Здравей Гост

Черен и бял списък на заведенията и услугите в различните градове!!

• 71 Отговора
  • 19633 Прегледи
Ех,че хубава темичка!  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Uran

• 6041
В черния списък слагам ресторант "Сардиния". Скапана храна, но за сметка на това- скъпа.
"Домашните" картофи се оказаха най-обикновен чипс. Няма да коментирам салатите, които всъщност си бяха накълцотени зарзавати без никакъв дресинг.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
В черния списък слагам ресторант "Сардиния". Скапана храна, но за сметка на това- скъпа.
"Домашните" картофи се оказаха най-обикновен чипс. Няма да коментирам салатите, които всъщност си бяха накълцотени зарзавати без никакъв дресинг.

На 1-ва алея ли? :rolleyes:
Абсолютно споделям мнението ти...ОТВРАТ! :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Ха, и ние преди две седмици бяхме там. Никак не съм впечатлена от кухнята им, а салатите са наистина само зарзават за пълнеж, с някакви трохи вместо обявените в менюто съставки. Но доста заведения долу на плажната алея са така - ден година храни!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

За Пловдив искам да се оплача от Китайски Ресторант "Вкусно и Много"! Никога през живота си не съм яла по-гнусна храна! Боднах 2 пъти с вилицата и се потресох до дъното на душата си! Покривката на масата беше пълна с трохи,изгорена от цигари,а сервитъорката беше с изкуствено око и това съвсем ме втресе!  :-X

tova vav Varna li?

*

Uran

• 6041
tova vav Varna li?

Da. На "Алея първа"- край морето.

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Във Варна бих препоръчала Годзила , която и да е. Ходя там от както ги има Годзилите , долу на плажната алея също има Годзила .

Менюто е разнообразно, храната е вкусна и се приготвя бързо, обслужването е на ниво, количество спрямо качество спрямо цена е много добре, а цените са абсолютно нормални.

Препоръчвам горещо!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Потвърждавам...Но предпочитам Годзила на Севастопол.

Днес в Гранд Мол бях в Риалто...УНИКАЛНО! ВКУСНО,БЪРЗО..КЛАСА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Потвърждавам...Но предпочитам Годзила на Севастопол.

Днес в Гранд Мол бях в Риалто...УНИКАЛНО! ВКУСНО,БЪРЗО..КЛАСА!

Марая, и ти ли си от Варна или просто минаваш :))
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

За Пловдив искам да препоръчам "Воденицата" в Тракия. Много вкусно готвят,а градината им е разкошна! Отвътре също е много хубаво. Заведението е в битов стил,обслужват те бързо. Абе супер е просто!

Това "Гадното" къде е?