Здравей Гост

марс в дева

• 224 Отговора
  • 31250 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re: марс в дева
« Отговор #180 -: Февруари 24, 2012, 12:06:42 pm »
хич не го усещам нептун аз (слънце в риби). тази опозиция на тр. марс към слънцето и меркурий направо ми прецака нервната система

Аааа, гадничка е опозицийката, да. Аз пък не я усещам чак толкова, въпреки че ми транзитира господаря на светилата - Уран и Плутон и предстои да направи опозиция на Меркурий и Венера. Предния път като опозира Венера имах повишено либидо.

Сигурно, защото Марс транзитира в падащ дом /9-ти/, а там малефиците са по-слаби. На моя приятел, обаче Марсът транзитира през 10-ти дом и имам чувството, че ме е възприел като началник - нали работим заедно, а той в момента си няма пряк началник, та му търси заместители. Аз управлявам проекта, а той е водещ на своето си направление. Скарахме се, защото отказах да играя ролята на шефа му, който му липсва за да си решава кармичните проблеми! не желая да бъда въвличана в роли, които не съм си избрала., за да си решава някой кармичните въпроси. Той си има У10 в Овен много лошо аспектиран. Мисля, че истинският конфликт ще стане, когато Марс влезе във Везни и му опозира Меркурия в Овен.Тогава ще се покрия, докато трае аспекта. Хахахаха! че и транзитен Уран ще бъде отсреща. Хахахаха!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #181 -: Февруари 24, 2012, 05:00:54 pm »
От един практикуващ астролог на едно събиране чух, че дома, през който транзитира ретроградният Марс, просто трябва да го отпишеш.  ;D
Пък аз работа по ретро Марс в 10 дом ще почвам. Иначе мунданните констелации като цяло ми се струват добри за това начало.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #182 -: Февруари 24, 2012, 05:17:06 pm »
От един практикуващ астролог на едно събиране чух, че дома, през който транзитира ретроградният Марс, просто трябва да го отпишеш.  ;D
Пък аз работа по ретро Марс в 10 дом ще почвам. Иначе мунданните констелации като цяло ми се струват добри за това начало.

Имам спомени за Марса и дома... ;D...Интересно е обаче , когато Марс е добре поставен...и аспектира важни точки и домове как да го отпишеш... :-\ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #183 -: Февруари 24, 2012, 05:21:38 pm »

Как ще го отпишеш, точно сега пък ти, когато започваш работа? Ще имаш началник на главата си, макар и за 4 часа. Да не говорим, че точно по ретрограден Марс-У6 в 10-ти дом ти се падна нова работа. Не го слушай, този май не знае какво говори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Февруари 24, 2012, 05:23:19 pm »
С шефа сме със светила в опозиция - Везни с Луна в Козирог и Овен с Луна в Рак. Надявам се да се сработим, не като с предишния мазньо (също Везни беше, но вероятно със силно девишко влияние). Тоя е доста кардинален, усетих го веднага.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #185 -: Февруари 24, 2012, 05:24:31 pm »
Ретрограден Марс е от няколко дена върху нат. Меркурий - имам световъртежи.  :-[ Нат. Марс е управител на 6 дом). Останах си тези дни у дома и си върша домашната работа, пък дано мине скоро от тази чувствителна точка.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #186 -: Февруари 24, 2012, 05:25:31 pm »
С шефа сме със светила в опозиция - Везни с Луна в Козирог и Овен с Луна в Рак. Надявам се да се сработим, не като с предишния мазньо (също Везни беше, но вероятно със силно девишко влияние). Тоя е доста кардинален, усетих го веднага.

Лили, ти кога успя да му "прослушаш" хороскопа?  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #187 -: Февруари 24, 2012, 05:25:49 pm »

А, стига, бе! Квадратури на светилата. Е, добре, че не сте гаджета, другото може да бъде стимулиращо. Как са ви меркуриите?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #188 -: Февруари 24, 2012, 05:27:18 pm »
Той е с ретро Меркурий в Дева и е много приказлив. Изглежда много дружелюбен човек и някак земен, не превзет и надменен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #189 -: Февруари 24, 2012, 05:40:15 pm »
Честито, Лили! Успех и дано е свестен шефът, а работата - приятна!

*

abroad

• 2187
« Отговор #190 -: Февруари 24, 2012, 05:54:37 pm »

а, аз ти препоръчвам да си траеш, докато нещата не влязат в задоволително за теб русло
това включва и публично оповесяване на разни работи, свързани с новото начало

пп. първият ми е съвсем подходящ (къде се загуби Diyana да ме подсети ;D)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Февруари 24, 2012, 06:10:46 pm »
а, аз ти препоръчвам да си траеш, докато нещата не влязат в задоволително за теб русло

Да, има го тоя момент при мене - избързвам да се похваля с нещо и после всичко се проваля.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Re:марс в дева
« Отговор #192 -: Февруари 24, 2012, 06:13:46 pm »
Имам една служителка, дето и гази Марса стелиума в Девап - направо е "сдала багажа" - на ръба на издържливостта си е, при това е в отпуск. Но при нея думата отпуск е с твърде относително значение, понеже се товари с работа и не знае кога да спре.

Тази я махнах, освободих я от работа и от София одобриха неподновяването на договора и! Мамка и интригантска!

*

Stella

• 7765
« Отговор #193 -: Февруари 24, 2012, 06:15:40 pm »

Да, има го тоя момент при мене - избързвам да се похваля с нещо и после всичко се проваля.  ;D

Не я слушай. Вярвай в астрологията. Тръгнала си да слушаш най-големия Тома Неверни.
Започваш работа при мунданен секстил на Слънце с Юпитер.

*

Papy

• 4343
« Отговор #194 -: Февруари 24, 2012, 06:19:29 pm »
Ха-транзитен марс е връх на тао кв с натален и нептун, точно с/у 6, където са луната и меркурий. Малкия вчера се разболя

*

Stella

• 7765
« Отговор #195 -: Февруари 24, 2012, 06:22:28 pm »
Ха-транзитен марс е връх на тао кв с натален и нептун, точно с/у 6, където са луната и меркурий. Малкия вчера се разболя

да не те зарази? Все пак това си твоя 6-ти дом, не неговия.

*

abroad

• 2187
« Отговор #196 -: Февруари 24, 2012, 06:22:49 pm »

Не я слушай. Вярвай в астрологията. Тръгнала си да слушаш най-големия Тома Неверни.

в цялото определение най ми хареса Големия (жалко, че не си го изписала с главна буква ;D) - като заговорихме за шефове, ако не в друго, поне от цитираното да го докарам ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #197 -: Февруари 24, 2012, 06:56:04 pm »

да не те зарази? Все пак това си твоя 6-ти дом, не неговия.

Не-и на мен ми е много странно-даже днес успя и устната да си сцепи на 2 места

Тр плутон в 6 му влиза в оп на нат марс. Ще умра от притеснение

*

Stella

• 7765
« Отговор #198 -: Февруари 24, 2012, 08:03:21 pm »

в цялото определение най ми хареса Големия (жалко, че не си го изписала с главна буква ;D) - като заговорихме за шефове, ако не в друго, поне от цитираното да го докарам ;D

Всеки е "голям" в нещо. Ти превърхождаш всички тук с неверието си.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #199 -: Февруари 24, 2012, 10:04:21 pm »
....(къде се загуби Diyana да ме подсети ;D)

На Дияна не знам кое планетарно тЕло такъв грип й натресе, дето не помни. При това бяхме вкъщи на конвейер със застъпване от ден-два. Добре, че има доставки по домовете. От една седмица чак днес ми дойде силица за писане.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda