Здравей Гост

кога настъпват реални събития във физически план

• 194 Отговора
  • 26381 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:кога настъпват реални събития във физически план
« Отговор #180 -: Март 30, 2010, 04:34:18 pm »
какво очаквате да се случи при липса на социални контакти ,при липса на провокация от ваша страна?

Това се опитвам да кажа и аз.
Не може да се очаква събитийност, ако се изолираш от света и от всичко, което се случва навън.
Важи и в моя случай, но при мен изолацията е доброволна и временна, да се надяваме. Просто такъв бе моят избор, понякога човек се нуждае и от това, за да си преоцени приоритетите.

Но липсата на събитийност при определени транзити и прогресии не е показател за ниско еволюционно ниво.

Давам един пример:
Предстои ти транзит на Марс през Меркурий или на Меркурий през Марс в радикса. Можеш да избереш да си участник в някоя дрязга, конфликт, да изразиш вербална агресия, да злословиш по нечий адрес, да обидиш някого, да бъдеш рязък, нападателен, можеш обаче и смирено да стоиш и да съзерцаваш. Или да медитираш, да речем. Или да насочиш енергията другаде, като използваш друг канал, друг отдушник. В първия случай ще има събитийност, във втория няма да има. Наличието на събитийност в първия случай обаче издига ли те на по-високо ниво? Ако Марс е "инициатива" и "агресия", то ние сме тези, които избират дали да проявят положителния или отрицателния му полюс в дадена ситуация. Всъщност казват, че планетите са неутрални. Ние, хората, им придаваме определени характеристики, като ги изразяваме по градивен или деструктивен начин.

Та неслучайно казах, че прагът на събитийност зависи най-вече от качеството на живота.
Ти казваш същото, но перифразирайки го.  :blink:

ПП. Докато си обмислях отговора, гледам, че вече се псувате. Може ли така бе, дами?  :-[

аз пък от хората, които съм виждала- най- многодетни са циганките, та все си мисля, че помощите към тях трябва да са под формата на презервативи..

да разбирам ли ,че не харесваш децата? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #181 -: Март 30, 2010, 05:59:38 pm »

интересно съждение от твоя страна. изобщо не съм визирала теб, но щом така смяташ това си е твой проблем, а не мой  ;)

Само че фактите говорят за обратното,нищо не си въобразявам и наистина не ти ходи да си противоречиш за да замажеш положението:

ПРЕЧИ ТИ ПРИЯТЕЛСТВОТО МИ СЪС СИНУХЕ ,КОЙТО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО МЕН  ПО ДРУГИ ПРИЧИНИ!

и не си мисли, че някой ревнува купените ти приятелства  ;)

Това е отговора ти в отговор на мнението и за приятелството и с мен.Никъде другаде не е споменато каквото и да е друго приятелство с който и да е.Така че не се прави на късопаметна и на повече шут от колкото си,защото вместо да си забавна,ставаш за посмешище!  

Не е само Небесна,Кайли,Марая ,Хело и ако има още някой-аз също ти го казах преди време в сайта-че прекаляваш и в случая прекалява егото ти: честито,а какво си спечелила сама се сещай след като си толкова просветена!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #182 -: Март 30, 2010, 06:30:47 pm »
опредлено не е това, което ти показваш. аз съм ти цитирала каквото е трябвало, а това че ти перифразираш след мен си е твой проблем.

/
НУХЕЕЕ, това е за теб!

Това го видях още вчера и разбрах,че се отнася за мен,но с това Вещичка доказва следното

-че не ме познава
-че позволява на отношението си към теб (често самонавито) да и влияе на вижданията и за връзката ни

И най ми е чудно как някой който не ни е виждал заедно(и който не пожела да ни види),може да прецени каква ни е връзката и на какво се основава  :unsure:

Или Вещичка го раздава ясновидка  ;D

Но на мен честно ми е все тая,кой както иска да си се излага.

Синухе не манипулирай, защото не си прав!

аз няма как да стана за посмешище, защото мнението на трима човека, за които баш ме брига изобщо не е миродавно! ако трябваше живота ми да зависи от теб, Марая или Кайли сигурно щях да се самозастрелям - много сте далеч от каквото и да било за мен!

не можеш да ме събориш това трябва да ти е ясно, както и не може никой да ме събори в този сайт - който е трябвало то той се е доказал. хора с наранено его, които имат само по едно атрофирало Слънце наранено от Плутон, не могат да ми бъдат сигнал в живота, освен ако не са отработили Плутоните си - доказателствата обаче са други!

изпростяхте максимално и това е факт! аз само си наблюдавам тук и си вадя изводите! вие го обличайте в каквото ви дойде на ума и го правете както си искате. с ваденето на лична информация на показ обаче камъните са у вашта градина. който си реши да разплете това голямо лайно, което натвориха някои хора ще видят истината! ама тука сбъркахте - на мен не ми пука разбираш ли - изобщо не ми пука какво ще кажеш за мен ти или някой друг. аз нямам какво да крия, не манипулирам и не лъжа за разлика от вас! но ти Синухе има кво да губиш както и Марая, защото вие зависите от погалването на егото ви! а не мен ми е все тая за моето!  

това което виждам тук е достойно за някоя психиатрична клиника и за дипломна работа на доктор по Психология!

за разлика от вас аз няма да падна толкова ниско и да вадя кирливи ризи на показ, защото това признак на безсилие от ваша страна - да манипулирате по плутониански когато си мислите, че някой ви засяга!

