Здравей Гост

Събитийни карти

• 94 Отговора
  • 17316 Прегледи
*

katrin_ls

Re:Събитийни карти
« Отговор #20 -: Ноември 29, 2010, 07:58:45 am »
Пусни хорар, дали ще се сдобрите , да видим как ще са нещата там.

Чак хорар няма да пускам :blink:...Интересно ми е просто като събитие...Най-вече ме впечатлиха точните градуси....Направо ме изумиха... ;D ;D

Да, имаш точни аспекти на транзитни планети. А при другия човек как са нещата?! Ако не е тайна, де... ако искаш, не казвай.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Ноември 29, 2010, 08:02:02 am »
Пусни хорар, дали ще се сдобрите , да видим как ще са нещата там.

Чак хорар няма да пускам :blink:...Интересно ми е просто като събитие...Най-вече ме впечатлиха точните градуси....Направо ме изумиха... ;D ;D

Да, имаш точни аспекти на транзитни планети. А при другия човек как са нещата?! Ако не е тайна, де... ако искаш, не казвай.

Юпитера от наталната му карта е в точен съвпад с ДСЦ на събитийната....
Има още два много точни аспекта...ТР. Луна точен квадрат натална луна....и моя меркурий...
Затвори ми телефона...и си го изключи.....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Ноември 29, 2010, 08:07:41 am »
То е ясно....,че всичко става с местене в крачола...и , че не му пука...Сигурно е така...Но вид манипулация , засягане на его или нещо друго? :blink: ;)
Бях изумена от поведението му...., според мен беше импулсивно.... :rolleyes: :-\
Трудно мога да кажа нещо при положение, че според теб е еди си как и еди си защо, като цяло сега си в период на любовни загуби и терзания, който скоро ще приключи.
Въобще загуби от партнъорства, но не се наемам да кажа на какво ниво - дали емоционално, дали нещо друго, ти най-добре си знаеш.

Няма либоФ бе Крис...
Старичък е 61..... ;D ;D , но е приятелче....Тресна ми телефона и ме заби в няма връзка с тоя номер...
Мислех си , дали не си изкарва яда на мен заради друг.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

katrin_ls

« Отговор #23 -: Ноември 29, 2010, 08:08:22 am »
Според мен, на човека му се е спяло и не искал ( а ) да говори по телефона. Това е.

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Ноември 29, 2010, 08:13:45 am »
Юпитера от наталната му карта е в точен съвпад с ДСЦ на събитийната....
Има още два много точни аспекта...ТР. Луна точен квадрат натална луна....и моя меркурий...
Затвори ми телефона...и си го изключи.....
Просто те е от*бал, щото по някакъв начин си го натоварила, а той си е избил the EGO - затова са толкова пълни осми и пети дом. ;D
А това за съвпада на Юпитера - той пак си е балонджия, така, че аз залагам на егото, но всъщност не му пука въобще, може би е моментен импулс, за манипулация.. не знам.. ти си прецени

:72: И АЗ така си помислих....Но в 8-ми дом има Уран и Юпитер....А 8-ми дом е и дом на подсъзнанието...., конфликтите са по 3-ти по принцип /упр. меркурий в картата/....

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Ноември 29, 2010, 08:22:06 am »
Няма либоФ бе Крис...
Старичък е 61..... ;D ;D , но е приятелче....Тресна ми телефона и ме заби в няма връзка с тоя номер...
Мислех си , дали не си изкарва яда на мен заради друг.... :rolleyes:
Добре де - нема любов, не те колим я, партнъорства - може да са приятелски такива.. въобще партнъорства ;D ;D
A oбясни ми теб какво толкова те вълнува това.. кой къде си изкарвал яда.. и кой как ти тръшкал тела, ми не може всичко на момента да разбереш, изчакай да мине време, като се държи така с теб - прави си изводите и токова,  да ви имам проблемите.........

:57:, То чсно , но исках да видя в събитийната карта отразено ли е като събитие и да направим упражнение...Да помислим , тук твърде малко коментираме такива карти на различни събития , а те са много важни! :blink:
Иначе , това е решението на човека , негово право и избор... ;D ;)

*

katrin_ls

« Отговор #26 -: Ноември 29, 2010, 08:25:29 am »
Тия дни Меркурий и Венера сменят знаците, Козирог и Скорпион.
Вдругиден, Луната заформя т-квадрат с Марс/Меркурий и Юпитер/Уран.
А Слънце и Сатурн са мажорно неаспектирани.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Ноември 29, 2010, 08:30:41 am »
А и Меркурий ще се връща в стрелец.... ;D ;D , направо не ми се мисли....Като *закъса* в стрелец или близнаци ми идва да заспя и да се събудя като е влязал на по-подходящо място.... ;D

*

katrin_ls

« Отговор #28 -: Ноември 29, 2010, 08:33:31 am »
А и Меркурий ще се връща в стрелец.... ;D ;D , направо не ми се мисли....Като *закъса* в стрелец или близнаци ми идва да заспя и да се събудя като е влязал на по-подходящо място.... ;D

Ретроградните фази на Меркурий не са ти най-възходящите периоди, струва ми се...

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2010, 08:35:05 am »

Ретроградните фази на Меркурий не са ти най-възходящите периоди, струва ми се...

Зависи от знака....Ако засегне космическия тригон е супер...Но , ако цъфне на кардиналните оси и е ретро и лудвам.... ;D ;D

*

katrin_ls

« Отговор #30 -: Ноември 29, 2010, 08:36:04 am »

Зависи от знака....Ако засегне космическия тригон е супер...Но , ако цъфне на кардиналните оси и е ретро и лудвам.... ;D ;D

Именно,  а то предстои от 10 дек до края на годината. Затова казах преди малко, че интересен ( динамичен ) период се очертава при теб до края на 2010.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 29, 2010, 08:39:16 am »

Именно,  а то предстои от 10 дек до края на годината. Затова казах преди малко, че интересен ( динамичен ) период се очертава при теб до края на 2010.

И все по мерка....7-ми и 10-ти дом... ;D
Добре , че поне прогресивния е в аспект с високото... ;)
За мен не е проблем , защото в натала е ретро ...,но контактите с другите при които е директен си е мамата... ;D
Но в събитийната карта откривам много неща и определено е много говоряща...

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Ноември 29, 2010, 08:41:13 am »
:57:, То чсно , но исках да видя в събитийната карта отразено ли е като събитие и да направим упражнение...Да помислим , тук твърде малко коментираме такива карти на различни събития , а те са много важни! :blink:
Иначе , това е решението на човека , негово право и избор... ;D ;)
За мен събитие е сватба и банкет - я съм най отпред. ;D ;D
/ легам си, че получавам фобии като гледам много осмодомни апликации, пък не искам да се самонаказвам, буден съм до късно и направо не знам ;D/

:rolf:
То си е страшно братче....Упр, на 7-ми на к9... ;D ;)

*

katrin_ls

« Отговор #33 -: Ноември 29, 2010, 08:41:38 am »
Този човек представлява ли интерес за теб? Важен ли е в твоя живот? Фактор ли?
Или е просто познат, който не е бил в настроение... Не знам защо, но имаше доста констелации по оста 2-8 дом в твоята карта и събитийната. Както и връзка между управителите им.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Ноември 29, 2010, 08:43:55 am »
Или е просто познат, който не е бил в настроение... Не знам защо, но имаше доста констелации по оста 2-8 дом в твоята карта и събитийната. Както и връзка между управителите им.

Да , има значение за мен!
Сродна душа е и е кармична връзка.... :blink:
2-8-ми могат да значат какво според теб , освен пари-тях ги изключи.... :blink:

*

katrin_ls

« Отговор #35 -: Ноември 29, 2010, 08:46:34 am »

Еми, общо взето все неща касаещи твоите и неговите лични ресурси ( ако изключим финансите), значи остават чувства, емоции и т.н.. За секс, не знам. Възможно е и това да го има, поне като желание. Но аз все пак залагам на финансовия мотив в тази връзка, било то и приятелска.

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Ноември 29, 2010, 08:51:26 am »

Еми, общо взето все неща касаещи твоите и неговите лични ресурси ( ако изключим финансите), значи остават чувства, емоции и т.н.. За секс, не знам. Възможно е и това да го има, поне като желание. Но аз все пак залагам на финансовия мотив в тази връзка, било то и приятелска.

Управителя на 2-ри е меркурий , управителя на 8-ми е Нептун ...Аспекта м/у 2-те планети е секстил.
Втория управител на 8-ми е Юпитер в риби в квадрат с меркурий....
Финансовия мотив като какъв?

*

katrin_ls

« Отговор #37 -: Ноември 29, 2010, 08:53:57 am »
Лична изгода, облагодетелстване. Не съм казала за пари кеш или на ръка. А просто някакъв интерес, користна цел да го наречем.

*

Марая

• 28287
« Отговор #38 -: Ноември 29, 2010, 09:25:19 am »
Лична изгода, облагодетелстване. Не съм казала за пари кеш или на ръка. А просто някакъв интерес, користна цел да го наречем.

Лека Айя! :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #39 -: Януари 02, 2011, 04:42:52 am »
надявам се, че тази тема е подходяща, за моят въпрос с елементи на молба за помощ:

току що снахата ме помоли да помогна на сестра и да избере подходящ ден и час /евентуално/ за секцио..ще ражда в частна клиника на о-в Кипър, където живее със съпруга си, явно там могат да се избират тези неща..по принцип и е насочен ден- пети януари, освен ако не го смени..пети е ден след слънчевото затъмнение..но не е ясно и колко могат да чакат децата, защото термина и е на шести..качвам карти с транзити, прогресии и другото..ако има някакви въпроси, ще отговоря утре вечер..бебетата са близнаци и са заченати инвитро, едва ли има значение, но все пак, имаше трудности със задържането им и скоро единичен случай на контракция, затова се притеснява за раждането..предварително благодаря на тези, които ще ми помогнат да я успокоим.. :blink:

транзитите и за пети са марс, луна и слънце в козирог, 12-ти натален дом, което дано да е показателно само, че ще има известен престой в болница и операция..марса и е далече от опозиция с наталният, няколко дни..дали няма да ги носи до опозиция?!!..и това затъмнение..наистина нямам представа.. :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..