Здравей Гост

Дърдорилня

• 9118 Отговора
  • 1167975 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
Re:Говорилня 3
« Отговор #4080 -: Август 07, 2010, 07:18:40 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 01:08:03 am от kris »

*

holanda

« Отговор #4081 -: Август 07, 2010, 07:28:29 pm »
Явно има нова вълна на разните му там сърбежи,леле какво ли ще е след 20ти август като се оциклите всичките  :rolf:
не говори за цикли,че Покаяния ще надуши и ако хване примоцията след 20 август става лошо.. ;D

*

holanda

« Отговор #4082 -: Август 07, 2010, 07:40:30 pm »
имам тераса ама нема стъкла по нея бре моме, я се събуди хахахаааааааааааа ;D ;D ;D ;D ;D  те ти на да видиш гледката от нея  ;)
да се събудя? Китка съм,кво ми има ..пък и ти  ;D
найш кво-аз ще те чакам в гледката,докато си остъклиш терасата,надявам се да се забавиш..
много ми хареса  :93:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4083 -: Август 07, 2010, 07:44:04 pm »
имам тераса ама нема стъкла по нея бре моме, я се събуди хахахаааааааааааа ;D ;D ;D ;D ;D  те ти на да видиш гледката от нея  ;)
да се събудя? Китка съм,кво ми има ..пък и ти  ;D
найш кво-аз ще те чакам в гледката,докато си остъклиш терасата,надявам се да се забавиш..
много ми хареса  :93:

хихихиииииииииииииии ще пуснеш корени начи в гледката  ;D   мразя остъклени тераси - обичам да усещам вятъра в косите си, а сега в жегите и под шортите си или полата си  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

holanda

« Отговор #4084 -: Август 07, 2010, 07:55:43 pm »
обичам да усещам вятъра в косите си, а сега в жегите и под шортите си или полата си  :rolf: :rolf: :rolf:
обичаш природата,дърветата,скалите.. ;)това ми напомни за едни камънаци под формата на ''Его'',които Синухе беше пуснал преди време.Още тогава ми се прииска да коментирам,но мислата беше доста нечиста и се въздържах  ;D

намерих го:
Най-необичайната изработка на фалос е открита в Африка – от изсушена камилска тор, покрита с твърда смола. В Древен Египет пък съществувало вярване, че жените ща станат по-плодовити, ако възседнат на лунна светлина каменния фалос на Амон-Ра.   

това е то да обичаш природата  ;D

« Последна редакция: Август 07, 2010, 08:40:54 pm от жълтолилава »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4085 -: Август 07, 2010, 11:17:57 pm »
Да се изходя и аз по вещерската тема.  ;D
От време на време като ми доскучае влизам да чета в Клуб Магия в дир.бг. Пълно е с психопати, да ви кажа, и няма кой да прибере горките.
Та тук понеже често се споменава за маг Сибила, видях някакъв колега от "бранша" във въпросния клуб - маг Еблин. Чували ли сте за този? Добър ли е?  :rolleyes:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #4086 -: Август 07, 2010, 11:25:20 pm »
маг Еблин. Чували ли сте за този? Добър ли е?  :rolleyes:
повече ми прилича на самозванец  ;D

*

Divna

« Отговор #4087 -: Август 07, 2010, 11:31:59 pm »
А на мен ми звучи името му доста смешно като г-н Еблив  ;D.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #4088 -: Август 07, 2010, 11:35:39 pm »
видях някакъв колега от "бранша" във въпросния клуб - маг Еблин. Добър ли е?  :rolleyes:

В какво?  :rolleyes:

Така като гледам сигурно се е специализирал в астралните секс поръчки   :85:

(Пести от кондоми,абортейшън,калории и венерини подаръци,при това в астрала размера е какъвто си го избереш  :72: )

И сигурно като се събуди,като колегата му Лоса вместо книги от астрала,в ръцете му освен кеша има разни течности,омазан и занимарен  :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4089 -: Август 07, 2010, 11:45:36 pm »
А колегата ЛосЪт какво? Книги от астрала ли даунлоудва? Сигурно не спазва и авторските права. Те затова затвориха chitanka.akashic_records.com  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4090 -: Август 08, 2010, 01:01:30 pm »
А колегата ЛосЪт какво? Книги от астрала ли даунлоудва? Сигурно не спазва и авторските права. Те затова затвориха chitanka.akashic_records.com  :rolf:

;D , падам от смях с това обръщение!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4091 -: Август 08, 2010, 02:02:20 pm »
Погледнете какви глупави съвети си дават мъжете един на друг  :rolleyes::

7 начина да й намекнеш, че е напълняла 05.08.2010 Четвъртък

Всеки мъж знае, че съществуват няколко неща, които един кавалер не може да каже в прав текст на приятелката си. По обясними причини едно от тях е “скъпа, качила си килограми и вече не ми харесваш“. Ето защо мъжете понякога трябва да измислят алтернативни начини да обяснят на жените си, че са напълнели.

