Здравей Гост

ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН

• 156 Отговора
  • 22488 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ПОДАРЪК ЗА СЪНРЕЙН И ВИЖЪН
« Отговор #60 -: Август 05, 2010, 04:59:29 pm »
;D ;D ;D, при Вижън - яко кекс! съвпад на сол марс и венера в 8-ми. 8-ми в 12-ти :blink: , завоалиран таен полов живот.
но освен това може да означава трансформация на  кармическата програма , изход ,ново ниво на развитие...
кекса,кекса :93:..то не мо'е само да се работи за личностно израстване,я.. :96:
/може да измисли нова програма и да се заеме с трансформация на стари модели,очистване от стари шлаки,за които знае,че не се котират.Да се бори за ново начало.Точно нещата,които си описала,аз защо ли реших да те повторя  :lol:/

за да го потвърдиш и кодираш! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #61 -: Август 05, 2010, 05:07:25 pm »

Айде времето оправдание.. нали се сещате поговорката..
"човек ако има желание винаги намира начин"
айде днес съм благосклонен ще бъда близогъзец ;D

Ти искаш нещо да ми кажеш ли? АААА????  :angry:  ;) Лично аз никога не се оправдавам. Когато мога и имам време и желание, просто го правя. И не знам чий гъзец ближеш, но във всеки случай не е моя. Аз нЕмам рожден ден.  :P 

*

holanda

« Отговор #62 -: Август 05, 2010, 05:11:03 pm »
И не знам чий гъзец ближеш, но във всеки случай не е моя.  
ей за това след малко ще ти скочи  :P такива неща много му действат..готЕн подпалвач е  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #63 -: Август 05, 2010, 05:11:51 pm »
Вижън, някаква случка 1993 г. или на 17 годишна възраст ?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #64 -: Август 05, 2010, 05:15:58 pm »
И не знам чий гъзец ближеш, но във всеки случай не е моя.  
ей за това след малко ще ти скочи  :P такива неща много му действат..готЕн подпалвач е  ;D

Аз пък ще си обърна наопаки......хастара на полата. Ного ся уплаших, ша знаиш.  :tongue2: :57:

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Август 05, 2010, 05:23:05 pm »
Стига де , какво го захапвате човека! има право на мнение и глас! Форум е все пак! а ,за Скарлет мога да кажа , че няма пост в който да не се оплаква от липса на време , а това би могло да значи няколко неща :blink:.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #66 -: Август 05, 2010, 05:27:56 pm »
Стига де , какво го захапвате човека! има право на мнение и глас! Форум е все пак!
мен ми харесва такъв,затова го чепкам  :rolleyes:.Сега ще погледна картата на Сънрейн да видя за какви бебета говорите да я плашите  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Август 05, 2010, 05:50:35 pm »
Стига де , какво го захапвате човека! има право на мнение и глас! Форум е все пак!
мен ми харесва такъв,затова го чепкам  :rolleyes:.Сега ще погледна картата на Сънрейн да видя за какви бебета говорите да я плашите  :P

Ваште свалки ,нямат край! ;) ;D мииии.... ;D ,вземете се , кат се Аресвате! ;D ;)

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #68 -: Август 05, 2010, 05:51:18 pm »
Да мяткаме и Вижън , че е много чувствителна и ще се разсърди ;) ;D.
Видно от картата соларния асц е на к5 -категорична съм / колкото и да не ВИ се нрави категоричния ми изказ/ , че тя ще срещне нова любов. и то някъде чрез приятели или сред приятели. 7-ми соларен е на к11.
Наред с това сол.слънце попада в 7-ми дом. това означава ,че ще има магнетично въздействие в/у другите ,външни събития ще обърнат живота й на 180гр. шанс за връзка.
ИЦ е в 9-ти натален - възможно е по някое време сама да се изолира ,както е възможно и пътуване в чужбина за по-дълъг период, командировка :-\. задълбоченото изучаване на философия ,религия и мистика ще бъде акцентирано през този солар.
Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им  ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.опасности от нови връзки , запознанства и преумора.
Идея нямам защо но съм много сигурна ,че предстои любовна връзка с човек от далеч ,възможно е да е чужденец , друговерец или от друг град.

