Здравей Гост

Точки на Смъртта -само за напреднали астролози и тези които не се страхуват

• 81 Отговора
  • 13646 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Точки на Смъртта
« Отговор #60 -: Септември 13, 2010, 02:48:10 pm »
Питам се следното. След като моята точка е в 9-ти дом и има верояатност да се гътна в чужбина, дали ако сменя географското положение и точките се променят, понеже се сменя домификац;ията? Или е вярно другото, че човек не може да избяга от съдбата си.

Човек винаги е длъжен да опита да *избяга от съдбата си*.... , дали ще го направи е друг въпроса.
Винаги обаче се гледат и двете точки на смърт , но за втората нямам намерение да говоря тук по никакъв повод и при никакви обстоятелства.
Това ще го запазя . :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #61 -: Септември 13, 2010, 02:49:07 pm »
Абе аз с тази точка на смъртта в съвпад с Меркурий (У3) и трети дом пълен с малефици, съм си застрашена от инциденти на пътя. :-X

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #62 -: Септември 13, 2010, 02:52:41 pm »
Питам се следното. След като моята точка е в 9-ти дом и има верояатност да се гътна в чужбина, дали ако сменя географското положение и точките се променят, понеже се сменя домификац;ията? Или е вярно другото, че човек не може да избяга от съдбата си.

Човек винаги е длъжен да опита да *избяга от съдбата си*.... , дали ще го направи е друг въпроса.
Винаги обаче се гледат и двете точки на смърт , но за втората нямам намерение да говоря тук по никакъв повод и при никакви обстоятелства.
А,ти виж я напиши, че после ще настане брожение ;D ;D ;D. И ако влезе някой, дето ся е решил да прочете за астрологията ще вземе се гътне още в началото ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Uran

• 6041
« Отговор #63 -: Септември 13, 2010, 02:54:53 pm »
Според мен може.
 п.п.Уважаваният от вас астролог Апостолов говореше преди време за някакви аспекти на краха (така и не разбрах кои са и какви са), които били абсолютно противопоказни за занимания с публична/обществена дейност, но имало и такива политици, които успявали да изхитрят съдбата -стоейки повече в сянка. :blink:

*

Марая

• 28287

А,ти виж я напиши, че после ще настане брожение ;D ;D ;D. И ако влезе някой, дето ся е решил да прочете за астрологията ще вземе се гътне още в началото ;D

Кабалетка , в учебниците по астрология щом я има и я пише , значи никой не бива да се плаши от нея. ;D
По- добре да не я пиша , че тогава би било по-страшно , ще има изчисления и психози...
А който го е страх от мечки не ходи в гората , така ,че не отваря темата -мое виждане!
Но ще променя заглавието ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала

Кабалетка , в учебниците по астрология щом я има и я пише , значи никой не бива да се плаши от нея. ;D
По- добре да не я пиша , че тогава би било по-страшно , ще има изчисления и психози...
А който го е страх от мечки не ходи в гората , така ,че не отваря темата -мое виждане!
Но ще променя заглавието ;) :blink:
Само на едно място съм срещала за изчисляване на година и градуса на смъртта.Може и да го има и на други места,де...
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

elfidka

• 3129
Много интересно , моята точка на смъртта се пада на 12 и 56 гр. в Телец - 9 дом, на 1 гр. от МЦ.....
Може да се гътна в чужбина, ама, нещо с този У8 в 4 натален дом, е по-вероятно събитието да се случи на село  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никво ходене на село начи !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
То и моят управител на 8 е в 4, ама точката ми е в 6, в съвпад с марс....може да се гътна, докато съм на маса в къщи-)))).

