Здравей Гост

Юпитер в Овен

• 251 Отговора
  • 29300 Прегледи
Re:Юпитер в Овен
« Отговор #180 -: Януари 23, 2011, 07:45:53 pm »
Сега е в тригон със Слънцето ми и ще бъде до края на месеца, но той е бил цяла година в тригон със слънцето ми без да съм обърнала внимание. Трябва да кажа, че годината не беше лоша във финнсово отношение.

« Отговор #181 -: Януари 23, 2011, 07:52:58 pm »
Но поне бързо и кардинално се решават нещата, няма мъки и печене на бавен огън, като при мутабелните.

Както казваше касиерката на един мой приятел - проблема е глобален и трябва да се реши кардинално!  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #182 -: Януари 23, 2011, 08:00:37 pm »

подчертаното ме подсети за пореден път колко добре щях да си изиграя радикса ако бях мъj.
Тя не ми е предлагала партньорство,но подпитва как може да се развие един бутик ,ако е тук..обмисля си момичето,пък аз съм доста импулсивна и обичам риска (правя си планове без нейно знание..ще я уведомя,когато съм готова  ;D).Проблема ми е,че съм спонтанна в ''-'' смисъл u като се навия на нещо,за секунди раздвижвам пластовете и нещата се задвижват.Скоро след това идват последствията и Jълтоливата пак се чуди как си го е направила.А този Юпитер ми разцъква здраво импулсите и все ми се иска да правя нещо,да променям.. как ще го изживея този Голям квадрат изобщо не знам,...не мисля ,че е добре за мен  :-\.
Точно както го е писала Stella,все съм нащрек ,я нещо ново,я нещо друго..но ми идват изневиделица и трябва да реагирам бързо и адекватно, пък аз съм добра в грешките .

сега ти загледах транзитите..ти си ги знаеш де..голям напън те чака- плутон върху сатурн, слв върху уран, нептун и той не е далече от нат. сатурн..но специално за тази далавера с бутика, изчакай поне юпитер да мине десц. и както ти е нат. на мц да не би да се покаже наистина като благодетел, завъртайки професионално нещата с помоща на партньори..нали раздува оптимизма до нездравословни размери, пази се..а с ученето какво става, нали по юпитер е и висшето, няма ли да се стегнеш малко.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #183 -: Януари 23, 2011, 08:15:17 pm »
..а с ученето какво става, нали по юпитер е и висшето, няма ли да се стегнеш малко.. :P

ох,там е дълго,пък аз дългите ги не обичам много.. ;D
имам още 2-3 месеца да падна от високо,хич не ми се учи,..в'обще не ми се занимава.
Daisy нещо писа в другата тема за Меркуриите..аз съм от тези,които не обичат да се занимават с дългосрочни подготовки и обучения.Само като се сетя,че 5 години ще съм вързана за някаква институция,направо ми побеляват косищата  :lol:.

*А,какво се сетих.. снощи те сънувах,но не си спомням с какво беше свързано  :-[.

*

Uran

• 6041
« Отговор #184 -: Януари 23, 2011, 08:19:37 pm »
Aз също си трая, че имам опозоция на Юпитер със себе си, с натални Плутон и Уран. Имам си и Уранова опозиция, скоро и Сатурнова такава.
При Юпи в/у Слънце напълнях. Сега съм си пак слаба без да съм пазила диети.
Много разнопосочни идеи ми идват..трябва малко да ги поотсея, че са взаимноизключващи се някои от тях.

*

Vision

• 3523
« Отговор #185 -: Януари 23, 2011, 08:29:22 pm »
..а с ученето какво става, нали по юпитер е и висшето, няма ли да се стегнеш малко.. :P

ох,там е дълго,пък аз дългите ги не обичам много.. ;D
имам още 2-3 месеца да падна от високо,хич не ми се учи,..в'обще не ми се занимава.
Daisy нещо писа в другата тема за Меркуриите..аз съм от тези,които не обичат да се занимават с дългосрочни подготовки и обучения.Само като се сетя,че 5 години ще съм вързана за някаква институция,направо ми побеляват косищата  :lol:.

*А,какво се сетих.. снощи те сънувах,но не си спомням с какво беше свързано  :-[.

не искам да те плаша, но ми се струва, че като ти мине плутон върху сатурн, ще ти промени представите за дисциплина..въпроса е- ти ще изградиш ли предварително канал, в който да тече безопасно тази енергия, или ще го оставиш да си го прави сам по линията на най- малкото съпротивление??..защото при втория случай да не се окаже после, че ти го е прекарал точно през къщата..близо ти е до иц буквално..това е и тялото..
заеми се с някакъв дългосрочен проект, и най- дългия път започва с първата крачка..млада си, имаш време, ще го избуташ и то без големи усилия..иначе не те виждам да се жениш и раждаш дете все още, нали не искаш това??защото знаеш ли каква дисциплина се иска покрай едно бебе..а дисциплината си е дисциплина, отговорностите също..по- добре си ги направи сама.. ;)

сети се за съня де, отдавна някой не ми е казвал, че ме сънувал..той сънят си е за теб, но поне да видя каква роля играя в подсъзнанието ти..като гледам как ти пиша назидателно, нищо чудно да съм някоя злобна лелка, нравоучителка, с размахан пръст..  :96:   ;D ;D

*

holanda

« Отговор #186 -: Януари 23, 2011, 08:41:51 pm »
не те виждам да се жениш и раждаш дете все още, нали не искаш това??защото знаеш ли каква дисциплина се иска покрай едно бебе..а дисциплината си е дисциплина, отговорностите също..по- добре си ги направи сама.. ;)

сети се за съня де, отдавна някой не ми е казвал, че ме сънувал..,

то и аз не мога да си се представя женена,че и с деца..което хич не е добре,но то е друга тема.
ще се напъна аз,нямам drug избор... :-\

*не мога да се сетя как те сънувах,но ми обясняваше нещо и се кискаше  :P.Пак малко назидателно го докарваше,но нЕмаше пръсти,споко  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #187 -: Януари 24, 2011, 12:32:16 pm »

то и аз не мога да си се представя женена,че и с деца..което хич не е добре,но то е друга тема.
ще се напъна аз,нямам drug избор... :-\

*не мога да се сетя как те сънувах,но ми обясняваше нещо и се кискаше  :P.Пак малко назидателно го докарваше,но нЕмаше пръсти,споко  ;D

извинявам се за назидателното, развила съм малко майчински чувства към вас двамата с Крис и сега като не се появява да го наблюдавам как се развива ми е чоглаво.. :blink: ти поне си тук.. ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #188 -: Януари 24, 2011, 02:22:59 pm »

Защо ли все едни и същи текстове ми правят впечатление?  :-[
Аз очаквам тригон на Юпитер с натален Нептун в Стрелец и 2ри. При Юпитер в Риби не можах да намажа увеличение на заплатата, но сега се надявам.  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Януари 24, 2011, 05:49:56 pm »

:41: По време на съвпада на транз. Юпитер с нат. Марс качих малко килограми. Надявам се престоят на Уран в Овен да ме държи във форма, Юпитер бързо ще премине през знака.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #190 -: Януари 24, 2011, 09:36:50 pm »
Марая, Вуте качи ли килца, зокато Юпитер беше Риби, пусна ли шкембенце? ;D

Ne ! Дори свали... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Януари 24, 2011, 09:54:02 pm »

От любовна мъка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Януари 24, 2011, 09:56:32 pm »

От любовна мъка.  ;D

Той не се спря от хойкане и суета.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #193 -: Януари 24, 2011, 10:15:44 pm »

:41: По време на съвпада на транз. Юпитер с нат. Марс качих малко килограми. Надявам се престоят на Уран в Овен да ме държи във форма, Юпитер бързо ще премине през знака.  :blink:

Щоооооооо? Тъкмо си се била "пооправила" по критериите на баба ми.
"Не разваляйте хубавата жена!" - би казало радио Ереван.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #194 -: Януари 24, 2011, 11:42:41 pm »
Имате ли наблюдение от хармоничен аспект на Юпитер с Нодална ос? :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #195 -: Януари 30, 2011, 06:37:38 pm »

За транзитен Юпитер ли говориш? Би трябвало аспекта да доведе до щастливи връзки, в зависимост от това през кой дом преминава тр. Юпитер и по коя ос е наталната ос, както и какви аспекти получава в радикса.

« Отговор #196 -: Януари 30, 2011, 07:06:50 pm »

имам. Нищо особено

« Отговор #197 -: Февруари 05, 2011, 05:12:47 am »
Юпитер навлезе в Овена и търпението ми заточна да се изчерпва.   :lol: Айде да минава бързо, че и без друго е за кратко.

« Отговор #198 -: Февруари 05, 2011, 05:21:50 am »
Юпитер навлезе в Овена и търпението ми заточна да се изчерпва.   :lol: Айде да минава бързо, че и без друго е за кратко.

Колко кратко?  :-\

« Отговор #199 -: Февруари 05, 2011, 05:23:34 am »
4 месеца и половина. В първите дни на юни влиза в Телец.