Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210647 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #720 -: Ноември 07, 2010, 06:29:13 pm »
Луна/Венера = Марс
Защо при положение, че това са две женски планети.
Единствената логика, която намирам е, че минус по минус = плюс. ;D

Защото Мидпойнта между Луна и Венера се тълкува, като точка с най-чувствителен заряд. Свързана е с красота и творчество.
И когато Марс е там - има силен импулс и страст ;)

п.п: Интересното е, че го свързват с аспекта на вярната и предана жена...

Не случайно го свързват с този аспект! Това че жената е бурна и емоционална във връзките си, не означава че не може да е постоянна с един мъж.. Аз чисто психологически си го обяснявам така: лутайки се из много връзки, емоционално, бурно и страстно жената/мъжа всъщност търсят спокойствието. След време, налудувайки се си попадат спокойно на човек, който ги стабилизира и държи на Земята. Аз наистина съм бурна и безразсъдна, но ако имам семейство и деца, никога не бих ги оставила заради някакъв флирт. Вярна и предана съм,но обичам да флиртувам ;D

*

abroad

« Отговор #721 -: Ноември 07, 2010, 06:29:32 pm »
Би ли обяснила нагледно, защо отговора е "да".
Въпросът е зададен от 3-то лице, нали?

Добре :blink:
Той - Юпитер (11)
Тя - Меркурий (5)
Юпитер/Меркурий - тригон, макар и разходящ
бъдеще - 2 от 11 - Сатурн и 2 от 5  - Луна
Луна сходящ секстил Сатурн
Луна ще направи съвпад с Марс (негов 5) и последен секстил с Венера (нейн 5)

счупеното във въпроса - ПФ в първи дом на питащата, освен споменатия АС
последен аспект на Луната, преди да напусне знака (представляваща питащата) секстил с Венера, управляваща изхода за питащата, макар Сатурн да попада в 11 дом на Той, но пък Луната е в негов 12, т.е. изглежда така, сякаш нещата ще се развият, според желанията на питащата, в крайна сметка

« Отговор #722 -: Ноември 07, 2010, 06:33:49 pm »
Abroad, много ме кефи интерпретацията ти!!! :wub:

Последният аспект на Луната, който ще завърши преди да напусне Стрелец, не е ли квадрат с Уран в Риби? Т.е. аспект с У4 на момчето и У10 на момичето. Но ако не отчитаме транссатурновите, последният аспект трябва да е квадрат с Юпитер.
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 06:39:49 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #723 -: Ноември 07, 2010, 06:35:28 pm »
След време, налудувайки се си попадат спокойно на човек, който ги стабилизира и държи на Земята.

И аз съм на същия принцип  ;D - човек първо трябва да си поживее, да се налудува, да опита от туй-онуй, за да не го търси после извън семейството/брака, след като се обвърже.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #724 -: Ноември 07, 2010, 06:37:30 pm »
Луна/Венера = Марс

Защото Мидпойнта между Луна и Венера се тълкува, като точка с най-чувствителен заряд. Свързана е с красота и творчество.

Не случайно го свързват с този аспект! Това че жената е бурна и емоционална във връзките си, не означава че не може да е постоянна с един мъж.. Аз чисто психологически си го обяснявам така: лутайки се из много връзки, емоционално, бурно и страстно жената/мъжа всъщност търсят спокойствието. След време, налудувайки се си попадат спокойно на човек, който ги стабилизира и държи на Земята. Аз наистина съм бурна и безразсъдна, но ако имам семейство и деца, никога не бих ги оставила заради някакъв флирт. Вярна и предана съм,но обичам да флиртувам ;D

Ще имам ли честа да ти видя визитката? ;D :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #725 -: Ноември 07, 2010, 06:37:35 pm »
Много съм ЗЛЕ, а на теб не ти ли се е случвало да имаш моменти в които да се чувстваш объркана и да търсиш отговори на въпроси които ще ти дадат опора за бъдещето ти? Много крайно и инфантилно изказване...