Интересното е,че няма нищо в 3 соларен дом, Марая. Може и да не е катастрофа. Марс е в 9 соларен дом с управителя на 6 натален дом - Уран. Може пък да пътува служебно за някакво специфично обучение. Вярно, че соларния Марс е в съвпад с Уран и може да даде някакъв внезапен проблем, но може да е по-скоро финансов - те са във 2 нат. дом, а и по натал и по солар правят тригон с Марс в 6 дом. Февруарското новолуние е в съвпад с тр. и с нат. Марс и в опозиция със Слънцето. А Уран се е повърнал в Риби и е в опозиция с нат. Плутон. Ако нещо неприятно се случва, след това новолуние трябва да бъде внимателна както в работата си - с пари, документация или нещо друго, както и ако пътува.....а най-добре да не пътува в този интервал. 3-ти дом освен братя и сестри, кратки пътувания, е и дом на договори и документи, съседи....и като се има предвид, че 3 дом представя и съседите, може да стане някакъв инцидент или сбиване със съсед, наемател /ако има имоти, дадени под наем/, скандал с колега. Може да има разрешаване на юридически спорове с наемател или съсед заради пари или опит за нанасяне на побой. Вярно, че 3 дом е и близкото обкръжение и роднини и има възможност ако не за загуба, то за оперативна намеса на някой близък. Трябва да се види и прогресиите с дирекции.
 В натала има опозиция между управителите на 9 и 12 дом - Слънце и Венера с Марс. А Луната в 9 дом се явява връх на тауквадрат. Това може да покаже евентуален 3-ти партньор да бъде чужденец. Не знам колко партньори е имала до сега, тя си знае, но определено трябва да са повече от един. Искам да изпробвам и метода на К.Ръшман за типа партньори и ще помоля Вижън да каже първия й партньор Везни, Телец ли е бил или пък такива асценденти да е имал?  :-\                                  
« Последна редакция: Август 05, 2010, 06:07:46 pm от Скарлет »

*

Vision

• 3523
« Отговор #69 -: Август 05, 2010, 05:51:26 pm »
Ето ти натал с тооооочни координати  ;D
Външните съзвездия са по сидерал.

благодаря  :blink:
на каква програма са направени??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #70 -: Август 05, 2010, 05:54:25 pm »
Стига де , какво го захапвате човека! има право на мнение и глас! Форум е все пак! а ,за Скарлет мога да кажа , че няма пост в който да не се оплаква от липса на време , а това би могло да значи няколко неща :blink:.

Нека не спамим темите, моля! Не знам защо приемаш споделеното от мен за оплакване? Ако тръгна да се оплаквам.....няма да спра и ще те побъркам от рев.  :P ;D На мен времето за важните неща ми стига, вярвай ми.  :blink:
« Последна редакция: Август 05, 2010, 06:08:18 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Август 05, 2010, 06:08:50 pm »
Видно от картата соларния асц е на к5 -категорична съм / колкото и да не ВИ се нрави категоричния ми изказ/ , че тя ще срещне нова любов. и то някъде чрез приятели или сред приятели. 7-ми соларен е на к11.
Наред с това сол.слънце попада в 7-ми дом. това означава ,че ще има магнетично въздействие в/у другите ,външни събития ще обърнат живота й на 180гр. шанс за връзка.
ИЦ е в 9-ти натален - възможно е по някое време сама да се изолира ,както е възможно и пътуване в чужбина за по-дълъг период, командировка :-\. задълбоченото изучаване на философия ,религия и мистика ще бъде акцентирано през този солар.
Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им  ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.опасности от нови връзки , запознанства и преумора.
Идея нямам защо но съм много сигурна ,че предстои любовна връзка с човек от далеч ,възможно е да е чужденец , друговерец или от друг град.

Интересното е,че няма нищо в 3 соларен дом, Марая. Може и да не е катастрофа. Марс е в 9 соларен дом с управителя на 6 натален дом - Уран. Може пък да пътува служебно за някакво специфично обучение. Вярно, че соларния Марс е в съвпад с Уран и може да даде някакъв внезапен проблем, но може да е по-скоро финансов - те са във 2 нат. дом, а и по натал и по солар правят тригон с Марс в 6 дом. Февруарското новолуние е в съвпад с тр. и с нат. Марс и в опозиция със Слънцето. А Уран се е повърнал в Риби и е в опозиция с нат. Плутон. Ако нещо неприятно се случва, след това новолуние трябва да бъде внимателна както в работата си - с пари, документация или нещо друго, както и ако пътува.....а най-добре да не пътува в този интервал. 3-ти дом освен братя и сестри, кратки пътувания, е и дом на договори и документи, съседи....и като се има предвид, че 6 дом представя и съседите, може да стане някакъв инцидент или сбиване със съсед, наемател /ако има имоти, дадени под наем/, скандал с колега. Може да има разрешаване на юридически спорове с наемател или съсед заради пари или опит за нанасяне на побой. Вярно, че 3 дом е и близкото обкръжение и роднини и има възможност ако не за загуба, то за оперативна намеса на някой близък. Трябва да се види и прогресиите с дирекции.
 В натала има опозиция между управителите на 9 и 12 дом - Слънце и Венера с Марс. А Луната в 9 дом се явява връх на тауквадрат. Това може да покаже евентуален 3-ти партньор да бъде чужденец. Не знам колко партньори е имала до сега, тя си знае, но определено трябва да са повече от един. Искам да изпробвам и метода на К.Ръшман за типа партньори и ще помоля Вижън да каже първия й партньор Везни, Телец ли е бил или пък такива асценденти да е имал?  :-\                                  

