Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210482 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #320 -: Август 27, 2010, 07:53:22 pm »
Не го приемай буквално. Казах ощипана мома ( на шега). Според мен, на този етап, нещата ще останат така както са в момента. Може да има раздвижване чак към октомври. Но може и да греша. Нека вещите по хорара да се включат.
Аз от моите скромни наблюдения съм забелязала, че неаспектиран сигнификатор води до пасивност от страна на кверент или лицето за което питаме. А ако Луната опозиционира планети по 1-7 дом и става дума за партньорски отношения, пак дава  отрицателен отговор.

Ая, точно през октомври (началото) ми предстои транзитен Сатурн да съвпадне с господарката на АЦ - Венера, аз също мисля, че тогава ще се случи нещо, не мога да знам какво точно, но предполагам, че ще има събитие, защото тези две палнети са в секстил в натала, четох много неща  за този аспект, общо взето останах с впечатлението, че каквото и да става, ще е за добро (имам предвид да се съберем отново или да се разделим окончателно - и двете неща са вероятни спред инфото, което прочетох)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #321 -: Август 27, 2010, 08:11:23 pm »

Ая, точно през октомври (началото) ми предстои транзитен Сатурн да съвпадне с господарката на АЦ - Венера, аз също мисля, че тогава ще се случи нещо, не мога да знам какво точно, но предполагам, че ще има събитие, защото тези две палнети са в секстил в натала, четох много неща  за този аспект, общо взето останах с впечатлението, че каквото и да става, ще е за добро (имам предвид да се съберем отново или да се разделим окончателно - и двете неща са вероятни спред инфото, което прочетох)

Най-общо, транзитът на Сатурн съвпад натална Венера се свързва с връщане на стара любов, или нещо от този род. Така че, нищо чудно и това да се случи. Казвам, най-общо е това, защото знаеш, че зависи много от останалите текущи констелации.
[/quote]

Да, знам, че е така, в тази връзка се сещам за един от подписите на Небесна - всичко, написано на небето, се случва на земята, така че каквото има да става, то ще си стане, въпросът е в това нашата нагласа към случващото се да е адекватна на обстоятелствата
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #322 -: Август 27, 2010, 08:26:42 pm »
Ая, извинявай, но от чисто астрологическо любопитство искам да те попитам кое те наведе на мисълта, че ще има раздвижване през октомври

« Отговор #323 -: Август 27, 2010, 08:47:06 pm »
 :kissd: много благодаря!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #324 -: Август 27, 2010, 11:13:02 pm »
Моля ви, да се включите в този хорар, защото вече не издържам. Писна ми от караници, викове и спорове с един мой приятел. Точно приятел, никога не сме били интимни. Налага ни се да сме постоянно заедно, та няма как да изчезна от него.С всеки изминал ден положението става все по-зле и по-зле.
Въпросът ми е: Ще си възвърнем ли старите приятелски отношения с Х.?

*

Vision

• 3523
« Отговор #325 -: Август 27, 2010, 11:37:11 pm »
Моля ви, да се включите в този хорар, защото вече не издържам. Писна ми от караници, викове и спорове с един мой приятел. Точно приятел, никога не сме били интимни. Налага ни се да сме постоянно заедно, та няма как да изчезна от него.С всеки изминал ден положението става все по-зле и по-зле.
Въпросът ми е: Ще си възвърнем ли старите приятелски отношения с Х.?

ти си представена от меркурий в 4-ти, а той от юпитер в 11-ти, той те вижда като приятел, а ти искаш или да стане някакъв флирт, защото мерка е близо до к5, или да сложиш край на всичко, понеже е в 4-ти..затова ли се карате??понеже има напрежение и неяснота какво сте??..той е прав, трябва да сте само приятели /той е в съвпад с луната/..ако има край, ще е много бляскав и величествен- иц в лъв  ;) но слънце в опозиция с нептун, все пак има нещо неясно..но с толкова ретро планети и моя оптимизъм, да кажем- ДА, ще си възвърнете старите отношения.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #326 -: Август 27, 2010, 11:44:41 pm »
Това за напрежението и неяснотата какво сме е абсолютно вярно.Но както вървят нещата сме тръгнали да не можем въобще да се гледаме.Наистина ни идва да захвърлим всичко и да спре тази драма, съвсем величествено...Не знам ще има ли светлина в тунела въобще... :-[

