опредлено не е това, което ти показваш. аз съм ти цитирала каквото е трябвало, а това че ти перифразираш след мен си е твой проблем.
и не си мисли, че някой ревнува купените ти приятелства 
/
НУХЕЕЕ, това е за теб!
Това го видях още вчера и разбрах,че се отнася за мен,но с това Вещичка доказва следното
-че не ме познава
-че позволява на отношението си към теб (често самонавито) да и влияе на вижданията и за връзката ни
И най ми е чудно как някой който не ни е виждал заедно(и който не пожела да ни види),може да прецени каква ни е връзката и на какво се основава :unsure:
Или Вещичка го раздава ясновидка 
Но на мен честно ми е все тая,кой както иска да си се излага.
Синухе
не манипулирай, защото не си прав!
аз няма как да стана за посмешище, защото мнението на трима човека, за които баш ме брига изобщо не е миродавно! ако трябваше живота ми да зависи от теб, Марая или Кайли сигурно щях да се самозастрелям - много сте далеч от каквото и да било за мен!
не можеш да ме събориш това трябва да ти е ясно, както и не може никой да ме събори в този сайт - който е трябвало то той се е доказал. хора с наранено его, които имат само по едно атрофирало Слънце наранено от Плутон, не могат да ми бъдат сигнал в живота, освен ако не са отработили Плутоните си - доказателствата обаче са други!
изпростяхте максимално и това е факт! аз само си наблюдавам тук и си вадя изводите! вие го обличайте в каквото ви дойде на ума и го правете както си искате. с ваденето на лична информация на показ обаче камъните са у вашта градина. който си реши да разплете това голямо лайно, което натвориха някои хора ще видят истината! ама тука сбъркахте - на мен не ми пука разбираш ли - изобщо не ми пука какво ще кажеш за мен ти или някой друг. аз нямам какво да крия, не манипулирам и не лъжа за разлика от вас! но ти Синухе има кво да губиш както и Марая, защото вие зависите от погалването на егото ви! а не мен ми е все тая за моето!
това което виждам тук е достойно за някоя психиатрична клиника и за дипломна работа на доктор по Психология!
за разлика от вас аз няма да падна толкова ниско и да вадя кирливи ризи на показ, защото това признак на безсилие от ваша страна - да манипулирате по плутониански когато си мислите, че някой ви засяга!
спирам до тук, защото сте просто жалки. никога не съм твърдяла, че съм над вас, но след като само това ви се върти из главите явно сте прави, а аз трябва да се замисля
хубаво е да престанете, защото хората, които влизат тук не са длъжни да ви четат психиатричните изстъпления