Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116297 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #140 -: Април 05, 2010, 12:05:19 pm »
лъвско ли  :-\  мчи ДС ми е лъв, а Слънцето ми е в 1 дом. кво общо има лъвското па ся  :rolleyes:
само  лъвовете и  овните биха могли да бъдат арогантно смели в ярки цветове, лични избори и подедба на дрехи - казвам го в хубавия смисъл ( е сигурно харесваш и мъжът до теб да е "изпилен")

миии това, че не ти пука арогантност ли му се вика  :-\  все ми е тая честно казано - стига аз да съм доволна от себе си. не си падам консерва и мноо мразим да ходя като повечето хора - с еднакви дрехи тип нощни шкафчета. преди много години зарязах шиенето на дрехи и премих от другата страна - на консуматорите от масовите пазари и вече не мож ма забеляза изобщо. но пък преди просто бях единствена по рода си - постоянно ме питаха от къде си пазаря дрехите и смятаха, че ги внасям отвън. а аз съм такава тиква, че понякога дори кошче за боклук ме въодушевява да направя шедьовър в панталоновата мода например  ;D ;D ;D  

може би един ден ако седна пак зад шевната машина отново ще започна да творя, но засега съм се отказала от това...

а мъжът до мен трябва да се облича добре - то това е ясно, ама не си падам по прекалено лъскавите хора, че то все едно ще ме е страх да го пипна... па и мъж дето ще има по убави маникюри от мойте хич не ми го хвали. а принципно май винаги ще има по-хубави маникюри, щото аз обичам да се ровя в пръстта при цветята, да ходя в гората за билки и ръцете ми са винаги като на НЕдама  ;D ;D ;D  

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mia21

• 2502
« Отговор #141 -: Април 05, 2010, 12:05:47 pm »
Романтика, много си красива! Поздравления! Не мисля, че носа ти е крив, а и дори да е така, това няма никакво значение.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #142 -: Април 05, 2010, 12:09:54 pm »
Романтика, тая мома дето си я пуснала чупила ли си е носа  :-\  питам щото Венера тригон Марс го имам и аз и моят нос е такъв - гледа леееко у лево ама не е чупен - по рождение ми е такъв  ;D ;D ;D  па не знам дали е от това ама си питам де  ;D ;D ;D

не съм си чупила носа

а бравос  ;D  хубавица си  :mellow:

но това не се засягай за носа, просто ми стана интересно. това не е дефект, а ЧАР, поне аз така съм си го приела  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #143 -: Април 05, 2010, 12:11:31 pm »
Мия, не съм казала, че е крив а че върхът му сочи леееко в ляво. моят нос е същият и затова я попитах. но и моят нос си е такъв по рождение и не е чупен  ;D  но това не го казвам за да я обидя, напротив - достатъчно си е хубаво момичето за да не се притеснява от нищо  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Април 05, 2010, 12:13:59 pm »
Лили,какъв е този тониращ крем на Nuxe-само в един или няколко н*анса се предлага?

Предлага се в два нюанса - за светла и за по-тъмна кожа.
Аз естествено ползвам за светла (fair skin, 01).
Казва се /чакай да препиша, че не знам френски  ;D/ Teint Ultra Prodigieux ("natural tan" effect, without self-tan).
Предлага се в тубичка 30 мл.
Не е евтин, т.е. не е от масовата козметика, но не е и от скъпите марки на Марая. Струва 49-50 лв., зависи от коя аптека го вземеш.
От същата марка и серия има и коректор с перлени светоотразяващи частици - Touche Prodigieuse. Много е хубав. Цената му е същата като на тониращия крем, 6.5 мл във вид на флумастер. Мисля, че също се предлага в два нюанса, за по-светла и за по-тъмна кожа.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Април 05, 2010, 12:16:56 pm »

Още една кичозна дама - съвпад на Слънце, Венера, Марс и Уран във Везни.

Хм, дотук все везнишки акценти се повтарят. Не визирам само едно Слънце или Луна в знак, а когато знакът е натоварен с планети.

лили , стига бе в знака на красотата,венера на трон :o ,ужас ,да не бъркаш нещо.... ;D ;)

Въпреки това, дамата е много марсова, Марайче. Разчиства си пътя с лакти и не страда от скрупули, конфликтна е доста. Има Марс в сърцето на Слънцето, т.е. много близък съвпад.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #146 -: Април 05, 2010, 12:21:11 pm »
Хана, ти си решила да тестваш пазара  ;D И аз съм имала такива периоди.  :wub:

Направо се изумих.  ;D
Мислех, че аз съм се затрупала, но сега виждам, че има и по-тежки случаи от моя.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #147 -: Април 05, 2010, 12:23:03 pm »
А пък аз познавам две венери в телец - едната жена се облича семпло, но няма някакъв изявен стил. Тук Венерата се е проявила от бохемската страна - пиене, купони т.н.  Другата е и с Мерк в Телец - по непохватен човек не познавам. Не знам дали се отнася за липса на усет или липса на сръчност.  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #148 -: Април 05, 2010, 12:26:07 pm »
ми другите кво се спотайвате :57: :wink2: , я си покажете макиажчето , а само ни гледате.

В интерес на истината просто ме мързи да снимам, а и после следва едно прехвърляне на снимки, а лаптопът има навика да отхвърля картата от телефона, т.е много често не я разпознава. Имаше няколко камери и цифрови фотоапарати вкъщи, но не знам къде са захвърлени, трябва да си пренареждам дрешника, за да ги открия... А пък и съм с две леви ръце що се отнася до модерни технологии.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #149 -: Април 05, 2010, 12:26:57 pm »
 Вещичка, би ли видяла при какви астро показатели си решила да бъдеш по-невидима?
п.п.Имах подобна трансформация преди доста години. :blink:

« Отговор #150 -: Април 05, 2010, 12:29:21 pm »
Вещичка, би ли видяла при какви астро показатели си решила да бъдеш по-невидима?
Тя може и да го е решила, но "невидима Вещичка" е оксиморон!  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #151 -: Април 05, 2010, 12:33:10 pm »
п.п.Имах подобна трансформация преди доста години. :blink:

мчи някъде 2000-2001 година когато сериозно започнах да работя по 15 часа на ден и просто нямах нито хал, нито време за това да се грижа за дрехите си и вида си.  косата си все пак по я поддържах, ма до там - боята веднъж на 5 месеца и връхчета и те на толкова време  ;D . тогава ходих при една съученичка и приятелка, която аз я учех на чалъмите при странните модели, но тя си направи ателие и всъщност това работеше - шивачка. уйдисваше ми на моделите и капризите, но то с течение на времето се унифицирах като другите, щото липсата на време убива творчеството и зарязах моите модели и подкарах дънки и маратонки и туй то.
сега пък като ми надебеля трътката и много не се и замислям за нищо. ако пък някога реша да нося отново собствените си модели, то определено няма аз да ги шия  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Април 05, 2010, 01:31:36 pm от Вещичка »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #152 -: Април 05, 2010, 12:34:26 pm »
Тя може и да го е решила, но "невидима Вещичка" е оксиморон!  ;D

:tongue2: :93: :25:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #153 -: Април 05, 2010, 12:37:58 pm »
Внимавам доста какви марки използвам, защото няколко пъти от скъпа козметика си предизвиквам или алергичен конюктивит или контактна алергия.

И аз съм със свръхчувствителна кожа. С такава се сдобих след прекаляване с кремове, лосиони и маски. И да ви кажа, вече се убедих, че не винаги скъпата марка е гаранция. Те колкото са по-скъпи, толкова повече активни съставки съдържат и претоварват кожата. След един скъп крем на Lierac още се чеша и не мога да си оправя кожата. Понякога кожата има нужда от почивка, а не да се товари постоянно с маски и кремове.
Имам само мажорно неаспектиран Юпитер в 7 дом в Телец, но много от нещата, които споделяш за себе си, важат и за мен. Давам си сметка, че често прекалявам, но не с декоративната козметика, нея почти не я ползвам, а с грижите за кожата - кремове, маски, серуми и т.н. До там съм се докарвала, че кожата ми започва да се свлича на люспи от маниакалните грижи, които полагам за нея.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Април 05, 2010, 12:42:12 pm »
само  лъвовете и  овните биха могли да бъдат арогантно смели в ярки цветове...

Няма да повярваш, но аз като един стелиум в Овен в огнен дом харесвам всякакви "убити" цветове, но съм голям фен на черното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #155 -: Април 05, 2010, 12:51:47 pm »
Първият път се докарах от медицинската серия кремове на RoC. Отекох цялата и получих невероятен сърбеж по кожата на лицето. Едва се оправих в София. После и с други кремове съм си патила. Сега ползвам един на Лореал- HAPPYDERM, доста по- евтин, но съм страшно доволна и нямам проблеми.
При мен Телеца е много силно застъпен.Освен Венерата, имам Меркурий и Юпитер там. Да не забравяме и Марс- а в Лъв, който също допринася, малко или много.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #156 -: Април 05, 2010, 12:55:27 pm »
Лили , темата е с един коршум два заека.
има страхотни предложения за грим , а и наред с това всеки може да сподели наблюденията си за марките на пазара , както и собствения си опит по отношение на тях.
трябва да ти кажа ,че ми прилича на някакъв маркетинг. ;D ;D
четейки всички постове ,забелязах ,че земната венера е не само практична ,но и ценителка , умее да съчетае цената с качеството.
въздушната венера е по-търсеща , експериментриаща.
за огнената венера не мога да кажа нищо , познавам само теб с такава венера.
водни венери не срещнах.... , но имам дъщеря с водна венера и съм изумена от начина на гримиране ,от сексапила ,които излъчва ,както и дълбочината ,на очите ,който придава грима.
преди години , като ВИП клиент на "прити шоп" ме гримираха гримиори  всеки сезон на Диор ,Шанел,Живанши и Ив сен ЛОРАН. Фирма ПРИТИ ШОП има и във Варна и в Стара Загора и в Пловдив.
начина на нанасяне на грима е изкуство и принципа е ,да не забележиш грима. т.е ,той да се слее с лицето-това съм научила от гримьорите на световните марки.
за мен това е истинско изкуство , умея да се гримирам ,но все по-рядко го правя...
количество-минимално ,ефект -максимален.
за съфорумките на мойта възраст мога да препоръчам последния продукт на Диор като фон-дьо-тен ,защото е уникален и има лифтинг ефект.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Април 05, 2010, 12:59:33 pm »
Между другото, направо се учудих, след като постна тези снимки с колекцията ти от гримове, защото грим по теб почти не съм виждала. Брюнетките сте винаги с предимсто пред нас, блондинките, защото и без грим изглеждате ефектно. А аз ако не си боядисвам косата в по-тъмен цвят, направо съм като сянка от отвъдното.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #158 -: Април 05, 2010, 01:03:34 pm »
С тази тема пак ме хвана "крастата" да отида да си купя нещо ново. Вчера харесах в един магазин страхотна риза, открих подходящ шал за нея и страхотен панталон. И май след малко ще изчезвам... ;D

« Отговор #159 -: Април 05, 2010, 01:05:22 pm »
С тази тема пак ме хвана "крастата" да отида да си купя нещо ново.

Пазарувайте, че Мерка скоро се обръща  ;)