1. Купете на съпругата си дрехи, които със сигурност ще й бъдат малки. Това ще я накара да се замисли дали не трябва да свали няколко килограма, защото дупето й е затлъстяло.
2. Запишете я на уроци по йога под претекст, че го правите, за да си отпусне от стресираното й ежедневие. Красотата на йогата е, че докато човек прави упражнения, не усеща кога е свалил допълнителните килограми.
3. Направете си собствена програма за отслабване и между другото й предложете да последва примера ви.
4. Давайте й да яде по-малки порции. Когато вечеряте вкъщи, сложете в чинията й наполовина по-малко от обичайното. Така тя най-вероятно ще осъзнае, че е започнала да яде повече от обикновено.
5. Помолете я да носи някоя своя стара дреха. Организирайте романтична вечеря и я накарайте да облече стара рокля. Така тя сама ще види колко много килограми е качила.
6. Сложете на масата в кухнята снимки от преди години и снимки от преди 1-2 седмици. Тя със сигурност ще ги погледне и ще се замисли колко много се е променила.
7. Накарайте я да носи бански, по възможност дори бикини. Това със сигурност ще я подлуди, ако се погледне в огледалото, тъй като всяка жена се притеснява дали изглежда добре в банския си костюм[/color]

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4092 -: Август 08, 2010, 02:05:44 pm »
Хаха,това са много повърхностни мъже...ако я обича,какво като е напълняла,по-скоро ще я депресира излишно  :(

*

Nebesna

« Отговор #4093 -: Август 08, 2010, 02:09:24 pm »

кой тоз Лос?

*

Nebesna

« Отговор #4094 -: Август 08, 2010, 02:10:29 pm »
Градът е пълен със слаби мъже, които водят под ръка дебели жени.
А представителите на мъжкия пол сред моите познати постоянно ми се чудят, че искам да отслабвам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4095 -: Август 08, 2010, 02:33:56 pm »
”С годините, започнах да ценя жените над 40 най-много от всичко. Ето само една малка част от причините:

Жената над 40 никога няма да те събуди по средата на нощта и да попита: „За какво мислиш?” На нея не и пука за какво мислиш.
Ако жената над 40 не иска да гледа мача, тя няма да седи наблизо и да хленчи. Тя прави нещо, което иска да прави и то обикновено е по-интересно.
Жените над 40 имат достойнство. Те рядко се спускат към теб пищейки в операта или по средата на скъп ресторант. Разбира се, ако си го заслужаваш, те няма да се поколебаят да те застрелят, стига да мислят, че ще могат да се измъкнат.
По-възрастните жени са щедри от към похвали, често незаслужени. Те знаят какво е да си неоценен. С възрастта жените придобиват ясновидски способности.
Никога не се налага да си изповядваш греховете на жена над 40.
Ако подминеш една или две бръчки, жената над 40 е много по-секси от нейната по-млада двойничка. По-възрастните жени са честни и откровени. Те ще ти кажат направо, че си мижитурка, ако се държиш като такъв.
Никога не се налага да се чудиш къде се намираш с нея.
Да, аз ценя много високо жените над 40.
За съжаление, всичко това не е реципрочно. За всяка зашеметяваща, умна, добре фризирана, гореща жена над 40 има плешива, шкембеста реликва в жълти панталони, която се прави на глупак с някоя 22-годишна  сервитьорка. В днешни времена 80% от жените са срещу брака. Защо? Защото жените разбират, че не си струва да купиш цялото прасе, за да получиш един малък кренвирш!”

60 Minutes Correspondent Andy Rooney (CBS)

:57:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4096 -: Август 08, 2010, 03:13:22 pm »
ДНес писаните си имали празник http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3177691

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4097 -: Август 08, 2010, 03:21:44 pm »
В днешни времена 80% от жените са срещу брака. Защо? Защото жените разбират, че не си струва да купиш цялото прасе, за да получиш един малък кренвирш!

:rolf: :rolf: :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4098 -: Август 08, 2010, 03:23:47 pm »
 ;D

*

Divna

« Отговор #4099 -: Август 08, 2010, 03:32:38 pm »
Снимките са забавни, но само като си помисля колко косми може да налапа това дете ми става ужасно, а и каква алергия може да си докара.
Съжалявам, че съм толкова директна, но имам доста познати, на които им се наложи да се разделят с котето си след появата на децата, та дори и още в самата бременост. И всичко това по съветите на лекарите.