Здравей Гост

АСЦ лъв

• 79 Отговора
  • 9708 Прегледи
*

ana125

• *
  • 141
Re:АСЦ лъв
« Отговор #60 -: Октомври 26, 2010, 04:14:33 pm »
Съгласна съм с теб, Ана125.  :mellow:  Имам същите наблюдения. Това идва обаче от непоколебимата им гордост. Лъв трудно ще ти се извини и ще се разкае. Ако Скорпиона и Рака те засегнат и се опитат индиректно да те вкарат в гроба, след известно време горчиво ще съжаляват, дори ще се извинят, но Лъва няма доблестта да го направи, не защото е лош, а защото е прекалено горд!!!

Абе не е само извинение и съжаление, говорех и за прошка, в известен смисъл. Ето това е да си широкоскроен. И то - да простиш не само на думи (със съответния величествен жест, който да те направи голям в очите на хората), а да простиш наистина. Този процес става тихо, и се разбира от малки жестове, недемонстративно. Тука обаче - не. Ако един Лъв те отпише, или желае да те унищожи, изобщо няма никаква милост - в процеса на преследването и постфактум. Това на мен не ми говори за сърдечност, великодушие, благородство, широкоскроеност и т.н. Лесно е да си добър с приятелите, близките си, с тези които ти правят мили очи. Като покажеш голямо сърце и пред враговете си, тогава може и да те призная за наистина силен и великодушен.

Да добавя за Лъвовете - около тях винаги има атмосфера на напрегнатост, напрегнато мълчание. Не са леки, приятни хора, с които елегантно се общува. Има и някакво чувство за параноя или не знам и аз как да го нарека. Господ да ви е на помощ, ако реши, че нещо говорите зад гърба му (което в 90% от случаите не е вярно), че не го одобрявате (разбирайте - обожавате) и прочее от тоз ред. Между другото - на вас може да ви е просто все едно за този човек, има ли го, нема ли го на този свят. Ще ви запише в листа с враговете и се почва един тормоз, уронване на името ви пред хората (защото изобщо не е рядко да плетат интриги, забравете го тва за щедростта, великодушието, голямата душа), разни малки или по-големи мръсни номера... Еми, не, мен не ме кефат тея хора.

И пак обаче подчертавам - ако сте спечелили сърцето му, можете да разчитате на него дълги, дълги години (и без да има каквато и да е "полза" от вас) , нещо, което може да ви се случи с малцина. За мен това е единственото му хубаво качество, както и че някои Лъвове умеят да блестят без да са натрапчиви и да хвърлят сянка върху всичко наоколо (но те не са често срещани, защото, все пак в почти всеки хороскоп има някакви нарушения). Аз харесвам блестящите хора и истински им се възхищавам, ако не са надути, претенциозни и неискащи на всяка цена да им се признаят предимствата. (Донякъде зависи и доколко си умен, а и добре възпитан)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Октомври 26, 2010, 06:59:01 pm »
Та за Лъвовете.... ;D
Уверени и решителни са , спонтанни. Не понасят някой да им противоречи .
Щедри и лоялни , противно им е дребнавостта и всяка форма на лицемерие....
Вкуса към мащабното , лукса и комфорта е силно акцентиран.
Не могат да си позволят лукса да не са информирани....
Имат организаторски способности , както и решения за всеки проблем.
Налагането на мнение е продиктувано от стремежа за израстване и власт на всяка цена.
Силно чувствителни са , особено когато не им е отделено необходимото внимание. Много суетни , докачливи , горделиви и лесно изпадат в гняв....
При втората декада високомерието е силно изразено , чувството за превъзходство е очеизбождащо....
При третата декада е валидна приказката: *Я , че си запалим къщата , та да изгори на Вуте плевнята!* :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #62 -: Октомври 26, 2010, 07:15:12 pm »
Та за Лъвовете.... ;D
Налагането на мнение е продиктувано от стремежа за израстване и власт на всяка цена.
Силно чувствителни са , особено когато не им е отделено необходимото внимание. Много суетни , докачливи , горделиви и лесно изпадат в гняв....
При втората декада високомерието е силно изразено , чувството за превъзходство е очеизбождащо....
При третата декада е валидна приказката: *Я , че си запалим къщата , та да изгори на Вуте плевнята!* :blink:

:72:   :clap:

както винаги точно в целта ! :)

само за докачливостта за себе си не съм съгласна, но съм и в първа декада. мн трудно се обиждам...да не кажа хич...

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Октомври 26, 2010, 07:24:19 pm »
Та за Лъвовете.... ;D

:72:   :clap:

както винаги точно в целта ! :)

само за докачливостта за себе си не съм съгласна, но съм и в първа декада. мн трудно се обиждам...да не кажа хич...

;D ;D

A това много ми хареса!
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 07:57:56 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #64 -: Ноември 14, 2010, 11:53:02 pm »
 това е стара вражда между знаците  ;D ти пък сега ли чуваш лъв и скорпи ( особено в женски варианти)
затова ги Аресвам аз лъуете...
ама мноооооооооооооооого искат да ги хвалят- не се търпи, стават гуру на идиоти, щото всичкото тъпанар на тоя свят се омайва от гласа и осанката на лъва, пък на самите лъвове хич не им пука, че обожателите били илитерати ...обичат сцена, обичат да са под прожектор , да дирижират ( не им хрумва, че има и сиви кардинали), не им пука за парите, които изкарват стига слава да има
обичат да се показват по светски прояви и да ги уважават навсякъде- в транспорт, в личните отношения, в банката, в плод и зеленчука и в операта ( нищо че билета бил на 3 балкон до ангелите)
като цяло са доста потентни, но  малко им куца романтиката  даваааааааааааааааааай  тук някой да не се обърка няма общо с прелюдията щото и нея я обичат
А тези,които имат и от двете стихии?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #65 -: Ноември 14, 2010, 11:56:23 pm »
Едни от най-големите егоцентрици, които някога съм виждала, са със Сатурн в Лъв в първи дом. АС Лъв с изгряващ Сатурн е тежък случай, особено ако Сатурн ранява някое от светилата.
Аз пък съм виждала животно със съвпад на Сатурн и Слънце 5 дом Лъв и Овен на асц.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

nerealna

« Отговор #66 -: Ноември 14, 2010, 11:58:25 pm »

ама мноооооооооооооооого искат да ги хвалят- не се търпи, стават гуру на идиоти, щото всичкото тъпанар на тоя свят се омайва от гласа и осанката на лъва, пък на самите лъвове хич не им пука, че обожателите били илитерати ...обичат сцена, обичат да са под прожектор , да дирижират ( не им хрумва, че има и сиви кардинали), не им пука за парите, които изкарват стига слава да има
обичат да се показват по светски прояви и да ги уважават навсякъде- в транспорт, в личните отношения, в банката, в плод и зеленчука и в операта ( нищо че билета бил на 3 балкон до ангелите)

виж сега ..може и да си права , а може и да не си   ;D

аз съм с асц лъв ... и да ти кажа - хич , ама хич нямам нужда от одобрението на целия свят за да бъда щастлива ...затова не ми пука кой какво мисли за мен  :blink:

« Отговор #67 -: Ноември 15, 2010, 12:10:24 am »
За лъва слънце или АС е характерно самохаресването. А това, че предпочита действиятата му да са публични е друго нещо. Но той не го прави, за да чака одобрението. Той предполага, че това му се полага. ;) Всичко това е много общо казано, разбира се.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #68 -: Ноември 15, 2010, 01:25:38 am »
MoйтУ асц. лъв търсеше овации в ранните си младежки години разбирайте до към 13-14г. Сега изобщо не му дреме като какво впечатление е произвело в публиката. Даже е станало много дискретно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Ноември 15, 2010, 03:21:43 am »
Големи напъни за признание и изтъкване дава Сатурн в първи дом, ако е в Лъв. Независимо дали АС е в Лъв или в Рак, но при първия е по-изразено.
Иначе АС Лъв per se си е малко самодостатъчен, в добрия смисъл на думата. Както каза Аурора по-горе, той просто живее с убеждението, че симпатиите и уважението на околните му се полагат по право. Не му е нужно да тропа крак, за да се докаже.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #70 -: Ноември 15, 2010, 03:31:15 am »
Големи напъни за признание и изтъкване дава Сатурн в първи дом, ако е в Лъв. Независимо дали АС е в Лъв или в Рак, но при първия е по-изразено.
Иначе АС Лъв per se си е малко самодостатъчен, в добрия смисъл на думата. Както каза Аурора по-горе, той просто живее с убеждението, че симпатиите и уважението на околните му се полагат по право. Не му е нужно да тропа крак, за да се докаже.