спирам до тук, защото сте просто жалки. никога не съм твърдяла, че съм над вас, но след като само това ви се върти из главите явно сте прави, а аз трябва да се замисля  ;D ;D ;D  

хубаво е да престанете, защото хората, които влизат тук не са длъжни да ви четат психиатричните изстъпления  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #183 -: Март 30, 2010, 06:42:24 pm »
Не се ли уморихте , бе, хора? Вещице, аз те обичам, мило, не се притеснявай. Моята обич стига ли ти?  :88:  Ама и ти не млъкваш,бееее. Ша дода да те набия!  :33: Вложи си енергията в позитивни неща и места.  :mellow:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #184 -: Март 30, 2010, 06:48:05 pm »
Не се ли уморихте , бе, хора? Вещице, аз те обичам, мило, не се притеснявай. Моята обич стига ли ти?  :88:  Ама и ти не млъкваш,бееее. Ша дода да те набия!  :33: Вложи си енергията в позитивни неща и места.  :mellow:

Скарлетка душата, както виждаш нямам желание да се занимавам с тях, но те все ровят. аз няма за какво да се оправдавам и не изпитвам нужда да се доказвам, за разлика от някои хора...  и изобщо не си влагам енергията в това - няма как да стане като знам, че те само чакат от това да се нахранят  ;D ;D ;D

ако ша идваш - идвай да се напием, а не да се бием  ;)  че и Кабалита ще се съгласи  :88:  да си вложим енергията в едни софри и едни други чудеса  :57:

*

Марая

• 28287
« Отговор #185 -: Март 30, 2010, 06:51:24 pm »

интересно съждение от твоя страна. изобщо не съм визирала теб, но щом така смяташ това си е твой проблем, а не мой  ;)

Само че фактите говорят за обратното,нищо не си въобразявам и наистина не ти ходи да си противоречиш за да замажеш положението:

ПРЕЧИ ТИ ПРИЯТЕЛСТВОТО МИ СЪС СИНУХЕ ,КОЙТО СЕ ВЪРТИ ОКОЛО МЕН  ПО ДРУГИ ПРИЧИНИ!

Това е отговора ти в отговор на мнението и за приятелството и с мен.Никъде другаде не е споменато каквото и да е друго приятелство с който и да е.Така че не се прави на късопаметна и на повече шут от колкото си,защото вместо да си забавна,ставаш за посмешище!  

Не е само Небесна,Кайли,Марая ,Хело и ако има още някой-аз също ти го казах преди време в сайта-че прекаляваш и в случая прекалява егото ти: честито,а какво си спечелила сама се сещай след като си толкова просветена!

каквото и да кажеш , от тук нататък е излишно....Нухе.

особенно ,когато един сатурн е в/у луната ти , няма мърдане. но това , е въпрос на разбиране и на вертикално , а не хоризонтално прилагане.
а пък ние с теб купешки или не си знаем отношенията....
кви ни бяха въжетата?! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #186 -: Март 30, 2010, 07:00:30 pm »

ако ша идваш - идвай да се напием, а не да се бием  ;)  че и Кабалита ще се съгласи  :88:  да си вложим енергията в едни софри и едни други чудеса  :57:

Ша дода, да знаеш. Готви се от сега.  :rolleyes: А сега отивам да си вложа цялата любов и енергия във вечерята и софрата.  :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #187 -: Март 30, 2010, 07:22:53 pm »
вкусно звучи ,скарлет! :blink:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #188 -: Март 30, 2010, 07:25:45 pm »

кви ни бяха въжетата?! ;) ;D

Не бяха въжета,а синджири-и така са се раздрънкали,че някой го гони нервата от издавания звук  :72: :57:

Вещичке няма какво да се обясняваме-всички видяха,кой,кога,заради какво е казал и си е проявил виждането и отношението.Има са часове и минути на постовете,ясна хронология.Ако си от Рибите които сами се омотват с това дето си въобгазяват,а не с това което са казали-реалността е друга.Омръзна ми от Нептунианци дето си вярват толкова и очакват и другите да им се вържат,е да ,ама не!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #189 -: Март 30, 2010, 09:50:49 pm »

Вещичке няма какво да се обясняваме-всички видяха,кой,кога,заради какво е казал и си е проявил виждането и отношението.Има са часове и минути на постовете,ясна хронология.Ако си от Рибите които сами се омотват с това дето си въобгазяват,а не с това което са казали-реалността е друга.Омръзна ми от Нептунианци дето си вярват толкова и очакват и другите да им се вържат,е да ,ама не!

и това ми го казва човек, който преди няколко дни ми се караше да слушам само неговото мнение защото видиш ли той бил проводник на Вселената.... ми не знам кой си вярва, че му се връзват честно казано...

и спирам изобщо да пиша в тази тема, защото е безмислено. прекалено високото ви самочувствие влияе на възприятията ви, а аз със самонадрусани психари работа не желая да си имам  ;)

*

Nebesna

« Отговор #190 -: Март 30, 2010, 09:55:08 pm »
Честна дума, вече не ви вземам на сериозно, ама изобщо. Човек не може да разбере кога говорите наистина, кога на майтап. Е, важното е, че сами си вярвате.

*

Марая

• 28287
« Отговор #191 -: Март 30, 2010, 11:30:19 pm »
ето една любима моя притча:

вървели Учител и ученик и стигнали до брега на една река. Там стояла девойка, която не можела да премине без чужда помощ. Учителят я взел на ръце и я пренесъл до другия бряг. След време ученикът попитал:
-Учителю, нали не бива да се докосваме до жени, как така ти взе момичето на ръце?
Учителят отвърнал:
-Аз взех девойката на единия бряг и я оставих на другия, а ти още я носиш  :blink: ;)

*

Марая

• 28287
Приказна,

;D ЕТО ТУК Е ПИСАНО МНОГО ПО ТЕМАТА....

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
Приказна,

благодаря  :88:

*

Марая

• 28287
Приказна,

благодаря  :88:

За нищо.... ;) Писали сме интересни неща....