с мъж, който не е нищо особено, но с течение на времето го опознаваш и ти става интересен..той проявява внимание, забавен е, приятно ти е с него и ти се струва, че ти изпраща някакви сигнали, за нещо друго, нещо повече..за теб това е флирт, но когато му намекваш нещо във връзка с това, той се изметва- ''аа, няма такова нещо, харесвам те само като приятел, съжалявам, че така си се объркала!!''..ти си харесвана жена и не си свикнала на такива ситуации, затова започваш да беснееш, чувстваш се отхвърлена, гордостта ти е наранена, не че толкова го искаш, ама си му ядосана, защото мислиш, че те е заблудил нарочно, а трябва да го виждаш всеки ден..започват да се появяват някои по- язвителни нотки, които понякога ескалират до моменти на агресия и разменени реплики, вече е замесена и работата, няма комуникация и това те трови по 9 часа на ден..оня се прави на света вода ненапита и че не разбира как и защо си станала такава кучка, той какво е виновен..сега, въпроса е - какво е станало, защо се е получило така??
поставяме се изцяло на негово място, за да го разберем..има много варианти- например- той си е флиртаджия, харесал те е, и те разиграва, харесал те е първоначално, но се е изплашил, или приличаш прекалено много на майка му, религиозен фанатик е и се пази девствен за първата брачна нощ, вярва в голямата любов като по филмите, а с теб нещата не са се получили така, садист е и иска да те тормози психически, иска да те докара до бяс, за да напуснеш, защото не те харесва, гей е и иска да сте приятелки, мечтае си да е жена и иска да прилича на теб, наистина те харесва, но е нараняван много от жените, има много силни прегради и го е страх от чувствата му, прекалено много рационализира, има малка пишка или други сексуални проблеми и го е страх, че ако стане нещо между вас, ще се изложи и ще го разнесеш в цялата работа, ще му се подиграеш, прекалено си красива и го е страх от това и от теб, прекалено си умна, а той се възбужда само от тъпи, руси жени с голям бюст..сещам се за още десетки възможни варианти, но трябва да излизам..дано до довечера да ми отговориш, защото ситуацията ми е много на сърце и ще мисля цял ден за нея.. :blink: