Интересното е,че няма нищо в 3 соларен дом, Марая. Може и да не е катастрофа. Марс е в 9 соларен дом с управителя на 6 натален дом - Уран. Може пък да пътува служебно за някакво специфично обучение. Вярно, че соларния Марс е в съвпад с Уран и може да даде някакъв внезапен проблем, но може да е по-скоро финансов - те са във 2 нат. дом, а и по натал и по солар правят тригон с Марс в 6 дом. Февруарското новолуние е в съвпад с тр. и с нат. Марс и в опозиция със Слънцето. А Уран се е повърнал в Риби и е в опозиция с нат. Плутон. Ако нещо неприятно се случва, след това новолуние трябва да бъде внимателна както в работата си - с пари, документация или нещо друго, както и ако пътува.....а най-добре да не пътува в този интервал. 3-ти дом освен братя и сестри, кратки пътувания, е и дом на договори и документи, съседи....и като се има предвид, че 3 дом представя и съседите, може да стане някакъв инцидент или сбиване със съсед, наемател /ако има имоти, дадени под наем/, скандал с колега. Може да има разрешаване на юридически спорове с наемател или съсед заради пари или опит за нанасяне на побой. Вярно, че 3 дом е и близкото обкръжение и роднини и има възможност ако не за загуба, то за оперативна намеса на някой близък. Трябва да се види и прогресиите с дирекции.
В натала има опозиция между управителите на 9 и 12 дом - Слънце и Венера с Марс. А Луната в 9 дом се явява връх на тауквадрат. Това може да покаже евентуален 3-ти партньор да бъде чужденец. Не знам колко партньори е имала до сега, тя си знае, но определено трябва да са повече от един. Искам да изпробвам и метода на К.Ръшман за типа партньори и ще помоля Вижън да каже първия й партньор Везни, Телец ли е бил или пък такива асценденти да е имал?
определено са повече от един :rolleyes: първият беше лъв, на 24.07.1964-та година роден. но час не знам..беше много красив, всички умираха по него, само аз не го бръснех за слива и той затова ме закова..освен красив, беше и умен, имаше три професии, които съвместяваше някак, и няколко хобита.. мисля че може асц. му да е бил скорпион, беше ужасно властен, обсебващ и хиперсексуален..ами просто ме връхлетя като товарния влак и ми беше много трудно да се реша да избягам..и може би не трябваше да бягам, обаче имах чувството, че ще полудея завинаги..от емоции и чувства, които не можех да определя и най- вече от страх, че попадам в някакъв капан, той ще ми определи целия живот и няма да видя нищо друго..даже се ебаваше с мен, че понеже баща му има брат- близнак, и аз ще родя близнаци и си се представих незавършила гимназия, с близнаци, изцяло зависима от него, седяща си в къщи и щях да пукна от тази представа..а и човека беше свръхнадарен, ако ме разбирате..това също ме ужасяваше, представях си някакви страшни картини как цял живот трябва да търпя това нещо..сега, от гледна точка на годините мисля, че нямаше да ми е чак толквоа лошо!! ;Dама на 17..не, не трябваше да бъде толкова лош и безчувствен..можеше да ме изчака да завърша и тогава..а той, като избягах от тях, защото ме заведе в тях, запозна ме със сестра си, техните спяха, беше нощ и каза- край, оставаш тук, утре като те потърсят вашите ще изпратим нашите да им каажат и това е..и аз се разбеснях..после, след няколко месеца го потърсих, беше заминал на някакво обучение във варна и от там си доведе жена, която после я видях, много прилича на мен, и тя му роди набързо няколко деца..да е жив и здрав, сега не знам нищо за него..
не знам дали бях влюбена, виждате с този Т квадрат на марс, венера и луна, аз не знам кога какво изпитвам, всичко е някаква буря и ужасно се побърквам и гледам да изчезвам на някъде..поне до едно време беше така, към 30-те станах по- дебелокожа..