Здравей Гост

СТРЕЛЕЦ

• 200 Отговора
  • 33419 Прегледи
Re:СТРЕЛЕЦ
« Отговор #60 -: Ноември 08, 2010, 03:49:24 am »
Хм, сега се сетих на кого ми прилича твоя стил, дори преди малко го мислех, между другото...
Имаше преди няколко години в нета един млад астролог, Тони Зодиака му викаха. Със Слънце в Стрелец като теб. С много свеж хумор се отличаваше, имаше и астрологичен сайт с много забавно написани интерпретации.  :blink:
Впоследствие не знам къде е изчезнал...

Заминал е за остров Бали  ;D ;D ;D ;D  да си пече дупето  ;D

Или нещо друго....цял ден днес си мисля за БАЛИ...., кога ли ще се върна там..... ;D :( :'(
Един изгрев и един залез на брега на океана искам..... :blink:

Дай да ти хвърля един боб ма оу. Намисли си нещо и кажи като си готова да го хвърлям. Трябва да е с отговор ДА или НЕ.

http://www.youtube.com/watch?v=-Wma2jQWhUE

Мисля въпроса.... :rolleyes: :-\ , може ли няколко? :-[ :-[ Все пак мажорно неаспектиран Юпитер ;D ;D :-[.... :wub:

Максимум два и да са различни един от друг! Иначе боба се "уморява" и не се нарежда...

« Отговор #61 -: Ноември 08, 2010, 03:58:19 am »

Защо да е двойствен???Не мисля,че е двойствен.  :blink:

Със сигурност не всички представители на зодията са такива, но това са мои впечатления върху доста стрелци, винаги има нещо скрито и тайно, лъжа, интрига, любовна история, не всички стрелци се задоволяват само с един партньор. Казват едно, правят друго ( умишлено ). Наблюдението ми е върху жени и мъже :))

Стрелеца е авантюрист по природа, по убеждение. Мутабелен знак. Управлява го Юпитер. Ако прочетеш за природата на тази планета, по-добре ще разбереш представителите от тоз знак. Това са бохеми, дай им яхти, дай им екскурзии, дай им скъпарски истории, и това е, за да се покажат пред света. Нищо де, аз дори не ги забелязвам, например, но те се мислят за значими.  Фукат ми се с това онова, ама нещо не минават при мен, че изобщо не се впечетлявам. Само си мисля какъв прахосник е и ми става жал за него.

Парите са за да се харчат! За какво ги пестиш? Ами ако утре те няма? Аз мога да ти кажа за себе си, че съм си купила апартамент и кола със собствени средства и кредити нямам, така че сигурно не съм чак такъв прахосник...

Да, парите са за харчене, но за разумно харчене. А ти или си работила в чужбина или тук си въртяла сериозен бизнес. С една заплата и без кредити, няма как да си купиш жилище и кола. Е пак зависи какво жилище и каква кола... В малките градове жилищата са на смешни цени...
[/quote]

Тц, тук си работя. Просто имам и късмет. Част от парите са от майчиното тяло и част от гаджето, но помощ има от всякъде. У столицата живея, нов блок, квартала става що-годе. Колата не е нито евтина, нито скъпа, нормална бих казала. Аз обичам и да прахосвам, но когато имам много. Обичам да правя подаръци, дори на непознати съм правила, но трябва да ти кажа че и последните си 2 лева съм давала на хора по улиците или съм си купувала сама за себе си цветя. После 50 стотинки за билет за трамвая и после малко пешком до нас. Карала съм коли за по 10 и за по 100 хил.лева а тази година Март месец имах по 2 лева на ден в джоба и дори нямаше откъде да взема, събирала съм си стотинките от касичката. И в двата случая, това което ме е кефило е че съм със свободен дух и няма да ми е мега зле ако нямам утре пари. Докато съм сигурна че ти си по-зависима от мен от парите. Парите идват и си отиват, за да вземеш трябва да дадеш. За какво да ги кътая, като мога да ги инвестирам и всеки месец да ми носят малка, но сигурна печалба. Нито ме интересуват бижута, нито кичове и пластични операции. Парите са ми за кеф за мене и за близките. Няма по-голям кеф от това да им видя усмивките и най-вече да ги изненадам, тогава съм на 7-то небе...

« Отговор #62 -: Ноември 08, 2010, 03:59:31 am »
Забравих нещо - ако си къташ паричките, след 5 години инфлацията ще ги е изяла наполовина, затова ги харчи днес и сега, защото иначе сами ги даваш на тея у Парламента и банките да ти ги лапкат...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #63 -: Ноември 08, 2010, 04:01:26 am »
Хм, сега се сетих на кого ми прилича твоя стил, дори преди малко го мислех, между другото...
Имаше преди няколко години в нета един млад астролог, Тони Зодиака му викаха. Със Слънце в Стрелец като теб. С много свеж хумор се отличаваше, имаше и астрологичен сайт с много забавно написани интерпретации.  :blink:

Заминал е за остров Бали  ;D ;D ;D ;D  да си пече дупето  ;D

Или нещо друго....цял ден днес си мисля за БАЛИ...., кога ли ще се върна там..... ;D :( :'(

Дай да ти хвърля един боб ма оу. Намисли си нещо и кажи като си готова да го хвърлям. Трябва да е с отговор ДА или НЕ.