*

elfidka

• 3129
То и моят управител на 8 е в 4, ама точката ми е в 6, в съвпад с марс....може да се гътна, докато съм на маса в къщи-)))).
А може и до като извършваш някаква ежеднавна работа - нали 6 дом е и нашето ежедневие...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
А може и до като извършваш някаква ежеднавна работа - нали 6 дом е и нашето ежедневие...
Ам ЧИ, масата нали ми е ежедневие,бе ;D ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
Ам ЧИ, масата нали ми е ежедневие,бе ;D ;D ;D ;D
Божке, как можах да не го отбележа ....  ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Моят управител на 4-ти е в 8-ми точката е в 10-ти а управителя на 8-ми е в 9-ти ще умра правейки секс с Више духовно лице за пари управителя на 10-ти е Венера във 2-ри! :rolf:
Докато дишаш...надявай се!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
хахахаха,да ти завиди човек...тююююююю, не на всеки му се пада тоя късмет ;D ;D ;D ;D ;D

*

sunrain

• 6710
Ми чи моята се оказа постоянно в такъв съвпад с него.  ;D Значи чакаме Синухе, а след това е и моя ред да се гътна, щото Сатурн приближава с тихи стъпки.  :P   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Чакай,бе...къде ще се гъташ...нъл ще ходим в Бургас ;D

*

Kaya

• 2893
Ми чи моята се оказа постоянно в такъв съвпад с него.  ;D Значи чакаме Синухе, а след това е и моя ред да се гътна, щото Сатурн приближава с тихи стъпки.  :P   
през мойта трябва да е минал или минава
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

През моята точка Плутон е минал към края на 1995, все съм си жива от тогава. Докато направи опозиция, ще съм умряла вече. Според мен една точка нищо не може да предскаже. Трябва нещо в натала да е заложено като аспект към тази точка и не само, който да бъде задействан евентулано от транзита. Но малко хора си знаят точния час на раждане до секундата. А малка промяна в часа води до промяна на местоложението на точките, така че...

*

ana125

• *
  • 141
Марая, това е ужасна загуба, която със сигурност много е променила живота ти. Моите съболезнования, макар и с късна дата.
Аз лично направих солар на съпруга ти (за 1995/96 с местоположение София) и на соларния асцедент попадат двата управителя на 8 натален дом, в съвпад са помежду си и с асцедента. Съуправителите на 4-ти натален дом са си в опозиция един на друг и в тао-квадратура с точката на смъртта, която (изчислена за слънчевата революция), попада на 23,55 в Козирог.
Асцедента на солара е в 9 дом. Според някои астролози 9 дом(и Юпитер също) често се свързва със смъртта - тоест може да се възприеме като далечно пътуване...
За месеца на смъртта - 8 дом на лунната революция е върху наталния асцедент.

*

Марая

• 28287
Марая, това е ужасна загуба, която със сигурност много е променила живота ти. Моите съболезнования, макар и с късна дата.
Аз лично направих солар на съпруга ти (за 1995/96 с местоположение София) и на соларния асцедент попадат двата управителя на 8 натален дом, в съвпад са помежду си и с асцедента. Съуправителите на 4-ти натален дом са си в опозиция един на друг и в тао-квадратура с точката на смъртта, която (изчислена за слънчевата революция), попада на 23,55 в Козирог.
Асцедента на солара е в 9 дом. Според някои астролози 9 дом(и Юпитер също) често се свързва със смъртта - тоест може да се възприеме като далечно пътуване...
За месеца на смъртта - 8 дом на лунната революция е върху наталния асцедент.

Благодаря Анна125. Това го направих ,за да има ефект от астрологията...Всичко знам и ти си много права в анализа....
Съдба , човешка съдба. Единственно АЗ ГО ЗНАЕХ , НО ТОВА БЕШЕ ПЕРИОД В КОЙТО НЕ ВЯРВАХ В АСТРОЛОГИЯТА....
Виждаш ли , на какво са способни звездите и УРАН , за да те накарат да тръгнеш по пътя , който е за теб?! ;) :( :blink:

Ето ви статия за друга точка, свързана със смъртта и нещата по 8-ми дом - трансформации и т.н. http://www.lynnkoiner.com/astrology-articles/the-point-of-sonia-a-point-of-personal-transformation. Формулата е Jupiter + Ruler of 4th Cusp – Descendant or the 7th House Cusp. Ако някой я е ползвал, нека сподели... При мен се пада на 29-ти градус на Овен, във 2-ри дом. В момента транзитен Марс е в точна опозиция на тази точка. Искам да направя някаква трансформация със себе си, но дали има връзка? :rolleyes:
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 03:10:05 pm от Mirabella »