хич не го усещам нептун аз (слънце в риби). тази опозиция на тр. марс към слънцето и меркурий направо ми прецака нервната система
Аааа, гадничка е опозицийката, да. Аз пък не я усещам чак толкова, въпреки че ми транзитира господаря на светилата - Уран и Плутон и предстои да направи опозиция на Меркурий и Венера. Предния път като опозира Венера имах повишено либидо.
Сигурно, защото Марс транзитира в падащ дом /9-ти/, а там малефиците са по-слаби. На моя приятел, обаче Марсът транзитира през 10-ти дом и имам чувството, че ме е възприел като началник - нали работим заедно, а той в момента си няма пряк началник, та му търси заместители. Аз управлявам проекта, а той е водещ на своето си направление. Скарахме се, защото отказах да играя ролята на шефа му, който му липсва за да си решава кармичните проблеми! не желая да бъда въвличана в роли, които не съм си избрала., за да си решава някой кармичните въпроси. Той си има У10 в Овен много лошо аспектиран. Мисля, че истинският конфликт ще стане, когато Марс влезе във Везни и му опозира Меркурия в Овен.Тогава ще се покрия, докато трае аспекта. Хахахаха! че и транзитен Уран ще бъде отсреща. Хахахаха!