« Отговор #327 -: Август 27, 2010, 11:44:51 pm »
Ти си ретроградна, той е ретрограден, нямате контакт - един вид нормална комуникация. Луната прави апликиращи негативни аспекти.Не виждам да има положителнен обрат вашето приятелство.  :-X
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #328 -: Август 27, 2010, 11:48:49 pm »
Това за напрежението и неяснотата какво сме е абсолютно вярно.Но както вървят нещата сме тръгнали да не можем въобще да се гледаме.Наистина ни идва да захвърлим всичко и да спре тази драма, съвсем величествено...Не знам ще има ли светлина в тунела въобще... :-[

сигурно ти е колега, заради нептун и хирон в десети..дано да не чакате докато нептун влезе в риби, за да вземе властта.. :blink:
с тези марс и венера в пети, везни, най- добре ще се разхлаби напрежението с един хубав секс, ама той е прекалено чувствителен на тази тема..ама и фортуна е в пети- изнасилвай го и това е..с плутон и слв в осми няма да ти е трудно.. ;D

и все пак мц е във водолей, най- високата точка..повече от приятели може и да не станете, но поне няма да има напрежение..
« Последна редакция: Август 27, 2010, 11:56:27 pm от Vision »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #329 -: Август 27, 2010, 11:52:59 pm »
Вижън, какво се базикаш па ти. Ние не моем се гледаме, за секс говориш... :-X

*

Mia21

• 2502
« Отговор #330 -: Август 27, 2010, 11:58:30 pm »
Да ви кажа честно не си падам по секса с трупове.  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #331 -: Август 28, 2010, 12:03:07 am »

нали трябва да се предприеме нещо, за да се отпуши напрежението..или бой, или секс..или ти да приемеш неговата гледна точка, но сигурно не можеш, май все пак секс.. ;D
не знам..нещата ще се стабилизират с времето- слв в козирог..но в осми, все пак- секс..звучи интересно- не мога да го понасям, мразя го и все пак..тя омразата се е родила от друго желание сигурно..ех, Мия, Мия..много ме замисли..а това вярно ли е, че той иска да сте само приятели и влага повече чувства в тази история??чувствата му са искрени- овенска луна..от какво го е страх..да не е гей?? :o

*

Mia21

• 2502
« Отговор #332 -: Август 28, 2010, 12:03:23 am »
Ти си ретроградна, той е ретрограден, нямате контакт - един вид нормална комуникация. Луната прави апликиращи негативни аспекти.Не виждам да има положителнен обрат вашето приятелство.  :-X

Благодаря ти, Аурора! Идеално... :mellow:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #333 -: Август 28, 2010, 12:08:06 am »

нали трябва да се предприеме нещо, за да се отпуши напрежението..или бой, или секс..или ти да приемеш неговата гледна точка, но сигурно не можеш, май все пак секс.. ;D
не знам..нещата ще се стабилизират с времето- слв в козирог..но в осми, все пак- секс..звучи интересно- не мога да го понасям, мразя го и все пак..тя омразата се е родила от друго желание сигурно..ех, Мия, Мия..много ме замисли..а това вярно ли е, че той иска да сте само приятели и влага повече чувства в тази история??чувствата му са искрени- овенска луна..от какво го е страх..да не е гей?? :o

Секс няма да има-категорична съм. Дай някой друг сценарий... ;D
Не разбирам къде пък осми е намесен. Не разбирам какви чувства влага той в тази история? Просто нещо му има напоследък, а и аз не съм много добре на моменти, та така...Какъв секс, какви пет лева. Не знам от какво и защо го е страх...

*

Vision

• 3523
« Отговор #334 -: Август 28, 2010, 12:15:52 am »
Секс няма да има-категорична съм. Дай някой друг сценарий... ;D
Не разбирам къде пък осми е намесен. Не разбирам какви чувства влага той в тази история? Просто нещо му има напоследък, а и аз не съм много добре на моменти, та така...Какъв секс, какви пет лева. Не знам от какво и защо го е страх...

