Здравей Нереална, вече попитах боба, но искам да видя И-дзен какво ще покаже. Ще успея ли да се сдобия с жилище в рамките на 1 година?
Благодаря ти предварително за отделеното време и внимание.
получи се малко противоречив отговор - от една страна ще смениш местоживеенто си, от друга - желанието ти да си купиш жилище в този период няма да се изпълни ...както си ги планирала.нещата ще се забавят. сега е момент на пауза. по добре е да изчакаш. ще получиш помощ от където най малко очакваш.
Така показа и боба, има забавяне и в момента не е удачно да се действа в тази насока, макар че това на нея и е фикс-идея. Ще получи помощ от мъж.
благодаря ви, момичета, наистина съм като омагьосана по въпроса за жилището, но след всичко, което изживях с тези квартри....нормално е, по принцип за мене важно да стане работата, дали ще е сега или след година-две, няма значение, една керемидка да си имам, но да си е моя.
Нереална, много ме притесни с тази смяна на местожителството, дано да е за хубаво, а не да е поредното местене поради независещи от мен обстоятелства.