Ама идея нямаш колко си прав!!!

Просто е точно така... :72:
a be toi e transit i ste mine barso! :wink2:
Interesnoto e , Че много отчетливо работи....Бих казала , че Нептун е трудно разпознаваем на фона на останалите планетарни енергий...Но , когато се случва в/у мидпойнт нещата са просто кристални..... :blink:
Слънце/Луна , Марс/Венера , Слънце/Плутон , Слънце/Уран , както и Луна/Плутон , Луна/Уран ,Луна/Сатурн ,Луна/Марс ЗА МЕН СА ОСНОВНИТЕ МИДПОЙНТИ , който съм установила през последната година , че работят безоотказно...Фокусираната енергия , при транзит , както и някой и друг бърз тригер фактор , към една или и двете планети участващи в мидпойнта е категорична предпоставка за събитииност на всички нива в картата...
MARAJ, pri midpointite ne ostawat nikakwi taini, i se wisdat skritite prizini s nai malka podrobnost, ako moze zowek da gi zete. Te sa esenziata w horoskopa! :wink2:
Aбсолютно! Винаги съм знаела , че астрологията започва там , където реалната наука няма обяснение...Тя е знание , което се трупа с години и се учи цял живот....тя е далеч над старото и травиалното , далеч ....отвъд пределите на елементарните търсения и обяснения ...базирани на остарели морално принципи и методи на синтез...., постулати , астроафоризми , фрази... :blink: Астрологията е търсене , тя е Уран и не може да си позволи да бъде статична.
Нищо не е по-важно от свободната воля и ние като представители на единствената говоряща *порода* имаме уникалния шанс да боравим с нея по пътя на себепознание , знание...Но тя далеч не е конкретика на фона на останалите окултни учения...Има стотици хиляди последователи и дръзнещи да я усвояват ежедневно...
Като наука , която не е
фанатизирана, ни дава право правото на избор и възможности...без да ни е поставила в ситуацията на менгеме за разлика от други учения. Четейки и разсъждавайки в/у всички материали поставени тук с любезното ти желание за повече споделени знания и опит с околните , се питам....Е , ли е възможно осъзнавайки енергетиката на определена планета да търсим това осъзнаване именно чрез мидпойнтите , а не чрез нейните аспекти в натала...Или иначе казано дори и неаспектирани в допустим орбис определени мидпойнти не са ли фактор за интеграция и усвояване.... :blink: :unsure: