..а с ученето какво става, нали по юпитер е и висшето, няма ли да се стегнеш малко.. 
ох,там е дълго,пък аз дългите ги не обичам много.. 
имам още 2-3 месеца да падна от високо,хич не ми се учи,..в'обще не ми се занимава.
Daisy нещо писа в другата тема за Меркуриите..аз съм от тези,които не обичат да се занимават с дългосрочни подготовки и обучения.Само като се сетя,че 5 години ще съм вързана за някаква институция,направо ми побеляват косищата :lol:.
*А,какво се сетих.. снощи те сънувах,но не си спомням с какво беше свързано
.
не искам да те плаша, но ми се струва, че като ти мине плутон върху сатурн, ще ти промени представите за дисциплина..въпроса е- ти ще изградиш ли предварително канал, в който да тече безопасно тази енергия, или ще го оставиш да си го прави сам по линията на най- малкото съпротивление??..защото при втория случай да не се окаже после, че ти го е прекарал точно през къщата..близо ти е до иц буквално..това е и тялото..
заеми се с някакъв дългосрочен проект, и най- дългия път започва с първата крачка..млада си, имаш време, ще го избуташ и то без големи усилия..иначе не те виждам да се жениш и раждаш дете все още, нали не искаш това??защото знаеш ли каква дисциплина се иска покрай едно бебе..а дисциплината си е дисциплина, отговорностите също..по- добре си ги направи сама..

сети се за съня де, отдавна някой не ми е казвал, че ме сънувал..той сънят си е за теб, но поне да видя каква роля играя в подсъзнанието ти..като гледам как ти пиша назидателно, нищо чудно да съм някоя злобна лелка, нравоучителка, с размахан пръст.. :96: