Здравей Гост

Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела

• 816 Отговора
  • 144493 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела
« Отговор #140 -: Ноември 10, 2010, 02:02:28 am »
Иначе откакто Сатурн ми почна стелиума в 11 ... вече не знам на кой свят съм  :-[. Борба, няма как. Само дето ми писна все сама да се боря. Чувствам се изморена.

Да се надяваме, че Сатурн е справедлив, както казват, и накрая ще е "всекиму според заслугите".  :blink:  И аз съм като теб - все сама и все се боря...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #141 -: Ноември 10, 2010, 02:10:44 am »
Иначе откакто Сатурн ми почна стелиума в 11 ... вече не знам на кой свят съм  :-[. Борба, няма как. Само дето ми писна все сама да се боря. Чувствам се изморена.

Да се надяваме, че Сатурн е справедлив, както казват, и накрая ще е "всекиму според заслугите".  :blink:  И аз съм като теб - все сама и все се боря...

Дано, Лили! Дано е справедлив!

Благодаря ти!  :kissd:

« Отговор #142 -: Ноември 10, 2010, 02:26:35 am »
Здравей Нереална, вече попитах боба, но искам да видя И-дзен какво ще покаже. Ще успея ли да се сдобия с жилище в рамките на 1 година?
Благодаря ти предварително за отделеното време и внимание.

получи се малко противоречив отговор - от една страна ще смениш местоживеенто си, от друга - желанието ти да си купиш жилище в този период няма да се изпълни ...както си ги планирала.нещата ще се забавят. сега е момент на пауза. по добре е да изчакаш. ще получиш помощ от където най малко очакваш.

Така показа и боба, има забавяне и в момента не е удачно да се действа в тази насока, макар че това на нея и е фикс-идея. Ще получи помощ от мъж.

благодаря ви, момичета, наистина съм като омагьосана по въпроса за жилището, но след всичко, което изживях с тези квартри....нормално е, по принцип за мене  важно да стане работата, дали ще е сега или след година-две, няма значение, една керемидка да си имам, но да си е моя.
Нереална, много ме притесни с тази смяна на местожителството, дано да е за хубаво, а не да е поредното местене поради независещи от мен обстоятелства.
« Последна редакция: Ноември 10, 2010, 02:54:23 am от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #143 -: Ноември 10, 2010, 02:51:16 am »
Фърля грахови зърна.  ;D

Аз мога да отговоря с брашно.  ;D

;D ;D ;D ;D Аре че точно ше правя кекс Негърче. Някой желае ли?

идвам! къде живееш?

У Столичен убав квартал  ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #144 -: Ноември 10, 2010, 02:53:32 am »
Фърля грахови зърна.  ;D

идвам! къде живееш?

Мислех , че си централна.... :rolf: :wink2:
W kwartalite  има ли улично осветление , че докато нЕкой стигне , м"ое го онодят и нЕма да се знае кой! :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #145 -: Ноември 10, 2010, 02:54:34 am »
Мацките, какво стана с боба ?
Само не можах да разбера небесна на какво гледа???
И тя ли на боб или на нещо друго ?

Тя гледа на И Дзин. Мога да ти гледам и аз. Избери си боб или И Дзин.

Добре, на И Дзин , ако може  :blink:
Може да хвърляш.

Положението ви е заплетено и не е лесно да го анализирате и оцените. Склонен сте да представяте събитията твърде мрачно. Следвайте пътя, който ще ви посочи човек от вашето обкръжение, и ще се убедите, че това е най-добрият изход. Нещо възпрепятства изпълнението на желанията ви, жена ще ви помогне да премахнете пречките. В никой случай не се поддавайте на уговорки за действия, които смятате за неуместни и погрешни.

« Отговор #146 -: Ноември 10, 2010, 02:55:43 am »
Фърля грахови зърна.  ;D

идвам! къде живееш?

Мислех , че си централна.... :rolf: :wink2:
W kwartalite  има ли улично осветление , че докато нЕкой стигне , м"ое го онодят и нЕма да се знае кой! :rolf:

Да ти кажа, аз съм сама в блока. Той е нов и няма акт 16, а аз съм тука от 6 месеца вече. Много ми е гот, сичко си е за мене. Иначе не е у центъра ама е на добро место. И без тва го продавам и мисля за съвсем други посоки, така, че за момента тука ми е ок.

« Отговор #147 -: Ноември 10, 2010, 03:03:55 am »
Оушън, искам Идзин.  ;D  Имам книжле тук. Знам как става с монетки се мятат. Ама сега не знам къде е книжлето, нито пък монети имам сега. Та, ще те замоля, ако не ти представлява трудност...