Гуру Питка казва:

В книгата си "Стига си се удрял, стига си се удрял. Защо се удряш?",
oбяснявам, че хората казват лоши неща за теб, но никога не трябва да казваш лоши неща за себе си. :rolf:

Хахахха, за удрянето си прав - ето ме  ;D ;D ;D. Обаче за лошите неща - защо бре? Аз съм искрена и си признавам! Всеки има такива моменти или пък си ги създава. Не виждам лошо. Не ме е страх и срам от слаботийте ми и затова си говоря на воля и обсъждам. Ако ги крия, най-много да изгърмя. Лошото винаги можем да превърнем в добро, а след дъжд иде слънце!

« Отговор #726 -: Ноември 07, 2010, 06:41:15 pm »
Луна/Венера = Марс

Ще имам ли честа да ти видя визитката? ;D :rolleyes:

Хахаха, за тебе винаги! Ако имаш нужда от душеприказчик - заповядай на лични :blink: Това с което мога да ти помогна единствено, е логично да разговаряш със самата себе си. Винаги съм казвала, че понякога човек има нужда от " проводник " за собствените си мисли. Страшна реклама си направих, няма що! ;D ;D ;D

« Отговор #727 -: Ноември 07, 2010, 07:31:12 pm »

Последният аспект на Луната, който ще завърши преди да напусне Стрелец, не е ли квадрат с Уран в Риби? Т.е. аспект с У4 на момчето и У10 на момичето. Но ако не отчитаме транссатурновите, последният аспект трябва да е квадрат с Юпитер.

Досега говорих с него и го успокоих, че ще се оправят нещата. Но му казах да не се чуди и отлага, щото ясно се вижда че той страда и не иска нещата да приключват, а да иде и да направи той първата стъпка. Лошото е че тя не го познава достатъчно добре, за да знае каква жертва прави той заради нея... :-[, още от сега е почнала да го ревнува, само защото пише във фейсбук и ползва скайп  :o. А ако знае, че в списъка си има над 300 жени поне....

*

abroad

« Отговор #728 -: Ноември 07, 2010, 07:41:21 pm »

Венера успява да се върне в 29 градус на Везните междувременно

*

tadj-all

« Отговор #729 -: Ноември 07, 2010, 07:42:04 pm »
Би ли обяснила нагледно, защо отговора е "да".
Въпросът е зададен от 3-то лице, нали?

Добре :blink:
Той - Юпитер (11)
Тя - Меркурий (5)
Юпитер/Меркурий - тригон, макар и разходящ
бъдеще - 2 от 11 - Сатурн и 2 от 5  - Луна
Луна сходящ секстил Сатурн
Луна ще направи съвпад с Марс (негов 5) и последен секстил с Венера (нейн 5)

счупеното във въпроса - ПФ в първи дом на питащата, освен споменатия АС
последен аспект на Луната, преди да напусне знака (представляваща питащата) секстил с Венера, управляваща изхода за питащата, макар Сатурн да попада в 11 дом на Той, но пък Луната е в негов 12, т.е. изглежда така, сякаш нещата ще се развият, според желанията на питащата, в крайна сметка

Той - Юпитер в Риби, ретрограден идващ от ретрограден Уран. В 4-ти дом от себе си (Стрелец).
Той - Марс в Стрелец.
Той - Луна в Стрелец(с малки уговорки), в началото на знака, идваща от квадрат на Нептун и съвпад на Меркурий.

Тя - Меркурий в скорпион идващ от Слънце, идващ от квадрат на Нептун и тригон с ретро Юпитер и има тригон с ретро Уран.

Луната идва от "нея" (Меркурий) и отива към "него" Марс. Има и аспекти.

За мен това значи, че тя - жената - е имала някакво объркване(заради Меркуий и Луна), вероятно някакви лъжи или недоизяснения. Които мога да съдя, че са "утихнали".

факта, че Луната е в нулевия градус за мен е от значение, че ще има промяна и в него(защото Луната го "описва") и в нея, защото й седи в 7-ми дом. Управлява обаче 8-ми негов дом и ще съвпадне с него - гарантирано избухване и емоционална разпра.

Бъдеще - 11ти от него - Везни и Сатурн там(който няма все още мажорни аспекти), но управителя е ретрограден и в началото на Скорпион. Предстои тепърва изясняване на някакви стари решения.
На нея - 11-тия му дом й стои в 12-ти дом, което означава, че може да се стигне до някакви разкрития в отношенията.

п.п: Мъжът е показан тук с Марс в Стрелец и Юпитер в риби ретрограден. - Силен мотив...да духне.

*

abroad

« Отговор #730 -: Ноември 07, 2010, 07:53:00 pm »
добър пространствен анализ :blink:

« Отговор #731 -: Ноември 07, 2010, 08:06:05 pm »
 Благодарности за коментарите на всички  :wub:. Мдааа, и аз така предположих, че ще има избухване и след това ще има разясняване на ситуациите. Но не гледах астрологично и хорара също, щото съм слаба там. Просто изхождайки от жизнения си опит. И в разговора с него стана ясно, че наистина и той и тя крият неща един от друг.....Така че, Тадж-ал - моите адмирации.

« Отговор #732 -: Ноември 07, 2010, 08:41:10 pm »
Много ми е интересна картата на двама души, които скоро се ожениха:

1. Жена Х- 28.12.1981, родена е в София, но не знам час
2. Мъж У- 06.01.1969, роден в Монтана, но не знам час

Опитах се да им направя карт в АСТРО.КОМ, но нещо не ми се отдаде. Интересни са ми, защото тяхната връзка е изпълнена с доста кофти случки и обрати, а той не ми се вижда добър човек ( просто усещане ). Та ми е интересно,дали в тази връзка няма голяма доза садо-мазо - той да изпитва удоволствие да я подчинява, а тя да го фаворизира като нейн Господ. Този начин на отношения, който аз наричам садо-мазо ми е много интересен, също така по някаква моя логика, това би трябвало да са отношения, които продължават и от минали животи... :-\
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 09:10:55 pm от Oceanborn »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #733 -: Ноември 07, 2010, 08:42:53 pm »
Извинявай, но не си ли чувала за ЗЗЛД?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #734 -: Ноември 07, 2010, 08:45:24 pm »
Поправих се! Просто имам Сиела на компа и мога да проверявам ЕГН-та и тем подобни и направо ги качих. Махнах ги вече :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #735 -: Ноември 07, 2010, 08:47:11 pm »
Много ми е интересна картата на двама души, които скоро се ожениха:

1. Галена Димова - 28.12.1981, родена е в София, но не знам час
2. Георги Георгиев - 06.01.1969, роден в Монтана, но не знам час

Опитах се да им направя карт в АСТРО.КОМ, но нещо не ми се отдаде. Интересни са ми, защото тяхната връзка е изпълнена с доста кофти случки и обрати, а той не ми се вижда добър човек ( просто усещане ). Та ми е интересно,дали в тази връзка няма голяма доза садо-мазо - той да изпитва удоволствие да я подчинява, а тя да го фаворизира като нейн Господ. Този начин на отношения, който аз наричам садо-мазо ми е много интересен, също така по някаква моя логика, това би трябвало да са отношения, които продължават и от минали животи... :-\

А може ли датата на сключване на брака им! ;D ;D ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #736 -: Ноември 07, 2010, 08:47:33 pm »
Оушънборн, в грешаната тема си.  :blink: Има тема за синастрии. ПРемести данните там, а може и да сложиш карти, като имаш предвид, че часа е неизвестен, сложи АСто на 0 градуса Овен.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #737 -: Ноември 07, 2010, 08:49:10 pm »
Проверяваш със Силеа инфо предполагам, но до колко е редно?!
По тази причина винаги съм била против всякакви публични регистри.
Ако работиш в сферата на правото или държавната администрация, замисли се доколко имаш място там.
Не съжалявам за острия тон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #738 -: Ноември 07, 2010, 08:51:00 pm »
Имената на младоженците също не е нужно да се знаят, тук не изготвяме нумерологични прогнози.  :blink:
А и някой астролог би се запитал защо данните на двойката се пускат от трета страна и какъв е интересът й.
Нищо лично.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #739 -: Ноември 07, 2010, 08:53:33 pm »
Проверяваш със Силеа инфо предполагам, но до колко е редно?!
По тази причина винаги съм била против всякакви публични регистри.
Ако работиш в сферата на правото или държавната администрация, замисли се доколко имаш място там.
Не съжалявам за острия тон.

Сиела може да си закупи всеки - дори ти. Не, не работя в тази сфера, просто имах нужда от програмата за един проект. Проверих там, за да видя кога са родени, а не да им " крада " ЕГН-тата. Освен това, това са публични регистри и всеки може да види кой какво има и къде участва. Не съм направила нещо нередно.