Здравей Гост

ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,ТРАНЗИТИ

• 248 Отговора
  • 42576 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан

тея тук да не мислиш ,че много са ходили. ;D
някой по-далече от областния си град не са излизали ,та ....как да не търсят чешми ,казанчета и каквото се сетиш.

А ТАТО да не би да беше ходил някъде? Освен, че превеждаше говедата от единия баир на другия. ;D Пък 45 години ни ръководи човека....това не е критерий, Марая.

*

Скарлет

• 2919

боже Скарлет ,ако знаеш колко проЗ НАРОД Е КОНЦЕНТРИРАН на едно място....

Знам, сестро.  :91:

*

Скарлет

• 2919
Цитат
Пък 45 години ни ръководи човека

Всъщност само около 30.

Е, убууу, де, нек са 30. Аз нали съм изкуфела бабка, не помним.  :57: :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

пиеш БИЗЕЛАКС :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

хахахааааааааааааааа и си готов да пребоядисаш тавана с тоя безелакс  :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85: :85:

щооо, цели картини по-футористични при това можеш да направиш.....
неее,днеска просто се посмях от сърце! :rolf: :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

А женил ли се е някога? Срам за неговото семейство... :-[

да!семеен е и има задължително по 2 извънбрачни връзки!
фрашкан е с пари....,позволява си да прави скъпи подаръци.
не налита веднага. ухажването при него трае дълго.
чревоугодник е!javascript:moreSmileys();
има невероятен респект към майка си.
бащата е починал.
няма деца , а много иска жена му да му роди.

как ще стане баща като му е мек и не може да го вкара!!??..освен да го намаже с епоксидна смола и да го изчака да се втвърди.. ;D нали е доФтор, не може ли да осемени инвитро някоя сурогатна майка??

Може да му се втвърдява като гледа самия акт на дефекация, знае ли човек...Пази, боже!

*

Nebesna

да , така е.
сетих се и още нещо....лудо влюбен в себе си!

ами с празен първи дом все едно да ти е вечно умряла циганката, която те хвали и трябва да си се хвалиш сам..може би де, не знам дали е тала.. :blink:

Е, стига де, не е така! зависи как е аспектиран господаря на асцендента и какви аспекти има към самия асцендент. не е нужно да има стълпотворение от планети в 1-ви дом. При него има ниско самочувствие, заради Козирог на асцендента и негативния аспект с Меркурий (У8).

*

Nebesna

абе Скарлет ,всичко си е по плутон.
и фекалийте и самия акт -нали така.

Древните астролози не свързват изобщо 8 дом със секса, а със смъртта.
сексът е по 5-ти.

*

Nebesna

в Българския парламент преди години съм виждала рисувани запетайки в женската изповедалня.... ;D ;D ;D

стига маааааааааааааааааааааааа  :o  а после сигурно си облизват квото им е останало под маникюрите  :-X :-X :-X

Йеееееееее!

*

Nebesna

Само се гнуся от женските маникюри. Колктоо и да се стараете, гнусни са си отдолу. НА такива жени не им давам да ми пипат пениса. Сериозно говоря.

А, стига бе, като ходиш със селяндурки, какво очакваш?
Аз си имам страхотен маникюр. Не говори в мн.число!

*

Nebesna

Сетих се за един виц:
Мутра седи гледа и си гризе ноктите и пита авера си и се чуди:
Абе много странно, откъде пък имам кал в гъза..?

;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

*

Инти

• 2068
Австриец държи дъщеря си 24 години в плен, тя му ражда 7 деца

Три от децата живеят с майка си под земята, за пръв път виждат слънце
Йозеф Фрицл, отвлякъл дъщеря си на 18 год и я държал в окови 24 години в мазето
Йозеф Фрицл, отвлякъл дъщеря си на 18 год и я държал в окови 24 години в мазето

Елизабет от времето, когато бащата за пръв път е посегнал

Къщата, в която от 24 години се разиграва тази драма

В Австрия бе разкрито нечувано досега престъпление: 73 годишен баща държал дъщеря си в продължение на 24 години в плен в тайно избено помещение и я третирал като сексуална пленница. 42 годишната жена родила през това време 7 деца от баща си, едното е починало при раждане, три от децата се отглеждат от бащата и втората му съпруга, която твърди, че не знае нищо по въпроса, други три деца са открити в тайните помещения с майка си.

През август 1984 година Йозеф Фрицл заключва 18 год. си дъщеря Елизабет в мазето. Оковава я в белезници. Казва на полицията, че момичето е в неизвестност, а на съседите обяснява, че е заминала с някаква секта.

Днес става ясно, че през цялото това време Елизабет е била в плен. Открита е в подземно жилище под къщата на баща си, четири стаи, без прозорци, тоалетна. Въздухът е влизал през маркуч и вентилатор. Затворът е бил дострояван с времето, вратата се отваря с код.

Бащата е насилвал дъщеря си още от 13-ия и рожден ден. За това, че той я е държал в плен като сексуална робиня, говорят родените в затворничество деца. 15 год. Лиза, 14 год. Моника и 12 год. Александер растат при Фрицл и неговата втора жена горе в къщата. Йозеф Фрицл всеки път е твърдял, че дъщеря му ги е оставяла нощем пред входната врата и пак е изчезвала сс сектата. Фрицл са осиновили официално децата, пращат ги на детска градина, училище. Никой не е предполагал, че тези деца са плод на кръвосмешение, още по- малко пък, че майката е пленена в избата.

В тайните помещения заедно с Елизабет са открити още три деца - Керстин на 19, Щефан на 18 и Феликс на 5 години. Веднага, след като полицията ги е освободила, те са поставени под грижите на лекари и психолози. Децата са съвсем беззащитни и напълно дезориентирани.

24 години никой не е забелязал какво става в избата на къщата в Амщетен. Преди няколко дни внезапно в клиниката постъпва за лечение тежко болно 19 год. момиче. Това е една от дъщерите, които са живели с майка си в подземието. Състоянието и е толкова тежко, че лекарите я поставят в изкуствена кома. Когато полицията разследва откъде се е появило момичето, разкрива тайния затвор. Бащата, очевидно вече наясно какво следва, пуска малко преди да дойдат екипите, дъщеря сиЕлизабет. Държана 24 години в плен, жената изглежда с 20 години по-стара от възрастта си. След като полицаите и обещават да я защитят от баща и, тя започва да разказва. Отначало никой не вярва на ушите си. Арестуват Фрицл, той казва тайния код, освобождават Феликс и Щефан, които заедно със сестра си Керстин са расли в плен. До този момент те не са виждали в живота си слънце...

Все още много въпроси нямат отговор. Дали втората жена на Фрицл наистина не е знаела какво става в къщата, както твърди? Как така никой от съседите не се е усъмнил в нещо нередно? Тест за бащинство ще бъде направен на всички деца, за да се потвърдят фактите. Историята напомня драмата на виенчанката Наташа Кампуш, която бе отвлечена и живя в плен осем години, но далеч надхвърля рамките на мислимото...
« Последна редакция: Юли 09, 2010, 07:33:04 pm от Инти »

*

Инти

• 2068
Колко тъп трябва да си да напишеш това!!!

Това е реалност, искаш или не, и е точно по темата.

*

Nebesna

Този човек има Плутон в съвпад с ЮЛВ и тао квадрат със Слънце и Марс. Той е много агресивен.

*

Инти

• 2068
Да й Плутон освен това е в съвпад с Церера, чиято дъщеря както знаем от митологията е отвлечена в подземното царство от Хадес, само ,че тук той е в ролята на ХАДЕС  и сам завлича дъщеря си там. Тя е висока 173 см висока, а е трябвало да живее в клетка 168 см.

Освен това тази опозиция на ретро Юпитер и жадната за плътски страсти Венера, както и ретроградния му Марс, направо си крещят в хороскопа.

Тая Лилитка е в градус анарета и то в точен тригон към Уран, и оня Ерос и той във водолей, в тригон с Марс, широка орбиса за астероид.
« Последна редакция: Юли 09, 2010, 07:47:36 pm от Инти »

*

holanda

втората му жена трябва да е по-луда и от него  :o :angry:.Колко жестоки хора има по света .... :(

Re:ИЗВРАТЕНИТЕ - НАТАЛ , ПРОГРЕСИЙ ,ДИРЕКЦИЙ ,Т
« Отговор #195 -: Юли 10, 2010, 07:31:03 am »
Преди повече от 30г. , в Западен парк седяхме съученички и сладко си бъбрехме.
беше ранна пролет. парковете се поддържаха и тук-там някоя циганка обираше боклуци от алейте.
изведнъж из храстите изкочи някакъв и с ужас видяхме ,че нещо се мандахерца м/у краката му.
започнахме да пищиме , а той викаше:
-спокойно ,спокойно , само да свърша и тръгвам...
никога няма да го забравя тоя извратеняк :-X

Сега ако ми кажеш,че си живяла и учила в кв. Западен парк, ша падна,  :o

относно изчанчените умствено, с проблеми физически и аз имам едно "неприлично предложение"

