Здравей Гост

Разрешаването на задачите по Ретро планетите в картата

• 140 Отговора
  • 21595 Прегледи
На мен единствената ми ретроградна планета е Хирон в 9-ти дом. Какво ли трябва да значи това?  :thinking:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

irina

• **
  • 587
Аз май съм живо извънземно - 6 бр ретроградни - Меркурий, Марс, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон, а Юпитер ми е стационарно-ретрограден... Сигурно затова съм толкова интровертна тежка гемия  ;D напоследък съм доста по-добре сякаш откъм справяне със социални ситуации, а за общуването да не говорим кой какво разбрал ... Винаги съм се усещала сякаш по-странна от другите и п-неразбрана (не че съм се скъсала да се обяснявам, че да ме разберат)  ;D

*

Нова

• 3491
Хм, Иринче, от марс нататък всичко ми е ретро, без нептун, но по прогресия /регресия)))/ и той е такъв. Въобще не изпадам в драми и нищо не смятам да проработвам.
Марсът регресира до градус и половина преди дева, та се чудя дали някога ще видя и аз земя, пък било то и подвижна или ще си остана въздухарка.
Този ретро юпитер направо мога да взема една гумичка и да си го изтрия от хороскопа. И чеп за зеле не става от него.

*

irina

• **
  • 587
Нова  ;D  ;D  ;D предай нататък гумичката на другарче като свършиш. То и аз зор нямам да проработвам и да се социализирам, доволна съм, че малко от малко съм го направила досега, на който не му харесва - от трите най-дългия. На тоя етап достатъчна проработка ми се види в тоя форум да ми е ника моето име и да имам снимка тук някъде :lol:

*

Нова

• 3491
Ти едно русо и хубаво ли беше?  ;D

*

irina

• **
  • 587
За хубаво съм хубаво  :-[ ама отдавна не съм русо, сега съм тъмночервеникаво, след 1 месец кой знае ...

*

Нова

• 3491
За хубаво съм хубаво  :-[ ама отдавна не съм русо, сега съм тъмночервеникаво, след 1 месец кой знае ...

Карай ся.. явно не помня. Значи не съм те виждала.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Как се проявява ретро юпитера ми е интересно?

*

Нова

• 3491
Как се проявява ретро юпитера ми е интересно?

Не се проявява.

Чела съм,че ретро Юпитер е по-стиснат когато трябва да разсипе щедростта си...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

mail

• *
  • 233
Аз съм само с двечки Юпитер в лъв 7 дом и Марс в Телец ретро на К5 и не мога да кажа,усещам нещо от Юпитер,но слабия марс ...воля никаква  :lol: хич не си го харесвам този Марс
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

Нова

• 3491
Аз не го харесвам телешкия марс. Много фиксиран знак за есенцията на планетата. В момента около мен на раб. има такива хора. Амиии... фиксирани са, едно си знаят, едно си баят, дорде предприемат действие... загоря манджата и то действието е изработено вече, добре позното старо. Промени, полет, йок.
Положителното им е, че тъпо и упорито си преследват, каквото имат да преследват, дълбаят си, човъркат, става на тяхното. Не са щедри, освен ако не е лично за тях си. И в двата случая марсовете им са в положителни аспекти с останалите лични планети, юпитер не броя.
При теб как е? Моят ретро марс трябва да има обективен стимул да се задейства, тогава много го бива. Иначе съм мързелана и мога да гледам тъпо в една точка цял уикенд.

*

irina

• **
  • 587
И моя ретро Марс е същия туткав и премислящ - скорпионски неподвижен, ама неподвижен и тънкообиден - като получи шут да почне да действа първата реакция е да направи точно обратното ей така напук за дребно профилактично отмъщенийце.

*

mail

• *
  • 233
При теб как е? Моят ретро марс трябва да има обективен стимул да се задейства, тогава много го бива. Иначе съм мързелана и мога да гледам тъпо в една точка цял уикенд.
о да и аз така не ми пречи да си мързелувам за мен доста добре важи : "Ако не беше баща ми, вероятно щях да стана страхотен плазмодий"  ;D ;D ;D иначе като си реша нещо съм упорита като теле не се отказвам дори и да няма смисъл решила съм си и трябва да стане все тая кога
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

911

• *
  • 137
Имам ретро мерк в 8ми и ретро Хирон в 4ти...За последния нямам наблюдения в какъв план се проявява.Ретро Мерка си го обичам - писането  винаги ми се е отдавало  ;D

*

*Lina*

• *
  • 456
На моя ретро мерк му се отдават много размишленията- дай му да мисли и цикли дадена тема докато не я изясни.Това не го харесвам  понякога, защото не ме оставя с празна глава и неща, които не искам да ги мисля се въртят.

Това май съм го писала и преди- трупа информация и я складира типично по телешки.

Други лични ретро нямам.

*

satin_

По прогресия всичко ми е ретро, без Марс и Юпитер  ;D Отврат е
Всичко друго мога да преглътна, ама не и хубавата ми Венера, която след като се обърна ретро се намъкна и в 12-ти дом, а той е толкова голям, че с Меркурия ми никога няма да излязат от там  ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Сатин, а случи ли се нещо при обръщането на пр. венера? Усети ли нещо по-особено през този период?

Може Венера никога да не излезе от 12ти натален, но така или иначе все някога ще тръгне директна, та на стари години пак ще те удари любовта :P

*

Нова

• 3491
При мен поне доскоро прогрес беше в 11 прогресивен, но сега вече си е и на к12 прогрес.

Няма страшно, живее се и с такава. Поне натално ми е прогресирала вече в първи.

Аз съм с 4 ретро планети - Меркурий /12 дом/, Уран /6 дом/, Нептун /7 дом/, Плутон /5 дом/. Отглеждам си ги и съм се научила да си ги обичам. Понякога ме ядосват, според периода, но като цяло Меркурий и Плутон по-малко, Уран в определен период направо беше във вихър, но се разбрахме. Ноо, Нептун, Нептун най-дълго ме е заблуждавал и най-много съм му се доверявала безрезервно. Сега обаче му дойде времето и на него - ревизия и ще се разясняваме с цел префасониране /на мен естествено, него неМоа/   :angry:
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен