Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44467 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #100 -: Септември 25, 2010, 12:39:25 pm »
А пък при мен сериозните връзки все така са почвали-чрез приятелство.
Такива дето пъроначлно са ми привлекли вниманието я с физически данни, я с нещо друго..пълно разочарование.

Дали в картата ти няма силно акцентиран Уран? или 3-ти дом.... :rolleyes:
Ами има.  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #101 -: Септември 25, 2010, 12:45:30 pm »
А пък при мен сериозните връзки все така са почвали-чрез приятелство.
Такива дето пъроначлно са ми привлекли вниманието я с физически данни, я с нещо друго..пълно разочарование.

И при мен е така. Ако първоначално ни е събрало чисто физическо (плътско) привличане, често такава връзка бързо се изчерпва или се проваля.

На мен един мъж не ми ли хареса още от първия път, в който го видя, значи никога няма да ми хареса. Съответно и нищо не би се получило, за секс да не говорим. За мен винаги е била приоритетна външната красота, като след това преоткривам и останалата част. И тогава вече претенциите ми стават много. Оттам ми идват и проблемите де...
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 12:53:54 pm от Mia21 »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Септември 25, 2010, 12:47:12 pm »
Или ме грабва на мига или нищо не се случва.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #103 -: Септември 25, 2010, 12:50:00 pm »
Къде отиде чисто интелектуалното любопитство, откривателският дух..? ;D

Само ръст от 185 см и чаровна усмивка не ми стигат. Няма да си правя само снимка с него. ;D
« Последна редакция: Септември 25, 2010, 12:54:38 pm от Uran »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Септември 25, 2010, 12:52:09 pm »
На мен един мъж не ми ли хареса още от първия път, в който го видя, значи никога няма да ми хареса.

Нямах предвид харесване/нехаресване. И мен все нещо трябва да ме е заинтригувало, било то и излъчването на мъжа.
Но с течение на времето като че ли забелязах, че ако съм привлечена само от физическите данни на мъжа без да има пълноценен интелектуален контакт помежду ни, емоциите бързо се изпаряват, след като биват изконсумирани и първоначалната тръпка си отиде. Когато с един мъж няма за какво да си говориш в леглото и извън него  ;D, когато няма отдаване, няма дълбочина, почти същата работа би свършила и някоя секс играчка (за тези, които ги ползват).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #105 -: Септември 25, 2010, 12:55:21 pm »
Къде отиде чисто интелектуалното любопитство, откривателския дух..? ;D

Само ръст от 185 см и чаровна усмивка не ми стигат. Няма да си правя само снимка с него. ;D

Абе аз за снимка не го искам, за друго ми е подходящ. Нема само да си приказвам с него! За лаф моабет имам приятелки и приятели, искам нещо повече... ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #106 -: Септември 25, 2010, 01:19:21 pm »
Аз съм дистанциран и отдавам много високо положение на приятелството, просто човешкото приятелство, не ме интересува пола. Това за мен това е най-важното, човека срещу мен просто да е човек, след това всичко останало.  ;D

Ами той пак е човек де! Просто е и по-хубав!  ;D

*

nerealna

« Отговор #107 -: Септември 25, 2010, 01:54:10 pm »
според мен връзките, които започват на сексуална основа свършват бързо, бързо изгарят.

може да звуча малко старомопдно, но мисля че преди секса е добре двамата да са общували поне 2-3 месеца, за да се усатнови душевен контакт м/у тях и тогава секса е най- хубав.
чувставата идват по бавно от колкото желанието за физическия контакт, който е по скоро инстинкт. виждаш човека и казваш - искам го..това е иснтинкт. все още няма чувства, рано е за тях и после изведнъж осъзнваш че този човек не е за теб., нямаш чувства към него, нямаш душевен контакт...как да живееш с него ..ние не сме животни все пак само да се ...  ;D

секса е интимност, а интмното е най святото нещо за всеки човек. за това за да бъдеш интимен с някой ти трябва да го опознаеш първо, да свикнеш с него.

любовта идва постепенно и когато дойде,  тя се изаразява чрез секса.  секса е физическия изразз на любовта.

отношенията, които се развиват по-бавно във времето се оказват най-продължителните и най сстойностните - личен опит

разбира при всеки е индивидуално. на едни и същи неща гледаме по различен начин .....затова иамме и различни хороскопи
но защо има толкова разводи и толкова хора, на които им липсва любов ...грешат ли накъде или така им е писано  :-\

а за приятелсвтото какво по хубаво от това да можеш да споделиш всичко с човека, който обичаш. /аз имам на дсц водолей и уран в 4ти дом /

за мене приятелството е да можем да общуваме и да се забавляваме заедно и ако това го правиш и с човека до теб , чудесно.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #108 -: Септември 25, 2010, 02:24:20 pm »
Боже Лили благодаря ти!!!
Как подробно си описала всичко.Сега ще има да препрочитам и анализирам написаното от теб ,няколко дни за да го осмисля.
Още веднъж благодаря ти.
Ще пиша отново по темата и ще ви разказвам някои неща :rolleyes: :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Септември 25, 2010, 03:02:51 pm »
Милки, без те ангажирам с мнението си, искам да ти кажа, че според мен "разковничето" в твоя случай е да събудиш и намериш реализация на спящите креативни таланти, да започнеш по някакъв начин да ги изявяваш и използваш в ежедневието си, било то и чрез любимо хоби. Ако имаш литературен талант, просто сядай и пиши, когато намериш малко свободно време и усетиш прилив на творческо вдъхновение... За целта може да си направиш и блог, в който да публикуваш творбите си, да поканиш приятелите си там, да общуваш повече... Просто предлагам алтернативи, но те далеч не се изчерпват с изброеното от мен.
Имам чувството, че си изпълнена с вътрешен копнеж и го проектираш изцяло в чувствената сфера, в мечти за гореща разтърсваща любов и романтични фантазии. Но ако на даден етап липсват предпоставки тази любов да изпълни живота ти и да я изживееш, взамяна на това би могла да реализираш по-висшата й октава - Любовта като творчество, съзидателност, вътрешна хармония... Всичко, което създаваме, е изпълнено с любов, когато го правим с желание. Променяйки постепенно нагласата си, ще усетиш как се променят и обстоятелствата покрай теб... И кой знае, може да дойде момент, в който отношенията с постоянния ти партньор да преминат на друго ниво, да изживеят някакъв ренесанс и да не те дразнят толкова рутинните битовизми. Когато ти самата се промениш, ще се променят и обстоятелствата. Жена, изпълнена с вътрешно удовлетворение от това, което прави, го излъчва и навън и по този начин привлича интерес и внимание.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Септември 25, 2010, 03:10:58 pm »
Наблюдавам и умувам....и стигнах до извода , че това чудо куспида , при прогресия , ако не е аспектирано и активирано....лИбоФта я нямаааа :-\.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Септември 25, 2010, 03:16:25 pm »
Прогресивната Венера в продължение на няколко години ми стои на К5, а не бих казала, че през това време всичко е било любов...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Септември 25, 2010, 03:18:05 pm »
Прогресивната Венера в продължение на няколко години ми стои на К5, а не бих казала, че през това време всичко е било любов...

К5 къде е ? На какъв градус е? Какви аспекти прави? Ей тук според мен е ключа от бараката..... :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #113 -: Септември 25, 2010, 03:25:22 pm »
Току що се връщам от разходка. Една съм такава тъжна и унила, че сама себе си не мога да позная, то се държа с всички сили. Само дето, ако се опитам да се усмихна излиза някак насила и поради това предпочитам да не го правя. Едва ли съм в най-сексапилното си състоаяние в момента, но въпреки това какво ми се случи днес. Един италианец ме спря и ме заговори на английски. Аз много обичам да се правя, че не разбирам езика, когато не ми изнася. По думите му разбрах, че ме харесва и че иска да се запознаем. Искаше да му помогна, каза, че търсел friendship. За съжаление изглеждаше около 10-тина години по-възрастен от мен, макар добре изглеждащ мъж, а аз харесвам млади мъже.

Транзитните Марс и Венера са на К11 в тригон с натална Венера . Тр. Лилит в сходящ съвпад с нат. Венера. Венера е У5 и се намира в 3-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Септември 25, 2010, 03:28:40 pm »
К5 къде е ? На какъв градус е?

Мисля, че на 8 гр. с минутки Овен беше, по Плацидус...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #115 -: Септември 25, 2010, 03:30:50 pm »
Току що се връщам от разходка. Една съм такава тъжна и унила, че сама себе си не мога да позная, то се държа с всички сили. Само дето, ако се опитам да се усмихна излиза някак насила и поради това предпочитам да не го правя. Едва ли съм в най-сексапилното си състоаяние в момента, но въпреки това какво ми се случи днес. Един италианец ме спря и ме заговори на английски. Аз много обичам да се правя, че не разбирам езика, когато не ми изнася. По думите му разбрах, че ме харесва и че иска да се запознаем. Искаше да му помогна, каза, че търсел friendship. За съжаление изглеждаше около 10-тина години по-възрастен от мен, макар добре изглеждащ мъж, а аз харесвам млади мъже.

Транзитните Марс и Венера са на К11 в тригон с натална Венера . Тр. Лилит в сходящ съвпад с нат. Венера. Венера е У5 и се намира в 3-ти дом.
Много интересно преживяване :blink:
Ти всъщност как го отпрати човека...или защо не прие поне да излезете,да поговорите...ех аз как обичам разговори с чужденци :-[(слънце,меркурий и хирон в 9ти)

« Отговор #116 -: Септември 25, 2010, 03:31:13 pm »
Искаше да му помогна, каза, че търсел friendship.

Евала! Един българин няма да се представи и да ти каже, че те харесва направо.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Септември 25, 2010, 03:33:11 pm »
Като споменахте за разходки в Морската градина, се сетих как навремето бившия се шегуваше с мен... Искаше да му давам кучето (тогава имахме само едно) да го разхожда сам в градината, така щели да му се лепят повече мадами... Пуста близнашка Венера на Асцендента.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #118 -: Септември 25, 2010, 03:35:43 pm »
Един италианец ме спря и ме заговори на английски. Аз много обичам да се правя, че не разбирам езика, когато не ми изнася. По думите му разбрах, че ме харесва и че иска да се запознаем. Искаше да му помогна, каза, че търсел friendship.

Добре си ти  ;D, на мен така веднъж арабин ми се лепна в градината, тръгна да ми се обяснява и да ме кани на кафе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Септември 25, 2010, 03:38:02 pm »
К5 къде е ? На какъв градус е?

Мисля, че на 8 гр. с минутки Овен беше, по Плацидус...

Lili , при всичките ми връзки са били замесени ВЪЗЛИТЕ....ВИНАГИ...Може би защото нодалната ос е 1-ви/7-ми . Кое е интересно?
Юпитер е планетата , която ми е отнемала мъжете , а тя е диспозитор на ЮЛВ. Куспидата на 7-ми малко да се аспектира и ела да гледаш за какво иде реч...
На квадратури при транзита на нодална ос към натална позиция винаги има нова дълбока ,истинска и кармична връзка , при тригони- приключва....
След 2* ПРК5 ще направи съвпад с нат. ДСЦ , по същото време ще има и транзити на Сатурн , както и на пр. Луна....
Почти съм сигурна , че последната кармична връзка в тази инкарнация ще бъде тогава....Макар , че не ми е нужна вече любов....