лятно утро, ароматно, на рози и цъфнала липа, полумрак, разведелява се,
аз разхождам кокера, преди да тръгнем на риба, да изсипем самосвала,
 да не му даде зор по пътя.....и тъкмо е клекнала живинката между розовите храсти и дуе бузи, а аз
отпивайки първата си глътка кафенце  се наслаждавам на всично настоящо и предстоящо за деня, от другият край на розовият храст ми изниква от мрачината човешка фигура със свалени гащи, пръглъщам си глътката и гледам новият декор - натюрел, не ме кефи, много напрежение внася в хармоничното ми ,лежерно утро , правя се ,че е незабележим, но той проговаря, да отида да го видя отблизо, наглост ийййй, той на "майка си" предложение прави,кучето продължава да клечи и да прави купчинки,блокира ме там, на място, дърпам го бетон, не отлепя, мразя да ме блокират,леко кипежна вълна започва да се надига, но не е достигнала горният праг на търпимост , пък сянката продължава да говори, предлага ми 50 лева да му обърна внимание,горкият не знае какво си пожелава, и в един момент ми прищраква,
съвсем спокойно му заявявам,че го виждам и не ме впечатлява,разкопчавам си якето, а отдолу е рибарското елече с 19 джоба, изваждам един хирургичен скалпел, с него кормя рибите,ма нямаш грижа, ще ти помогна щом си закъсал рано-рано, малко е тъп и повече ще те боли, ма щом си плащаш.... :97:смут в редиците на нападателя, аз спокойно продължавам психотерапията, атаката е най- добрата защита, хем ми жал, хем  марса ми на асц. настръхнал,готов да атакува
"ти си болен бе момче, отивай да се лекуваш, синът ми е на твоята възраст и на паркинга товарят колата...."  :96:няма такова скоростно обуване.....говорейки ,по скоро на себе си ,не на мен "добре, де ,добре, само спокойно, нищо не съм направил, извинявай" :85:

след това много се смяхме, по път разказвайки им как в почивен ден съм пропуснала да заработя
нещо извънредно, като допълнителен труд,че и вървежно, предвид възрастта ми....такъв улов и то на "гола кука" :72: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

а, скалпела го употребих, този ден, но за други цели, имахме слука,   :wink2:
« Последна редакция: Юли 10, 2010, 08:44:50 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Аааа Стреличке, паднах от смях и кефффф  :rolf: ;D ;D ;D....само така

*

Марая

• 28287
не , не съм живяла в западен парк.
но съм учила във Вилхем Пик. ;D

много ме изкефи голата кука....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919

Той има даденост да има тайни любовни връзки, а жената е за около печката, у дома, тотално със "замъглен поглед" - Луната управлява 7 дом и е в 4 в Телец. За него е важен домашния уют и хубави вкусни гозбички. Меркурий управлява 5-я му дом /както и 6-я/ и е в опозиция с управителя на асц. Сатурн. Венера в 11 дом е диспозитор както на Меркурий, така и на Луната и Уран. А диспозитора на Венера - Юпитер е в съвпад с Уран в 8 дом /и другите планети в Дева/.  ;) Може да си има тайна любовница с дете. А неговата съпруга може да зачене с изкуствено оплождане - Юпитер управлява нейните 5 и 6 домове и е в съвпад с управителя на нейния 8 дом - Уран /като броим производните домове/ и останалите планети в Дева.

*

Марая

• 28287

Той има даденост да има тайни любовни връзки, а жената е за около печката, у дома, тотално със "замъглен поглед" - Луната управлява 7 дом и е в 4 в Телец. За него е важен домашния уют и хубави вкусни гозбички. Меркурий управлява 5-я му дом /както и 6-я/ и е в опозиция с управителя на асц. Сатурн. Венера в 11 дом е диспозитор както на Меркурий, така и на Луната и Уран. А диспозитора на Венера - Юпитер е в съвпад с Уран в 8 дом /и другите планети в Дева/.  ;) Може да си има тайна любовница с дете. А неговата съпруга може да зачене с изкуствено оплождане - Юпитер управлява нейните 5 и 6 домове и е в съвпад с управителя на нейния 8 дом - Уран /като броим производните домове/ и останалите планети в Дева.

ооо,не ! изобщо не!
ти пък около печката...,ами ,ами.
все и доставя удоволствия кто два пъти месечно я разхожда до Париж ,въобще глези я.
взел и е жена ,която да и гледа къщата.
абе пълен извратеняк....думи нямам!