Скарлет! ,някъде да си прочела думичката катастрофа в поста ми?! :-\ :unsure: аз допускам грешки в писането ,защото съм огън и съм бърак и като такава  мога да сбъркам в правопис и граматика ,но в мисълта никога- вервай ми! ;D ;D това ,което виждам е ,че сол.к3 е в съвпад с ХИРОН ,в натален 8-ми. 3-ти дом според скромното ми мнение са: братя ,сестри ,близки роднини ,съседи ,колеги. 8-ми са нещата свързани със  :(знаеш какво... пътищата ги свързвам с 3-ти , а инцидентите с 8-ми! поправи ме ,ако греша в този ред на мисли в настоящата интерпретация!

*

Vision

• 3523
« Отговор #72 -: Август 05, 2010, 06:11:00 pm »
;D ;D ;D, при Вижън - яко кекс! съвпад на сол марс и венера в 8-ми. 8-ми в 12-ти :blink: , завоалиран таен полов живот.
но освен това може да означава трансформация на  кармическата програма , изход ,ново ниво на развитие...

направо ме разчувства.. :57: какъв секс, какви връзки!!..завоалиран таен полов живот звучи точно като ''хей ръчички, хей ги две, те ми служат най- добре!!"
другото е за предпочитане- трансформация на кармичната програма, това по- ми харесва.. :blink:

Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им  ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.опасности от нови връзки , запознанства и преумора.
дано да не стане нещо лошо с брат ми, че тогава наистина няма да ми остане нито един човек, когото да обичам и да ми е близък..иначе ИЦ в девети натален дето е, освен да продължа да си чета тука, друго няма да стане- не планирам да пътувам, сега съм се закотвила..не знам какво трябва да стане, за да ме измъкне някой и да ме замъкне в софия в друга къщя, камо ли в в друг град или страна..абсурд!!все едно да кажеш на 100 годишен дъб, че по прогресии му се пада да пътува в чужбина, горкия.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Август 05, 2010, 06:16:47 pm »
Пак ще си приказваме , има време....,аз изобщо не бързам! ;D
живота ти е на 180* , колкото и да не ти се вярва.
реализацията на солара зависи от няколко неща , които при теб ги има! ;) :blink:
за дъба ;D ;D ;D, защо да не пътува , ако го купи собственик ма мебелна фабрика , след като го е отсекъл некой вожд от ДПС и го е продал на добра цена ;D ;).

*

Vision

• 3523
« Отговор #74 -: Август 05, 2010, 06:20:16 pm »
Вижън, някаква случка 1993 г. или на 17 годишна възраст ?

да, на 17 имаше много бурни случки, на 16 се запознах с първото ми гадже, една година го мотах някак, ама на 17 /малко преди да ги навърша, може би юни месец/ стана тя каквато стана, забременях веднага, той се опита да ме накара насила да се оженим, избягах..и така..всичко стана за няколко месеца около рождения ден..никой нищо не разбра, есента си бях на училище в 11-ти клас.. :-[

а 93-та не помня..94-та започнах да уча..по това време бях обсебена абсолютно платонично от един февруарски рибок, може би 93-та ми е казал, че ще се жени за друга, отдъхнах си с облекчение, защото се развали магията.. ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #75 -: Август 05, 2010, 06:20:43 pm »

Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им  ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.

Не съм прочела думичката "катастрофа", но така го разбрах. Я го прочети пак.  :-\ Що скачаш веднага като параноичка?  ;D Че и "крещи" с удебелен текст. Аз виждам и така.  :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #76 -: Август 05, 2010, 06:22:39 pm »
пътищата ги свързвам с 3-ти , а инцидентите с 8-ми! поправи ме ,ако греша в този ред на мисли в настоящата интерпретация![/size][/b]

Е, точно затова и аз реших, че имаш предвид катастрофа. Дори и да не си го казала в прав текст, в "крив" го разчитам така.

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Август 05, 2010, 06:25:05 pm »

Възможни са проблеми с брат , роднина ,сестра ,колега , риск за здравето и живота им  ,нещастен инцидент поради попадането на 3-ти соларен в 8-ми натален и то почти в/у Хирон.

Не съм прочела думичката "катастрофа", но така го разбрах. Я го прочети пак.  :-\ Що скачаш веднага като параноичка?  ;D Че и "крещи" с удебелен текст. Аз виждам и така.  :P

[/quote]

щото ми преиначаваш думите ,затова скачам ;D :P.
за да се види , а и за да не се преекспонира в пространството ,както и кодира! :blink:
инцидента може да бъде свързан с ъс съседи ,с колеги , с  с къси разтояния , с лекарства , с документи....с много неща ,не само с пътища!

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Август 05, 2010, 06:26:42 pm »
пътищата ги свързвам с 3-ти , а инцидентите с 8-ми! поправи ме ,ако греша в този ред на мисли в настоящата интерпретация![/size][/b]

Е, точно затова и аз реших, че имаш предвид катастрофа. Дори и да не си го казала в прав текст, в "крив" го разчитам така.

и не само....., инцидентите са и на друго място!
много си фатална! :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #79 -: Август 05, 2010, 06:36:59 pm »

Интересното е,че няма нищо в 3 соларен дом, Марая. Може и да не е катастрофа. Марс е в 9 соларен дом с управителя на 6 натален дом - Уран. Може пък да пътува служебно за някакво специфично обучение. Вярно, че соларния Марс е в съвпад с Уран и може да даде някакъв внезапен проблем, но може да е по-скоро финансов - те са във 2 нат. дом, а и по натал и по солар правят тригон с Марс в 6 дом. Февруарското новолуние е в съвпад с тр. и с нат. Марс и в опозиция със Слънцето. А Уран се е повърнал в Риби и е в опозиция с нат. Плутон. Ако нещо неприятно се случва, след това новолуние трябва да бъде внимателна както в работата си - с пари, документация или нещо друго, както и ако пътува.....а най-добре да не пътува в този интервал. 3-ти дом освен братя и сестри, кратки пътувания, е и дом на договори и документи, съседи....и като се има предвид, че 3 дом представя и съседите, може да стане някакъв инцидент или сбиване със съсед, наемател /ако има имоти, дадени под наем/, скандал с колега. Може да има разрешаване на юридически спорове с наемател или съсед заради пари или опит за нанасяне на побой. Вярно, че 3 дом е и близкото обкръжение и роднини и има възможност ако не за загуба, то за оперативна намеса на някой близък. Трябва да се види и прогресиите с дирекции.

определено са повече от един  :rolleyes: първият беше лъв, на 24.07.1964-та година роден. но час не знам..беше много красив, всички умираха по него, само аз не го бръснех за слива и той затова ме закова..освен красив, беше и умен, имаше три професии, които съвместяваше някак, и няколко хобита.. мисля че може асц. му да е бил скорпион, беше ужасно властен, обсебващ и хиперсексуален..ами просто ме връхлетя като товарния влак и ми беше много трудно да се реша да избягам..и може би не трябваше да бягам, обаче имах чувството, че ще полудея завинаги..от емоции и чувства, които не можех да определя и най- вече от страх, че попадам в някакъв капан, той ще ми определи целия живот и няма да видя нищо друго..даже се ебаваше с мен, че понеже баща му има брат- близнак, и аз ще родя близнаци и си се представих незавършила гимназия, с близнаци, изцяло зависима от него, седяща си в къщи и щях да пукна от тази представа..а и човека беше свръхнадарен, ако ме разбирате..това също ме ужасяваше, представях си някакви страшни картини как цял живот трябва да търпя това нещо..сега, от гледна точка на годините мисля, че нямаше да ми е чак толквоа лошо!!  ;Dама на 17..не, не трябваше да бъде толкова лош и безчувствен..можеше да ме изчака да завърша и тогава..а той, като избягах от тях, защото ме заведе в тях, запозна ме със сестра си, техните спяха, беше нощ и каза- край, оставаш тук, утре като те потърсят вашите ще изпратим нашите да им каажат и това е..и аз се разбеснях..после, след няколко месеца го потърсих, беше заминал на някакво обучение във варна и от там си доведе жена, която после я видях, много прилича на мен, и тя му роди набързо няколко деца..да е жив и здрав, сега не знам нищо за него..
не знам дали бях влюбена, виждате с този Т квадрат на марс, венера и луна, аз не знам кога какво изпитвам, всичко е някаква буря и ужасно се побърквам и гледам да изчезвам на някъде..поне до едно време беше така, към 30-те станах по- дебелокожа.. ;D