Здравей Гост

Подарък за Марая

• 180 Отговора
  • 19764 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Подарък за Марая
« Отговор #40 -: Ноември 26, 2010, 08:07:21 pm »
Благодаря Прия ;D...
Разбира се , че е интересно...Има доста точни неща.... :rolleyes: :58:

Ето ти нещо за вдъхновение

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #41 -: Ноември 26, 2010, 08:44:55 pm »
Подкрепям ректификацията при която АСЦ влиза в
първите градуси на Стрелец
(  но не-толкова навътре, както картата на Прия )
така, че МЦ да си остане в Дева, а Мерка упр. на 7-ми и 10-дом.

( това е лично мнение и не ангажирам никого с него,
нито " светилата", които са правили ректификацията )

Пожелавам ти пълно сливане с космическата енергия- Нептун -12 дом,
което не може да стане за година-две, но след повече опити за "летене"
човек изгубва частично Е-гото си и се усеща лек като перце.
Тогава ще се появят истинските партньори, от които имаш нужда.
 :blink:   :blink:   :blink:
« Последна редакция: Ноември 26, 2010, 09:13:31 pm от Moonlady »
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Ноември 26, 2010, 08:57:56 pm »
Най-трудната планета в картата ми е Меркурий...
Ректификация ми е правена от много добри и вещи астролози... :blink:
А и имам много материал за ректификация...
Живота ми е много динамичен и изпълнен със събития...Такъв какъвто съм го избрала ;D.
Втората по важност планета бих казала , че е Плутон...Птица феникс....Винаги има светлина в тунела , винаги когато е най-тъмно изведнъж проблясва лъч...Светлината ме *изкъпва* от старите прашни спомени , облива ме с намеренията за нещо ново различно , нетипично ;D ;D съвпада с Уран и ми дава криле да полетя....Да се рея на воля.... :blink:
Нептун- стремежа към онази чиста , божествена и неподправена любов , мистиката , *пътуването на душата* ме кара да творя и създавам...., да вярвам в ангели ....

http://www.youtube.com/watch?v=1UUYjd2rjsE

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Ноември 26, 2010, 10:13:52 pm »
Сега чакам и за моя рожден ден да ми направите подарък, аз съм по-скоро на 28.11 :)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Ноември 27, 2010, 01:03:34 am »
.. кви са тия ректификации.. повече няма да kоментирам по ничия карта, освен ако не познавам човека или съм сигурен в него и дадената ми информация ;D

KRIS , ТОВА Е ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО НА ПРИЯ И АЗ ГО УВАЖАВАМ! ;D ;D
ЧАСА МИ Е ВЕРЕН И ТО МНОГО....МАТЕРИАЛА ЗА РЕКТИФИКАЦИЯ В ТОЗИ ФОРУМ НИКОЙ ГО НЯМА , А ТОЙ Е МНОГО-ПРОСТО МНОГО! ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Ноември 27, 2010, 01:43:30 am »
А ти пък какво против имаш подобни начинания? :-\
Не, аз нямам против, на който му се занимава - свободна воля. :blink:
Просто си помислих, че Марая е решила да си свери часа. ;D

Четиридесет и пет години стигат!

Времето е наше!

Времето е наше!

у

Колко още време ни остава?

Минало... И бъдеще... И днешно?

Не за спомен. Не и за забрава

време за надежда и човечност. :rolf: :rolf: :kissd:

Mnogo ]e se zaradwam , ako nqkoj mi ka`i tazi pesen....

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Ноември 27, 2010, 01:52:56 am »
http://www.youtube.com/watch?v=Ije1j_4zXHU

ETO Я! ТОВА е песента , която запявам  в навечерието на 45години!!!! :'(
С много опит , с много любов , с много надежди........ :blink:

Готова съм да продължа по-силна , по-мъдра и още по-голямо дете.... :blink:

« Последна редакция: Ноември 27, 2010, 02:00:11 am от Марая »

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #47 -: Ноември 30, 2010, 08:57:17 pm »
kosmogram na Maraj
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Ноември 30, 2010, 09:06:23 pm »
Dobi ,

Виждам , че в момента две от планетите са почти в конюкция на мидпойнта слънце/луна...Едната е нептун , а другата е Хирон...
Наред с това предстой транзит на Венера , а след около 1,6 месеца и на Сатурн през важни мидпойнти в знака Везни...
Може ли това да се свърже с енергията на конкретните планети и как би интерпретирал ? :blink:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #49 -: Ноември 30, 2010, 09:18:15 pm »
Dobi ,

Виждам , че в момента две от планетите са почти в конюкция на мидпойнта слънце/луна...Едната е нептун , а другата е Хирон...
Наред с това предстой транзит на Венера , а след около 1,6 месеца и на Сатурн през важни мидпойнти в знака Везни...
Може ли това да се свърже с енергията на конкретните планети и как би интерпретирал ? :blink:

Mnogo waprisi sa s mnogo pisane, ste ti otgowora samo tranzit Neptun 3 dom i transit chiron chiron 3 dom warhu twoite midpointi.

ste poluzis nakakwi neozakwani nowini s rasozarowanie, koito sa kratko wreme ste se zuwsrwas tasna i rasozarowana. No nali snaes ze zowek gubi samo towa koeto ne e kasano da da bade dob ili da go pritesawas. edinstweno wodi sa taini rasgowori, w koito ima wasmognost da se kase nesto falsiwo ili nedorasbiraemo, pak i ima masto sa intrigi.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Ноември 30, 2010, 09:35:48 pm »
Ама идея нямаш колко си прав!!! ;D ;D
Просто е точно така... :72:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #51 -: Ноември 30, 2010, 09:37:24 pm »

a be toi e transit i ste mine barso! :wink2:
Dokato Neptun transit e w 3 dom, imas palno prawo da se samnawas w w towa koeto doide do usite ti, nali taka.
tuk se kaswa koito laze ste go lazat! Neptun sa men e swetez i li kradez!
« Последна редакция: Ноември 30, 2010, 09:41:54 pm от doby »

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Ноември 30, 2010, 09:46:57 pm »

Interesnoto e , Че много отчетливо работи....Бих казала , че Нептун е трудно разпознаваем на фона на останалите планетарни енергий...Но , когато се случва в/у мидпойнт нещата са просто кристални..... :blink:
Слънце/Луна , Марс/Венера , Слънце/Плутон , Слънце/Уран , както и Луна/Плутон , Луна/Уран ,Луна/Сатурн ,Луна/Марс ЗА МЕН СА ОСНОВНИТЕ МИДПОЙНТИ , който съм установила през последната година , че работят безоотказно...Фокусираната енергия , при транзит , както и някой и друг бърз тригер фактор , към една или и двете планети участващи в мидпойнта е категорична предпоставка за събитииност на всички нива в картата...

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #53 -: Ноември 30, 2010, 09:52:48 pm »

Interesnoto e , Че много отчетливо работи....Бих казала , че Нептун е трудно разпознаваем на фона на останалите планетарни енергий...Но , когато се случва в/у мидпойнт нещата са просто кристални..... :blink:
Слънце/Луна , Марс/Венера , Слънце/Плутон , Слънце/Уран , както и Луна/Плутон , Луна/Уран ,Луна/Сатурн ,Луна/Марс ЗА МЕН СА ОСНОВНИТЕ МИДПОЙНТИ , който съм установила през последната година , че работят безоотказно...Фокусираната енергия , при транзит , както и някой и друг бърз тригер фактор , към една или и двете планети участващи в мидпойнта е категорична предпоставка за събитииност на всички нива в картата...

MARAJ, pri midpointite ne ostawat nikakwi taini, i se wisdat skritite prizini s nai malka podrobnost, ako moze zowek da gi zete. Te sa esenziata w horoskopa! :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Ноември 30, 2010, 10:11:00 pm »

MARAJ, pri midpointite ne ostawat nikakwi taini, i se wisdat skritite prizini s nai malka podrobnost, ako moze zowek da gi zete. Te sa esenziata w horoskopa! :wink2:

Aбсолютно! Винаги съм знаела , че астрологията започва там , където реалната наука няма обяснение...Тя е знание , което се трупа с години и се учи цял живот....тя е далеч над старото и травиалното , далеч ....отвъд пределите на елементарните търсения и обяснения ...базирани на остарели морално принципи и методи на синтез...., постулати , астроафоризми , фрази... :blink: Астрологията е търсене , тя е Уран и не може да си позволи да бъде статична.
Нищо не е по-важно от свободната воля и ние като представители на единствената говоряща *порода* имаме уникалния шанс да боравим с нея по пътя на себепознание , знание...Но тя далеч не е конкретика на фона на останалите окултни учения...Има стотици хиляди последователи и дръзнещи да я усвояват ежедневно...
Като наука , която не е фанатизирана, ни дава право правото на избор и възможности...без да ни е поставила в ситуацията на менгеме за разлика от други учения. Четейки и разсъждавайки в/у всички материали поставени тук с любезното ти желание за повече споделени  знания и опит с  околните , се питам....Е , ли е възможно осъзнавайки енергетиката на определена планета да търсим това осъзнаване именно чрез мидпойнтите , а не чрез нейните аспекти в натала...Или иначе казано дори и неаспектирани в допустим орбис определени мидпойнти не са ли фактор за интеграция и усвояване.... :blink: :unsure:

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #55 -: Ноември 30, 2010, 10:23:36 pm »

Aбсолютно! Винаги съм знаела , че астрологията започва там , където реалната наука няма обяснение...Тя е знание , което се трупа с години и се учи цял живот....тя е далеч над старото и травиалното , далеч ....отвъд пределите на елементарните търсения и обяснения ...базирани на остарели морално принципи и методи на синтез...., постулати , астроафоризми , фрази... :blink: Астрологията е търсене , тя е Уран и не може да си позволи да бъде статична.
Нищо не е по-важно от свободната воля и ние като представители на единствената говоряща *порода* имаме уникалния шанс да боравим с нея по пътя на себепознание , знание...Но тя далеч не е конкретика на фона на останалите окултни учения...Има стотици хиляди последователи и дръзнещи да я усвояват ежедневно...
Като наука , която не е фанатизирана, ни дава право правото на избор и възможности...без да ни е поставила в ситуацията на менгеме за разлика от други учения. Четейки и разсъждавайки в/у всички материали поставени тук с любезното ти желание за повече споделени  знания и опит с  околните , се питам....Е , ли е възможно осъзнавайки енергетиката на определена планета да търсим това осъзнаване именно чрез мидпойнтите , а не чрез нейните аспекти в натала...Или иначе казано дори и неаспектирани в допустим орбис определени мидпойнти не са ли фактор за интеграция и усвояване.... :blink: :unsure:

sa towa bese nuzno da mina wsizki metodi w astrologiata, sa da si obasni raslikite im. sa men Kosmobiologiata e nai wizsata astrologia, i sastewremeno na trudnata.

*

Asol

• 4140
« Отговор #56 -: Ноември 30, 2010, 10:28:15 pm »
Фокусираната енергия , при транзит , както и някой и друг бърз тригер фактор , към една или и двете планети участващи в мидпойнта е категорична предпоставка за събитииност на всички нива в картата...

;D Аде, кой ли го е написал това ?  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Ноември 30, 2010, 10:39:33 pm »
Фокусираната енергия , при транзит , както и някой и друг бърз тригер фактор , към една или и двете планети участващи в мидпойнта е категорична предпоставка за събитииност на всички нива в картата...

;D Аде, кой ли го е написал това ?  ;D

Щооо?  ;D ;D
Аз го написах , не ти харесва , категорично , като думичка ли? ;D ;D

Izu4awaiki собствения си натал и картите на една торба народ около мен... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #58 -: Ноември 30, 2010, 10:50:22 pm »
Тъй, тъй, на прав път си. ;D Аз също съм ги изучавала, е чак ...торби не, но ... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Ноември 30, 2010, 10:52:16 pm »
Тъй, тъй, на прав път си. ;D Аз също съм ги изучавала, е чак ...торби не, но ... ;D

Никога не е късно , нали знаеш.... ;D