Лили , темата е с един коршум два заека.
има страхотни предложения за грим , а и наред с това всеки може да сподели наблюденията си за марките на пазара , както и собствения си опит по отношение на тях.
трябва да ти кажа ,че ми прилича на някакъв маркетинг.

четейки всички постове ,забелязах ,че земната венера е не само практична ,но и ценителка , умее да съчетае цената с качеството.
въздушната венера е по-търсеща , експериментриаща.
за огнената венера не мога да кажа нищо , познавам само теб с такава венера.
водни венери не срещнах.... , но имам дъщеря с водна венера и съм изумена от начина на гримиране ,от сексапила ,които излъчва ,както и дълбочината ,на очите ,който придава грима.
преди години , като ВИП клиент на "прити шоп" ме гримираха гримиори всеки сезон на Диор ,Шанел,Живанши и Ив сен ЛОРАН. Фирма ПРИТИ ШОП има и във Варна и в Стара Загора и в Пловдив.
начина на нанасяне на грима е изкуство и принципа е ,да не забележиш грима. т.е ,той да се слее с лицето-това съм научила от гримьорите на световните марки.
за мен това е истинско изкуство , умея да се гримирам ,но все по-рядко го правя...
количество-минимално ,ефект -максимален.
за съфорумките на мойта възраст мога да препоръчам последния продукт на Диор като фон-дьо-тен ,защото е уникален и има лифтинг ефект.