Би ли обяснила нагледно, защо отговора е "да".
Въпросът е зададен от 3-то лице, нали?
Добре :blink:
Той - Юпитер (11)
Тя - Меркурий (5)
Юпитер/Меркурий - тригон, макар и разходящ
бъдеще - 2 от 11 - Сатурн и 2 от 5 - Луна
Луна сходящ секстил Сатурн
Луна ще направи съвпад с Марс (негов 5) и последен секстил с Венера (нейн 5)
счупеното във въпроса - ПФ в първи дом на питащата, освен споменатия АС
последен аспект на Луната, преди да напусне знака (представляваща питащата) секстил с Венера, управляваща изхода за питащата, макар Сатурн да попада в 11 дом на Той, но пък Луната е в негов 12, т.е. изглежда така, сякаш нещата ще се развият, според желанията на питащата, в крайна сметка
Той - Юпитер в Риби, ретрограден идващ от ретрограден Уран. В 4-ти дом от себе си (Стрелец).
Той - Марс в Стрелец.
Той - Луна в Стрелец(с малки уговорки), в началото на знака, идваща от квадрат на Нептун и съвпад на Меркурий.
Тя - Меркурий в скорпион идващ от Слънце, идващ от квадрат на Нептун и тригон с ретро Юпитер и има тригон с ретро Уран.
Луната идва от "нея" (Меркурий) и отива към "него" Марс. Има и аспекти.
За мен това значи, че тя - жената - е имала някакво объркване(заради Меркуий и Луна), вероятно някакви лъжи или недоизяснения. Които мога да съдя, че са "утихнали".
факта, че Луната е в нулевия градус за мен е от значение, че ще има промяна и в него(защото Луната го "описва") и в нея, защото й седи в 7-ми дом. Управлява обаче 8-ми негов дом и ще съвпадне с него - гарантирано избухване и емоционална разпра.
Бъдеще - 11ти от него - Везни и Сатурн там(който няма все още мажорни аспекти), но управителя е ретрограден и в началото на Скорпион. Предстои тепърва изясняване на някакви стари решения.
На нея - 11-тия му дом й стои в 12-ти дом, което означава, че може да се стигне до някакви разкрития в отношенията.
п.п: Мъжът е показан тук с Марс в Стрелец и Юпитер в риби ретрограден. - Силен мотив...да духне.