Еххх, Марая, май си влюбенаа :wub: което е повече от страхотно!
Моят опит казва следното:
- Слънце, Меркурий и Венера - Риби, Марс - Рак, Луна - Водолей - каза ми, че ме обича още на първата седмица и наистина много ме обичаше, правеше всичко за мен и аз се чувствах като принцеса, но...срещнах друг и се разделихме. Раздялата беше много тежка за него, а и за мен, защото не можех да понасям как страда и се чувствах виновна, че му причинявам това.
- Слънце и Венера - Овен, Марс - Рак, Луна - Скорпион - е, няма думи за такава експанзия от чувства и егоизъм! Аз те обичам и ти си всичко за мен, затова трябва да живееш за мен, да забравиш себе си, заради мен!!Не издържах и си тръгнах, но пак имаше панаири.
- Слънце - Водолей, Марс - Стрелец, Венера - Козирог, Луна - Рак - трудно, много трудно. Обича ме, но не прави нищо специално, чака АЗ да му докажа, че го обичам.
Толкова чувствителен, но и толкова студен. Всъщност това е мъжът, който е правил толкова много за мен, но не по начина, по който аз очаквам, затова и е останал неразбран, може би.
Това са сериозните ми връзки, за другите няма смисъл да пиша.
Аз самата съм много трудна по отношение на любовта, защото очаквам да бъда обсипана с внимание, но не обичам да ме задушават и не ги допускам много близо до себе си, а и често бягам, когато усетя, че нещата стават сериозни.