е, аз си фантазирам малко, ама като няма на линия някой по- запознат с хорарите, какво да правиш.. :-[

ами мисля, че има нещо заради нептун и хирон в десети, нещо, което не знаеш..в опозиция със слънцето..слънцето е в тригон с плутон, а нептун е в секстил с плутон, а плутон е на трон по дом, той е начина за излизане от ситуацията..ако гледаш само мерк, юпитер и луна, ок, няма проблеми, но ако я гледаш шантаво като мен е различна..той има приятелски чувства и е прав за себе си..ти кое не можеш да приемеш..асц. на тази карта да не ти се пада върху слънцето..бъди честна- какво искаш от този човек?? ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #335 -: Август 28, 2010, 12:22:13 am »
Не, асцендента не ми се пада върху Слънцето. Не разбирам само защо си мислиш, че той е прав за себе си. Аз също съм си права за мене си. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #336 -: Август 28, 2010, 12:25:15 am »
Не, асцендента не ми се пада върху Слънцето. Не разбирам само защо си мислиш, че той е прав за себе си. Аз също съм си права за мене си. :blink:

ами всеки е прав за себе си, както ти, така и той..нали заради това трябва да разбереш къде се корени проблема, за да го разрешиш..както и да е..не се ядосвай.. :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #337 -: Август 28, 2010, 12:27:15 am »
Наистина много съм ядосана, а и виждам, че нещата, поне за мен, не вярвам някога да се променят. Не мога да си възвърна предишното отношение.

*

Vision

• 3523
« Отговор #338 -: Август 28, 2010, 12:34:26 am »
Наистина много съм ядосана, а и виждам, че нещата, поне за мен, не вярвам някога да се променят. Не мога да си възвърна предишното отношение.

като тръгне мерка директен и мине 22-рия градус на дева, поне ще можеш да поговориш с него по тези въпроси, може би това е начина..нали ти си меркурий, трябва да говориш, иначе няма как да стане..ти не ми отговори какво искаш от него /не какво искаш да стане или да се върне/, но те чувствата са си чувства, негативни или позитивни, все са издънки от един корен..айде, аз да да лягам вече..лека.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #339 -: Август 28, 2010, 10:32:37 am »

имам още някои идеи относно ситуацията, ако ти се говори още де..сега трябва да излизам, но довечера ще се върна..но идеята ми е, че винаги при хорарните карти за взаимоотношения, когато едната страна се падне меркурий, другата ще е юпитер или нептун, няма друг начин..когато този, който задава въпроса иска да научи нещо /мерк/, при другия става въпрос или за някакви духовни ценности, философия, религия /юпи/, или за божествена любов или заблуда /нептун/..в случая с твоя въпрос другият е юпитер..но не знам нито каква е ситуацията, нито какъв е човека, не си длъжна и да обясняваш де, макар че нямаше да е лошо..
аз обаче си представям нещата така: започваш работа някъде и сте в една стая с мъж, който не е нищо особено, но с течение на времето го опознаваш и ти става интересен..той проявява внимание, забавен е, приятно ти е с него и ти се струва, че ти изпраща някакви сигнали, за нещо друго, нещо повече..за теб това е флирт, но когато му намекваш нещо във връзка с това, той се изметва- ''аа, няма такова нещо, харесвам те само като приятел, съжалявам, че така си се объркала!!''..ти си харесвана жена и не си свикнала на такива ситуации, затова започваш да беснееш, чувстваш се отхвърлена, гордостта ти е наранена, не че толкова го искаш, ама си му ядосана, защото мислиш, че те е заблудил нарочно, а трябва да го виждаш всеки ден..започват да се появяват някои по- язвителни нотки, които понякога ескалират до моменти на агресия и разменени реплики, вече е замесена и работата, няма комуникация и това те трови по 9 часа на ден..оня се прави на света вода ненапита и че не разбира как и защо си станала такава кучка, той какво е виновен..сега, въпроса е - какво е станало, защо се е получило така??
поставяме се изцяло на негово място, за да го разберем..има много варианти- например- той си е флиртаджия, харесал те е, и те разиграва, харесал те е първоначално, но се е изплашил, или приличаш прекалено много на майка му, религиозен фанатик е и се пази девствен за първата брачна нощ, вярва в голямата любов като по филмите, а с теб нещата не са се получили така, садист е и иска да те тормози психически, иска да те докара до бяс, за да напуснеш, защото не те харесва, гей е и иска да сте приятелки, мечтае си да е жена и иска да прилича на теб, наистина те харесва, но е нараняван много от жените, има много силни прегради и го е страх от чувствата му, прекалено много рационализира, има малка пишка или други сексуални проблеми и го е страх, че ако стане нещо между вас, ще се изложи и ще го разнесеш в цялата работа, ще му се подиграеш, прекалено си красива и го е страх от това и от теб, прекалено си умна, а той се възбужда само от тъпи, руси жени с голям бюст..сещам се за още десетки възможни варианти, но трябва да излизам..дано до довечера да ми отговориш, защото ситуацията ми е много на сърце и ще мисля цял ден за нея.. :blink: