Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211390 Прегледи
*

abroad

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #640 -: Ноември 07, 2010, 03:13:14 am »
Не виждам, лошо да се знае, колко ще са децата. Ако ти кажа, че ще имаш 2, какво ще стане?

Евала, можеш ли да ми "отгатнеш", ей тъй както си говорим  :blink:
Откога си търся подобен оракул :rolleyes:
Съвсем съм сериозна :blink:

A, защо ти е да знаеш?
Знанието за това, какво те очаква и горе-долу кога е голяма спирачка. Имай го напредвид!

от приказка, на приказка ще вземем да си дойдем на думата
дали аз или той искаме да знаем, не е предмет на разговора, струва ми се :blink:
ти кажи - може или не
аз смятам, че може под условие, всъщност много условия ;D, и не точно..

астрологията, освен всичко останало не е чиста математика, иначе дори и аз щях да я владея, аще повече - щях да имам нездрав интерес към нея :blink:

ма ти не ми отговори - наемаш ли се да кажеш колко и кога :blink:, без оглед на моите причинни дерзания

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #641 -: Ноември 07, 2010, 03:14:25 am »
Добрите астролози пишат Тадж , не говорят...пишат разбираемо , консултация устна само при необходимост от пояснение на изготвения хороскоп...За това са скъпи...,знаят какво продават! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #642 -: Ноември 07, 2010, 03:14:58 am »
а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него  

????

Да, и аз много се учудих... Аз съм на 28.11, а той на 09.01 и разликата е 42 дена, но той каза че съм попадала в периода на Сатурновата му дупка и аз съм щяла да бъда тази която го следва " като кученце ", а той щял да върви напред без да мисли за мен... :o

Беше много груб и рязък този Иво, много ме огорчи и ме накара да не вярвам във връзката си...Много тъпо!

« Отговор #643 -: Ноември 07, 2010, 03:16:09 am »
Добрите астролози пишат Тадж , не говорят...пишат разбираемо , консултация устна само при необходимост от пояснение на изготвения хороскоп...За това са скъпи...,знаят какво продават! ;) ;D

:clap:

« Отговор #644 -: Ноември 07, 2010, 03:16:53 am »
и ме накара да не вярвам във връзката си...Много тъпо!

Неговото Слънце е на твоя АС, което е много добре, но Венерите ви в кадрат, Марсовете в опозиция - някой ден това ще даде своя дисхармоничен акцент.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #645 -: Ноември 07, 2010, 03:17:04 am »
1. На тебе не ти е писано да си с по-възрастни мъже ( Повечето ми връзки са с по-възрастни мъже, като разликата ни е била от 10 години нагоре, дори с един беше 25 ) и винаги са ме привличали повече, дори сексуално. 2. Връзките според него се правели едва ли не само по слънчевия знак ( според мене пълна тъпотия). 3. Щяла съм да имам 2 брака и в момента живея живот номер 4 ( това как го разбра незнам  ;D). 4. Ще имам 2 или 3 деца,но само от един мъж?!! ( това как го разбра?)  5. За моя приятел - гледа синастрията и след 2 минути каза: НЕ - не става тоя, вие ще се разделите, той е много стиснат и е голям егоист, а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него  ;D ;D Е ТВА МЕ УБИ.

Ако всичко написано е истина, кажи му да си окачи дипломата (ако има такава) в стаята за медитация и размисъл (WC). Звучи ми като свободно съчинение, трудно ми е да повярвам, че все още има професионални астролози, които разказват подобни врели-некипели на клиентите си.  :-\

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #646 -: Ноември 07, 2010, 03:19:47 am »

Неговото Слънце е на твоя АС, което е много добре, но Венерите ви в кадрат, Марсовете в опозиция - някой ден това ще даде своя дисхармоничен акцент.

То го дава често, понякога се дрънкаме. Бих казала че тези взаимоотношения са много податливи на кавги и сръдни, но пък си има и чар :blink:

« Отговор #647 -: Ноември 07, 2010, 03:20:45 am »
1. На тебе не ти е писано да си с по-възрастни мъже ( Повечето ми връзки са с по-възрастни мъже, като разликата ни е била от 10 години нагоре, дори с един беше 25 ) и винаги са ме привличали повече, дори сексуално. 2. Връзките според него се правели едва ли не само по слънчевия знак ( според мене пълна тъпотия). 3. Щяла съм да имам 2 брака и в момента живея живот номер 4 ( това как го разбра незнам  ;D). 4. Ще имам 2 или 3 деца,но само от един мъж?!! ( това как го разбра?)  5. За моя приятел - гледа синастрията и след 2 минути каза: НЕ - не става тоя, вие ще се разделите, той е много стиснат и е голям егоист, а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него  ;D ;D Е ТВА МЕ УБИ.

Ако всичко написано е истина, кажи му да си окачи дипломата (ако има такава) в стаята за медитация и размисъл (WC). Звучи ми като свободно съчинение, трудно ми е да повярвам, че все още има професионални астролози, които разказват подобни врели-некипели на клиентите си.  :-\

Има, има...обаче много ме издразни - гледа нещо по картата и скача - НЕ! Това няма да стане, категорично...ала-бала...

*

tadj-all

« Отговор #648 -: Ноември 07, 2010, 03:22:39 am »
Не виждам, лошо да се знае, колко ще са децата. Ако ти кажа, че ще имаш 2, какво ще стане?

Евала, можеш ли да ми "отгатнеш", ей тъй както си говорим  :blink:
Откога си търся подобен оракул :rolleyes:
Съвсем съм сериозна :blink:

A, защо ти е да знаеш?
Знанието за това, какво те очаква и горе-долу кога е голяма спирачка. Имай го напредвид!

от приказка, на приказка ще вземем да си дойдем на думата
дали аз или той искаме да знаем, не е предмет на разговора, струва ми се :blink:
ти кажи - може или не
аз смятам, че може под условие, всъщност много условия ;D, и не точно..

астрологията, освен всичко останало не е чиста математика, иначе дори и аз щях да я владея, аще повече - щях да имам нездрав интерес към нея :blink:

ма ти не ми отговори - наемаш ли се да кажеш колко и кога :blink:, без оглед на моите причинни дерзания

Писах вече, че не съм задълбавал в тая история. Не ми е толкова любопитно. А и не е предмет на силен интерес поне на тоя етап.

Но! Винаги мога да се пробвам, щом си желаеща. (Което съвсем не значи, че на всеки който пожелае ще гледам...!)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #649 -: Ноември 07, 2010, 03:23:02 am »
....той каза че съм попадала в периода на Сатурновата му дупка и аз съм щяла да бъда тази която го следва " като кученце ", а той щял да върви напред без да мисли за мен... :o

Не е баш тъй.  :blink:
В индийската астрология, където приоритет се дава на Луната, съвместимоста се гледа по лунен знак и накшатра, най-малкото. И има значение дали Луната на мъжа следва Луната на жената или обратното.
Та в това отношение сте си окей - неговата Луна върви след твоята (по реда на зодиакалните знаци).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #650 -: Ноември 07, 2010, 03:24:42 am »
....той каза че съм попадала в периода на Сатурновата му дупка и аз съм щяла да бъда тази която го следва " като кученце ", а той щял да върви напред без да мисли за мен... :o

В индийската астрология, където приоритет се дава на Луната, съвместимоста се гледа по лунен знак и накшатра, най-малкото. И има значение дали Луната на мъжа следва Луната на жената или обратното.
Та в това отношение сте си окей - неговата Луна върви след твоята (по реда на зодиакалните знаци).

Това е ок, но има и още нещо - в астрологията никъде не се казва точно колко е Сатурновата дупка. Била 30 дни, пък после 40, пък 42...Според мен това е строго индивидуално за всеки човек, а не за всички!

« Отговор #651 -: Ноември 07, 2010, 03:26:26 am »

То го дава често, понякога се дрънкаме. Бих казала че тези взаимоотношения са много податливи на кавги и сръдни, но пък си има и чар :blink:

Въпрос на гледна точка  :mellow: Нехармонични венери - различни ценностни системи; нехармонични схващания за религия, пари. Нехармонични Марсове - конфликт на волята, различен ритъм на живот, различна необходимост в секса.
Не знам на това къде да му търся чара. Но ти си много млада и това все още те забавлява...

в астрологията никъде не се казва точно колко е Сатурновата дупка. Била 30 дни, пък после 40, пък 42...Според мен това е строго индивидуално за всеки човек, а не за всички!

Напротив. Казва се. 52 дни. 365:7. Но виждам, че разбираш от астрология...

« Отговор #652 -: Ноември 07, 2010, 03:27:40 am »
В повечето случаи питащите се интересуват дали и кога ще имат деца, при какви обстоятелства, а не колко на брой. Бройката сами можем да я определяме, стига да не се намесят някои физиологични причини. Друг е въросът, че в хороскопа може и да липсват фактори, отричащи децата, а на практика нативът да няма собствени деца. В хороскопа може да има заложена вероятност да се гледат чужди деца (осиновени/доведени) като свои.
Перфектен коментар! Както обикновено, Лили, загатваш пропуските ми, за което много ти благодаря! :wub:
В картата ти, Oceanborn, имаш управител на 5-ти дом в 11-ти, което може да се тълкува и като отглеждане на децата на партньора или на осиновени деца. Също имаш и хармоничен аспект - секстил между управителите на тези домове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #653 -: Ноември 07, 2010, 03:27:48 am »
...гледа нещо по картата и скача - НЕ! Това няма да стане, категорично...ала-бала...

И той не е единственият. Има и други, също толкова категорични астролози. Има и астролози-съдници, но тук вече става въпрос за патология и евентуално mental illness.  ;D

Най-смешно е обаче, когато един професионален астролог започва да пренася субективния си опит в консултациите си. От сорта "Този не е за теб! Навремето имах връзка с подобен тип, оказа се пълен провал" (думи на професионална бг астроложка, при която се обърна една моя приятелка за синастрична консултация).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #654 -: Ноември 07, 2010, 03:33:13 am »

Въпрос на гледна точка  :mellow: Нехармонични венери - различни ценностни системи; нехармонични схващания за религия, пари. Нехармонични Марсове - конфликт на волята, различен ритъм на живот, различна необходимост в секса.
Не знам на това къде да му търся чара. Но ти си много млада и това все още те забавлява...

в астрологията никъде не се казва точно колко е Сатурновата дупка. Била 30 дни, пък после 40, пък 42...Според мен това е строго индивидуално за всеки човек, а не за всички!

Напротив. Казва се. 52 дни. 365:7. Но виждам, че разбираш от астрология...

Разбирам аз, колкото мангал от китайски. Просто съм чела някакви идиотщини..За Венерата и Марса - те достатъчни ли са за да " катурнат " колата тотално? Какво ще коментираш по картите лично ти?

*

tadj-all

« Отговор #655 -: Ноември 07, 2010, 03:34:13 am »

Аз пък помня, че четох за тоя пасаж, че мъжката Луна трябва да догонва женската Луна за да е добре.
Чудил съм се много, щото винаги съм си мисли, че мъжа "трябва" да води...

« Отговор #656 -: Ноември 07, 2010, 03:34:36 am »
Какво ще коментираш по картите лично ти?

Нищо  :mellow:

« Отговор #657 -: Ноември 07, 2010, 03:35:44 am »
Какво ще коментираш по картите лично ти?

Нищо  :mellow:

Еееееееееее чакай сега, идваш, разбутваш " постата " и бегаш  ;D Не си права!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #658 -: Ноември 07, 2010, 03:35:52 am »
Мирабелла, понякога се случва в картата на мъжа да няма показатели за безплодие, нито такава медицинска диагноза, но по стечение на обстоятелствата (нека го наречем съдба) да се получи така, че да няма собствени деца. И тогава в хороскопа му могат да бъдат открити показатели, че ще има деца. Но просто таймингът, при който тези деца идват, няма да проработи, ще се реализира нещо друго по аналогиите на 5 дом. Защото има значение не само жизнеспособността на семето, а и почвата, където то е хвърлено. Не винаги има предпоставки семето да покълне.  :blink:
Имам близък, в чиято карта категорични показатели за бездетност/безплодие няма, но в живота му така се случва, че два пъти се жени за разведени жени (с деца от предишния брак), които не успяват да го дарят с рожба. И гледа децата на съпругите си като свои собствени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #659 -: Ноември 07, 2010, 03:39:22 am »

Чудил съм се много, щото винаги съм си мисли, че мъжа "трябва" да води...

Както ми обясни моята ведическа астроложка, за предпочитане е мъжът да следва жената, за да може да я гледа отзад, особено когато тя изкачва стълбите.  ;D Това е метафора, разбира се.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.