Мисля въпроса.... :rolleyes: :-\ , може ли няколко? :-[ :-[ Все пак мажорно неаспектиран Юпитер ;D ;D :-[.... :wub:

Максимум два и да са различни един от друг! Иначе боба се "уморява" и не се нарежда...

Готова съм , задавам първия наум.... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #64 -: Ноември 08, 2010, 04:03:28 am »

Заминал е за остров Бали ;D ;D ;D ;D  да си пече дупето  ;D

Хвръгам  :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=-26hsZqwveA

« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 04:15:17 am от Oceanborn »

« Отговор #65 -: Ноември 08, 2010, 04:09:42 am »
При мен всичко е под конец, като в аптека.

Ааа,това маниакално подреждане и чистота,всичко да се знае що е,къде е направо ми лазят по нервите по принцип.  ;D Силните владеят хаоса  ;)

« Отговор #66 -: Ноември 08, 2010, 04:11:17 am »
Еее,и аз искам!!!  :rolleyes: въпрос да задам де  :mellow:

« Отговор #67 -: Ноември 08, 2010, 04:13:09 am »
Забравих нещо - ако си къташ паричките, след 5 години инфлацията ще ги е изяла наполовина, затова ги харчи днес и сега, защото иначе сами ги даваш на тея у Парламента и банките да ти ги лапкат...

Ааа , част от парите са от майчино тяло, а друга част от гаджето. Еми това е друга приказка..
Казваш, че обичаш да прахосваш, когато имаш много. Еми, нормално. Като нямаш какво да дадеш. Но факт е, че прахосвате. Ей така, весело да е, на теб 5 лв, на теб 10 лв, на теб 200лв, на теб 10000 лв. Весело да е. Усмивки да има..

На непознат няма как да направя подарък. Абсурд. Ако видя просяк преди много давах. Сега съм с резерви, че дрога си купуват и спрях да давам.
Е с 50 стинки за трамвай не съм оставала никога до сега ( да пази господ), така съм си разчела парите, че няма как да се случи.
Стотинки в касичка не съм събирала. Нямам и касички. Счетоводството при мен е централна тема и мога да ти кажа от 5-6 години насам, касови бележки, стокови разписки и т.н. всичко пазя и знам къде какво съм изхарчила..

;D Никой не говори за кътане, такава дребна мишка ли ти изглеждам!?  ;D Говоря за разумно харчене. Аз последните си пари не бих дала, докато ти да...
Някъде да съм споменала, че вие сте стиснати или скъперници.. ами точно обратното...
Не цените парите, не оценявате дори жестовете, които ви се правят. Подарявала съм много скъпи неща на Стрелци, например дрехи. Отивам на гости, и си виждам дрехите за по 100-200 лв на топка на земята. Направо прилича на парцал, при което направо съм се вбесявала. ( без да го изкоментирам с притежателя на дрехата).  
Какво да кажа, ами никога няма да ви разбера и това е. Ама живейте си вашия живот. При мен всичко е под конец, като в аптека.

След като си подарила на някой дреха, тя става негова собственост и той преценява как да я поддръжа  :blink:

В нас също е като аптека - и е чисто и е подредено, аз много държа на това, нищо че съм Стрелец. Връщала съм се от входната врата да оправям нещо, което съм забравила.

Касови бележки и тем подобни - пазя само на техники ако ми потрябва за гаранция или ремонт. В компа си пазя всичко в папки подредено, каквото не ми трябва трия. Не пазя стари вещи, освен ако не са със сантиментална стойност.

« Отговор #68 -: Ноември 08, 2010, 04:15:34 am »

Заминал е за остров Бали ;D ;D ;D ;D  да си пече дупето  ;D

Хвръгам  :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=-26hsZqwveA

Кака,
за съжаление боба показа че това което питаш е 49 към 51 да не стане, а ако стане, то няма да е сега, а след време!

Дай 2 въпрос!

« Отговор #69 -: Ноември 08, 2010, 04:17:55 am »
Една моя близка приятелка хвърля боб. Много е добра, признала съм я!
Та от нея знам, че когато се задава въпрос той се назовава, а ако касае конкретно хора, те се назовават задължително по име.
Примерно - Пенка ще бъде ли с Пенчо? Като отговора е валиден в рамките на 3,4,5,6 месеца, зависи колкото покаже боба. Има давност.

Да, така е. В случая аз казах: Ако се стане това което е намислила Марая, боба да се накити 9 на щит, 16 на порта, ако не боба да се разпръсне. На 1 хвърляне не се нареди, на 2 се нареди, но пак се колебая, защото на 2 ред отдясно остана само 1 зърно, а това значи че има въвлечен мъж. Иначе боба показа че й е пълно на сърцето.