Аз съм точно с това положение. Въобще не ми дреме кой ме уважава и кой не. Обичам и уважавам хората, които обичат и уважават и мен. Всички останали просто не ме интересуват, за мен те са част от пейзажа... :blink:
За признание и изтъкване ако трябва да говорим, никога не ги търся умишлено. Просто се стремя към най-доброто, но спазвам общоприетите норми. Никога няма да мина през трупове. Даже напротив-бих загубила нещо в името на справедливостта. Не обичам хора, които стоят и се крият зад кулисите,къде от страх, къде от незнание,коментират с презрение другите, къде се борят в живота, а после се чудят защо другите успяват, а те не...Това качество, което притежаваме, не мисля, че е отрицателно.
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 03:58:48 am от Mia21 »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Ноември 15, 2010, 03:38:14 am »
Аз говоря за "чист" лъвски Сатурн, без влиянието му да е смесено с други планети в първи дом.

За нещо такова говорех, докога ли ще се припознават в думите ми...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #72 -: Ноември 15, 2010, 03:43:39 am »

За нещо такова говорех, докога ли ще се припознават в думите ми...

Аз не се припознавам в думите ти. Просто цял живот живея с това положение и мисля, че мога доста точно да го опиша.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Ноември 15, 2010, 03:47:09 am »
Та ти дори не си със Сатурн в Лъв, за което споменах по-горе.
За какво говорим? Отвори ефемеридите и виж в кой знак попада.  :blink:

Да не говорим, че има смесване на влиянието му с енергията на Марс в Лъв, който априори има непоносимост към подмолни и завоалирани действия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #74 -: Ноември 15, 2010, 03:57:48 am »
Та ти дори не си със Сатурн в Лъв, за което споменах по-горе.
За какво говорим? Отвори ефемеридите и виж в кой знак попада.  :blink:

Да не говорим, че има смесване на влиянието му с енергията на Марс в Лъв, който априори има непоносимост към подмолни и завоалирани действия.

Лили, ти спомена и Асцендент Рак. Въпреки, че при мен е доста спорен, минутки ме делят между двата знака. Сатурн може да ми е в Рак, но е на Ас-та, макар и в съвпад с Марс в Лъв.  ;)
Убедена съм, че този човек е сериозен, целенасочен. Сатурн макар и на Ас-та и ретро, прави хубав аспект с Луната, така че едва ли е толкова изявен егоист и самодостатъчен/ още повече с Луна в Близнаци ;)/. Според мен проблема му идва от другите положения...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Ноември 15, 2010, 04:05:19 am »
И съм споменала за Сатурн в знака ЛЪВ, ако не ме лъже паметта. При теб хем е в предходния знак, хем в края на 12 дом. Защо така се идентифицираш с него, не ми е много ясно. Но Марс в Лъв веднага реагира и беше показателно, т.е. личи си влиянието на коя планета е по-силно в твоя първи дом.  ;)

А за личността от картата, която давам за пример, позволи ми да я познавам по-добре. Случаят наистина е патологичен. Но тук има не само АС в съвпад със Сатурн в Лъв, има и отсреща Слънце, в опозиция и рецепция със Сатурн. За егоизъм не съм споменавала. Тук става въпрос по-скоро за изявен егоцентризъм и постоянно самоизтъкване. Не липсва обаче амбиция и целенасоченост, а също работохолизъм.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Ноември 15, 2010, 05:12:09 am »
Няма лошо АСЦ-Лъв , но да има малко вода и земя....
Иначе е балон , пълен с хелий....
Не ми е любимия АСЦ!
Както и Дева...., да ме простят онези , които се припознават! ;D ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Ноември 15, 2010, 05:35:57 am »
Смешното при горепосочената особа е, че за да се изтъкне, си измисляше шефски длъжности като се стигаше едва ли не до заместник директор, при все това, че през повечето време работеше като секретарка или офис-сътрудник в малка фирма в едно провинциално градче. Естествено, имаше и други начини да се изтъкне, безброй. Но иначе е невероятно пробивна, шапка й свалям, но не и за "целта оправдава средствата". Рецепцията между две заточени планети в опозиция върху оста АС/ДС си е казала тежката дума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #78 -: Ноември 16, 2010, 04:11:04 am »
Няма лошо АСЦ-Лъв , но да има малко вода и земя....
Иначе е балон , пълен с хелий....
Не ми е любимия АСЦ!
Както и Дева...., да ме простят онези , които се припознават! ;D ;)
Аз съм с асц.Лъв зодия Везни и честно да си призная много амам много не понасям първо Лъвове и после Везни
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #79 -: Декември 27, 2010, 01:24:11 am »
Сигурно щото ако ти падат на АС ти влияят много, тоест Слъннце е доминатор. ;Д
Но едва е това, как са ситуирани въпросните знаци?
Какви аспекти получава Слънцето и АС?
Слънце секстил с Луна квадрат Юпитер
Асц.секстил Луна Слънце квадрат Венера Марс
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв