Здравей Гост

Казват ли мъжете обичам те и кога? Кой знаци признават чувствата си?

• 258 Отговора
  • 44385 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Еххх, Марая, май си влюбенаа :wub: което е повече от страхотно!

Моят опит казва следното:

- Слънце, Меркурий и Венера - Риби, Марс - Рак, Луна - Водолей - каза ми, че ме обича още на първата седмица и наистина много ме обичаше, правеше всичко за мен и аз се чувствах като принцеса, но...срещнах друг и се разделихме. Раздялата беше много тежка за него, а и за мен, защото не можех да понасям как страда и се чувствах виновна, че му причинявам това.

- Слънце и Венера - Овен, Марс - Рак, Луна - Скорпион - е, няма думи за такава експанзия от чувства и егоизъм! Аз те обичам и ти си всичко за мен, затова трябва да живееш за мен, да забравиш себе си, заради мен!!Не издържах и си тръгнах, но пак имаше панаири.

- Слънце - Водолей, Марс - Стрелец, Венера - Козирог, Луна - Рак - трудно, много трудно. Обича ме, но не прави нищо специално, чака АЗ да му докажа, че го обичам.
Толкова чувствителен, но и толкова студен. Всъщност това е мъжът, който е правил толкова много за мен, но не по начина, по който аз очаквам, затова и е останал неразбран, може би.

Това са сериозните ми връзки, за другите няма смисъл да пиша.

Аз самата съм много трудна по отношение на любовта, защото очаквам да бъда обсипана с внимание, но не обичам да ме задушават и не ги допускам много близо до себе си, а и често бягам, когато усетя, че нещата стават сериозни.

*

Рая

• **
  • 1094
http://www.vbox7.com/play:3efc6bc7

и от мен една песен!! :wub:

*

*Lina*

• *
  • 456
... и на моменти го усещам,как се мъчи да го измъкне от устата ми това пусто"и аз те обичам", но аз спирам само до "и аз"...ами трудно ми е да го казвам и това е ...на устата ми е ,ама ха,де!  :( :blink:

И от мен трудно се измъква,само когато го почувствам много близо,а то е изключително рядко в предвид характера му   ,не съм по  приказките - не мога така да си говоря ако не го почувствам на момента ,но ако има някаква нужда съм насреща винаги ,за разлика от него.

Рая ,страхотен поздрав,обичам тази песен   :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765

Това което правя и аз... ;D...По много по добре , а тези дето и по един нямат...А? ;) ;D

Цитат
Ami super mi e. Ne biah si po4ivala ot pove4e ot 20 godini i sega se naslajdavam maksimalno na svobodata si. I pone edna-dve godini 6te e taka.

И аз си починах добре 1-2 години. То си беше самоналожено одиночество. Изолацията е сладка, когато е доброволна и подчинена на по-висока цел. Наградата няма да закъснее, Дивна!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Постоянно го чувам от Слънце Риби ,огнен Нептун на Асц и огнена Луна,но въздушните Марс и Венера си искат своето.Огъня пали ,водата гаси ,а парата си прави обаци някъде на далеч и горката земя ,чака да бъде напоена  ;D

Много красиво! И много точно - земята чака да бъде наопоена! Ако няма огън и вода, има да си чааааака!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
Постоянно го чувам от Слънце Риби ,огнен Нептун на Асц и огнена Луна,но въздушните Марс и Венера си искат своето.Огъня пали ,водата гаси ,а парата си прави обаци някъде на далеч и горката земя ,чака да бъде напоена  ;D

Много красиво! И много точно - земята чака да бъде наопоена! Ако няма огън и вода, има да си чааааака!

Абсолютно! :blink: Но и с много вода не е гаранция...Бих казала , че огъня е много важен.... :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Моят мъж е стрелец,луна водолей,марс близнаци,венера скорпион.
Ако не го питам ,няма да ми каже тези думи ;D
Знам,че анкетата е за мъже,но искам да кажа за себе си.
Аз постоянно повтарям на хората,(гадже,мъж,дете и т.н),че ги обичам.Никога не чакам те да ми го кажат.
Аз съм слънце риби.

Аз много трудно казвам на някой,че го обичам,дори ми е странно как хората толкова лесно изразяват чувствата си-Луна в Дева,Слънце във Водолей и Венера във Водолей.За мен по-важно е да докажеш на един човек,че го обичаш вместо досадните и само на думи приказки.
От скромния ми опит най-лесно казват "Обичам те" мъжете,които имат подчертан акцент в Близнаци,но при тях се усеща,че не идва от вътре.Мъжете с акцентиран Козирог най-трудно го казва,но много пъти го доказват.Телците първо ще се убедят дали може да направите невъзможното за тях,след което ще ви кажат това,което много време сте искали да чуете като признание.Рака е толкова чувствителен и ще ви накара да полетите,ще чувате "Обичам те" и ще получавате много дребни жестове в потвърждение.Скорпионът е много всеотдаен и ще направи за вас всичко доказвайки че ненапразно е изрекъл "Обичам те".Стрелците са почти като Близнаците,но са по-искрени.
Докато дишаш...надявай се!