« Отговор #70 -: Ноември 08, 2010, 04:18:53 am »

Намисли си нещо конкретно и си го кажи наум. Когато си готова и го формулираш, ми кажи да хвърлям!  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #71 -: Ноември 08, 2010, 04:19:50 am »
Искам и аз!  ;D Да си намислям ли желанието?
Досега боб не са ми хвърляли никога...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #72 -: Ноември 08, 2010, 04:21:37 am »

Намисли си нещо конкретно и си го кажи наум. Когато си готова и го формулираш, ми кажи да хвърлям!  :blink:

Готова съм!Формулирах го на ум и на глас  :rolleyes:  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Ноември 08, 2010, 04:24:02 am »
Та от нея знам, че когато се задава въпрос той се назовава, а ако касае конкретно хора, те се назовават задължително по име.
Примерно - Пенка ще бъде ли с Пенчо? Като отговора е валиден в рамките на 3,4,5,6 месеца, зависи колкото покаже боба. Има давност.

Да, така е. В случая аз казах: Ако се стане това което е намислила Марая, боба да се накити 9 на щит, 16 на порта, ако не боба да се разпръсне. На 1 хвърляне не се нареди, на 2 се нареди, но пак се колебая, защото на 2 ред отдясно остана само 1 зърно, а това значи че има въвлечен мъж. Иначе боба показа че й е пълно на сърцето.

Иииии, давай нататака , кво ме подпичксваш само.... ;D ;D ;D
Гледам твоите строежи и усещам , оохх сладостни сърбежи.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #74 -: Ноември 08, 2010, 04:25:05 am »
Дай и на мен да видиме, дали ще се засечете с моята приятелка и така ще ти кажа, дали има резон.

Зададох го на ум.  :rolleyes:

Нито един от двата пъти не ти се нареди боба. Имаш тревога, има и мъж в работата. Така показва при мен.

« Отговор #75 -: Ноември 08, 2010, 04:29:03 am »

Твоето се нареди от раз! Имаш само няква жена, от която ти зависи или е в схемата на въпроса?

Дай и на мен да видиме, дали ще се засечете с моята приятелка и така ще ти кажа, дали има резон.

Зададох го на ум.  :rolleyes:

Нито един от двата пъти не ти се нареди боба. Имаш тревога, има и мъж в работата. Така показва при мен.

;D Какво значи, че не се е наредил?!   :o  Има тревога, да. Има и мъж в работата...  ;D
Според приятелката ми ще стане на 100000%. Описа ми точно всичко както е. А тя не знае нищо, дори на приятелките си не споделям за личния живот...  :P
Скарани сме. Просто ретро Венера ми погоди номерче, ама нищо...  :rolleyes:

Зададох го на ум.  :rolleyes:

;D Какво значи, че не се е наредил?!   :o  Има тревога, да. Има и мъж в работата...  ;D
Според приятелката ми ще стане на 100000%. Описа ми точно всичко както е. А тя не знае нищо, дори на приятелките си не споделям за личния живот...  :P
Скарани сме. Просто ретро Венера ми погоди номерче, ама нищо...  :rolleyes:

Боба се хвърля 2 пъти. На 1 път когато не се нареди боба, се появи тревога свързана с мъж.
На втория път аха да се нареди но отдолу се разпиля. Според мен трябва да изчакаш някакъв определен период от време. Ако не се нарежда боба, не значи че няма да стане, а просто да не насилваш нещата излишно!

« Отговор #76 -: Ноември 08, 2010, 04:32:00 am »

Твоето се нареди от раз! Имаш само няква жена, от която ти зависи или е в схемата на въпроса?

Значи има шанс,така ли?
А иначе нямам никаква представа каква е тази жена,за която говориш  :-\

« Отговор #77 -: Ноември 08, 2010, 04:32:35 am »

Иииии, давай нататака , кво ме подпичксваш само.... ;D ;D ;D
Гледам твоите строежи и усещам , оохх сладостни сърбежи.... ;D ;D

Марая, второто се нарежда перфекно, но изчакай, няма да е веднага. Имаш жена и тревога, не се тревожи напразно!

*

Марая

• 28287
« Отговор #78 -: Ноември 08, 2010, 04:33:26 am »
Алооо , МИЧКЕЕЕ ...кО стЪна моя боб.....
Мъже и кО? :rolf: :88:
Ето ти едно любимо парче... :-[ :-[ ;D

« Отговор #79 -: Ноември 08, 2010, 04:34:20 am »
Да, права си.

Скарахме се на 5ти октомври. Тогава тя ми хвърли и каза от 4 до 4 месеца ще се оправят нещата. Каза ми, че всичко е в моята глава и че за него всичко си е ОК, ама аз съм била проклетията. Каза ми, че съм му ценна, и че НЯМА да ми се обади. По друг параграф ще стане засечката, и че ще чуя хабер от него. А ние имаме много общи приятели и познати.

Има трудности, боба го показва. Според мен има някаква дезинформация един към друг между вас, или някой се прави на такъв какъвто не е и дезинформира другия. Той на свой ред се " пази ". Просто изчакай и си гледай кефа, аз може да те поканя на чай и да похарча некой друг лев  ;D ;D ;D