Ето, намислих си въпросче...  :P

В момента за живота ви са характерни загубите и пораженията. Единственото, което можете да сторите, е да намалите до възможния минимум ударите на съдбата. Наберете търпение и чакайте богинята на щастието отново да ви удостои с погледа си.Дотогава пазете спокойствие и не падайте духом. Това е период, в който самоанализът и трезвата оценка на положението са много по-важни от отчаяната борба със съдбата. Външно всичко е  превъзходно, но в действителност не е така. Вие сте в плен на илюзии, да не кажем – на съзнателно самозалъгване. Вслушайте се в съветите на приятел. В момента съдбата е благосклонна към вас, но това е измамно впечатление, то може да ви заблуди и да ви причини сериозна вреда, ако прекалено разчитате на късмета си желанието ви ще се изпълни благодарение на намесата на по-възрастен от вас човек. В начинания, свързани със съчинителство и посредничество, може да постигнете големи успехи. Вслушайте се в това, което ви казват хората.

« Отговор #148 -: Ноември 10, 2010, 03:11:07 am »
Мне.  Няма абсолютно никаква връзка  с въпроса. Абе знаех си, че тоя идзин е ала-бала.
При други може да работи, но при мен никога до сега. Знам го тоя метод от студентка. Все си мятах монети преди да ида на изпит и никога не ми е познавало.  :mellow:

Аз току-що си хвърлих. Имам 6 непрекъснати линии, представи си и съм в 1-ца. Пише ми месец Април, а точно тогава ми показва и хороскопа, че това ще се случи !!!

« Отговор #149 -: Ноември 10, 2010, 03:13:54 am »
Мне.  Няма абсолютно никаква връзка  с въпроса. Абе знаех си, че тоя идзин е ала-бала.
При други може да работи, но при мен никога до сега. Знам го тоя метод от студентка. Все си мятах монети преди да ида на изпит и никога не ми е познавало.  :mellow:

Боба ми показва, че ме питаш за мъж. Отговора е да, ще има развитие по темата, но не веднага.

« Отговор #150 -: Ноември 10, 2010, 03:14:56 am »
Да, тука пък е съвсем друго...Някав мъж илиза на боба. Но според него няма да го имаш веднага, тва нещо.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #151 -: Ноември 10, 2010, 03:15:57 am »
http://www.youtube.com/watch?v=_GdibHcfn_0&NR=1

Какво иска от мен?!
Секс , Любов или друго?! :-\
Зададох го.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #152 -: Ноември 10, 2010, 03:17:07 am »
Какво е това с И Дзин?
Дай да пробвам и аз,ако може  :rolleyes:

« Отговор #153 -: Ноември 10, 2010, 03:18:43 am »

Боба ми показва, че ме питаш за мъж. Отговора е да, ще има развитие по темата, но не веднага.

Ами, да. Материалната придобивка ще я купя и  подаря на мъж!  Боба ти позна!!!

Да, и аз на него му вярвам повече отколкото на и-дзин, макар,че майка ми ме беше научила на него още като дете. А дано да стане  по-скоро! :blink:

« Отговор #154 -: Ноември 10, 2010, 03:19:29 am »
http://www.youtube.com/watch?v=_GdibHcfn_0&NR=1

Какво иска от мен?!
Секс , Любов или друго?! :-\
Зададох го.... ;)

Хахахахха,какво ми дойде на акъла ама няма да го казвам,че е много просташко!
Боба не може да отговори на тоя въпрос, да го хвърля на и-дзин?

« Отговор #155 -: Ноември 10, 2010, 03:19:51 am »
Какво е това с И Дзин?

Що да не може,айде намисляй!

« Отговор #156 -: Ноември 10, 2010, 03:21:31 am »

Да, и аз на него му вярвам повече отколкото на и-дзин, макар,че майка ми ме беше научила на него още като дете. А дано да стане  по-скоро! :blink:

СУПЕР СИ!!! [/color][/b]

Мани го тоя Идзин. Истината е в боба!

Муахаххаха, тва е като рекламата " Къде е млякото?"..."Истината е в боба ".
Обаче тука има една подробност - много е важно КАКЪВ е боба  ;D

« Отговор #157 -: Ноември 10, 2010, 03:21:40 am »
Какво е това с И Дзин?

На ум може ли или трябва да го напиша точно?

« Отговор #158 -: Ноември 10, 2010, 03:23:10 am »

МНОГО ПОЗНАВАШ!!!  :P
Мани го тоя идзин. Мятай само боб, и пари може да направиш!!!

Пари от тея неща не искам, само ако правя хороскопи бих взимала пари, че е много работа.
Това с боба е хоби,нищо,че познава.

« Отговор #159 -: Ноември 10, 2010, 03:23:49 am »
Какво е това с И Дзин?

На ум може ли или трябва да го напиша точно?

Изобщо не искам да го пишеш. Формулираш го наум точно с отговор ДА или НЕ и ми казваш като си готова!