Абсолютно! :blink: Но и с много вода не е гаранция...Бих казала , че огъня е много важен.... :72:

на огъня му трябва и секс...иначе гасне :P
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

nerealna

близнака може да ти каже "обичам те", но не му е за вярване. може да го  казва колкото само за да каже нещо ...да поддържа разговора.  ;D

*

Марая

• 28287
близнака може да ти каже "обичам те", но не му е за вярване. може да го  казва колкото само за да каже нещо ...да поддържа разговора.  ;D

Винаги съм знаела , че на меркурий не бива да му се има доверие... ;D ;)...

*

*Lina*

• *
  • 456
Променливия елемент лесно се въодушевява ,може да е искрен ,но за момента .

*

Mia21

• 2502
Как обичат мъжете...е** ли им майката ?
Тези същества със сигурност са направени по погрешка от създателя, тъй като ги е създал в последния си работен ден и е бил мноооооого уморен. Но след Неделната почивка, в Понеделник като видял какво е направил, решил да поправи грешката си и сътворил жената, но не от кал, а от част от вече направения мъж. И понеже бил жалостив, оставил и него да живее.
Направил я и ѝ заръчал да пази душата му и да бди над него, защото мъжът в неговата първичност много лесно изгубва пътя си. А мъжът в своята първичност започнал да приема това като служене към него.  
Заръчал ѝ също така да храни душата му, със своята неугасваща любов, а мъжът в свята първичност проявявил лакомия и поискал да се храни от много жени.
Заръчал ѝ също така да продължи делото му, за да може Бог да се занимава с други дела. И така ѝ дал правото да продължи човешкия род. И като Бог, да взима една малка част от мъжа и да създава с тялото си нови човеци. А мъжът в неговата първичност злоупотребявал с топлината на тялото ѝ.
Заръчал ѝ също така да предаде това тайнство на дъщерите си, за да не угасне светлината в очите им. А мъжът в неговата първичност започнал да цени само синовете си, тъй като само те са на мъжа подобни.
И тъй като Бог бил справедлив, дал на мъжа силни ръце, за да ловува с тях и здрав гръб за да построи дом и му заръчал да пази това което му е дадено. А мъжът в своята първичност заживял в дома си сам и сам се хранел с лова си..
Видял това Бог и не му се харесало. Тогава дал на жената най-великия дар на света, женския чар, и направил мъжът подвластен на тази магия, за да пожелае да споделя както дома си с нея, така и лова си с нея. За да може тя да върши делата които Бог ѝ е заръчал.

Това ми роди главата тази вечер, моля мъжкото съсловие да ме извини за моментното ми настроение / Вдъхновение /  ;)

Браво, Елфидка!   :08: :kissd:

*

elfidka

• 3129
Как обичат мъжете...е** ли им майката ?
Тези същества със сигурност са направени по погрешка от създателя, тъй като ги е създал в последния си работен ден и е бил мноооооого уморен. Но след Неделната почивка, в Понеделник като видял какво е направил, решил да поправи грешката си и сътворил жената, но не от кал, а от част от вече направения мъж. И понеже бил жалостив, оставил и него да живее.
Направил я и ѝ заръчал да пази душата му и да бди над него, защото мъжът в неговата първичност много лесно изгубва пътя си. А мъжът в своята първичност започнал да приема това като служене към него.  
Заръчал ѝ също така да храни душата му, със своята неугасваща любов, а мъжът в свята първичност проявявил лакомия и поискал да се храни от много жени.
Заръчал ѝ също така да продължи делото му, за да може Бог да се занимава с други дела. И така ѝ дал правото да продължи човешкия род. И като Бог, да взима една малка част от мъжа и да създава с тялото си нови човеци. А мъжът в неговата първичност злоупотребявал с топлината на тялото ѝ.
Заръчал ѝ също така да предаде това тайнство на дъщерите си, за да не угасне светлината в очите им. А мъжът в неговата първичност започнал да цени само синовете си, тъй като само те са на мъжа подобни.
И тъй като Бог бил справедлив, дал на мъжа силни ръце, за да ловува с тях и здрав гръб за да построи дом и му заръчал да пази това което му е дадено. А мъжът в своята първичност заживял в дома си сам и сам се хранел с лова си..
Видял това Бог и не му се харесало. Тогава дал на жената най-великия дар на света, женския чар, и направил мъжът подвластен на тази магия, за да пожелае да споделя както дома си с нея, така и лова си с нея. За да може тя да върши делата които Бог ѝ е заръчал.

Това ми роди главата тази вечер, моля мъжкото съсловие да ме извини за моментното ми настроение / Вдъхновение /  ;)

Браво, Елфидка!   :08: :kissd:

Радвам се че ти харесва :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Santi

Не е баж така за Слънце в Близнаци, ама карай ...

*

Марая

• 28287

Кажи как е ;) ;D...., що да караме на автопилот... :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw

А аз си мисля, че честичко казвате нещо, което да се хареса на околните,  но не го мислите, просто го правите заради самото казване ;)

*

elfidka

• 3129
Аз лично мисля, че не Луната казва ''обичам те'' а Венерата е виновна за това дали сме сдържани или не в чувствата си.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Divna

• 2478
Ако мъжът има съвпад Венера/Меркурий, то тогава знае как и каво да каже, че да се хареса на жените.  Изразът "Обичам те!" е вероятно един от тях. ;)