Милки, без те ангажирам с мнението си, искам да ти кажа, че според мен "разковничето" в твоя случай е да събудиш и намериш реализация на спящите креативни таланти, да започнеш по някакъв начин да ги изявяваш и използваш в ежедневието си, било то и чрез любимо хоби. Ако имаш литературен талант, просто сядай и пиши, когато намериш малко свободно време и усетиш прилив на творческо вдъхновение... За целта може да си направиш и блог, в който да публикуваш творбите си, да поканиш приятелите си там, да общуваш повече... Просто предлагам алтернативи, но те далеч не се изчерпват с изброеното от мен.
Имам чувството, че си изпълнена с вътрешен копнеж и го проектираш изцяло в чувствената сфера, в мечти за гореща разтърсваща любов и романтични фантазии. Но ако на даден етап липсват предпоставки тази любов да изпълни живота ти и да я изживееш, взамяна на това би могла да реализираш по-висшата й октава - Любовта като творчество, съзидателност, вътрешна хармония... Всичко, което създаваме, е изпълнено с любов, когато го правим с желание. Променяйки постепенно нагласата си, ще усетиш как се променят и обстоятелствата покрай теб... И кой знае, може да дойде момент, в който отношенията с постоянния ти партньор да преминат на друго ниво, да изживеят някакъв ренесанс и да не те дразнят толкова рутинните битовизми. Когато ти самата се промениш, ще се променят и обстоятелствата. Жена, изпълнена с вътрешно удовлетворение от това, което прави, го излъчва и навън и по този начин привлича интерес и внимание.