Здравей Гост

Транзит Венера секстил транзит Плутон

• 152 Отговора
  • 19449 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Транзит Венера секстил транзит Плутон
« Отговор #140 -: Декември 14, 2010, 06:38:07 am »
Е, моя Сатурн като е в 8 ми дом как мислиш, дали псувам? ;)
Мога да ти кажа, че даже и на сън не съм го правила.
Не ми пречи с любимия да си говоря мръсни думи в леглото ако сме настроени за по-неглиже секс,  :P ама думите, които ползвам тогава далеч не са псувни.  ;D

Saturn w 8 dom e sabraneno da se psuwa, no ti imas Pluton w 11 warhu slanzeto, moges ot wreme na wreme da se psuwas sama, ze si naprawila nesto ludo. :85:

Е, Доби, тука позна.  ;D Винаги на ум обаче. Само Слънцето ми да ги чуе, че то нали се е лепнало за Плутон. Абе не му е лесно.  ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #141 -: Декември 14, 2010, 06:39:34 am »
Е, моя Сатурн като е в 8 ми дом как мислиш, дали псувам? ;)
Мога да ти кажа, че даже и на сън не съм го правила.
Не ми пречи с любимия да си говоря мръсни думи в леглото ако сме настроени за по-неглиже секс,  :P ама думите, които ползвам тогава далеч не са псувни.  ;D

Чакай , чакай ...това няма нищо общо с онова..... ;D ;D
Мен лично ми доставя удоволствие , някой да ми приказва различни неща в ухото на леглото.... ;D ;D

Я споделяй опит веднага!  ;) ;D Какви са тия приказчици? :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #142 -: Декември 14, 2010, 06:49:13 am »
Доби, ти сега ми пална фитила /Плутон/.  ;D
Желая да знам, дали когато Плутон е добре аспектиран може да се каже, че човек не псува и се въздържа от това. Както и дали Плутон в 8 ми дом е най-големия "каруцар"? Ако имаме много планети в 8 дом тях да гледаме ли също? Предполагам, че мидпойнтите върху Плутон ще ни опишат в каква насока се псува.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #143 -: Декември 14, 2010, 07:10:09 am »
ама ние сериозно ли обсъjдаме това с псуването..в смисъл..наистина ли има аспекти за това дали си отпукаш душицата с някои по-пиперлив израз ?  :o

Меркурий в аспект с марс...,той е виновен за хапливия и пиперлив език.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #144 -: Декември 14, 2010, 07:13:42 am »
Желая да знам, дали когато Плутон е добре аспектиран може да се каже, че човек не псува и се въздържа от това. Както и дали Плутон в 8 ми дом е най-големия "каруцар"? Ако имаме много планети в 8 дом тях да гледаме ли също? Предполагам, че мидпойнтите върху Плутон ще ни опишат в каква насока се псува.

Sory Divna, dnes ne mi se gowori sa psuwnite, edno moga da kaza, ze nai golemite maistori na psuwnite sa tesi, koito imat Pluton kwadrat s kojato i da e planeta. :49:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #145 -: Декември 14, 2010, 07:14:02 am »
ама ние сериозно ли обсъjдаме това с псуването..в смисъл..наистина ли има аспекти за това дали си отпукаш душицата с някои по-пиперлив израз ?  :o

Той е виновен за скандалите /квадратурата/, а за псувните си идва в действие Плутон.  ;) ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #146 -: Декември 14, 2010, 07:16:13 am »

Osobeno Merkurii kwadrat Mars imat mnogo ostar esik, pak moze i da hwarzat nakoi pat i shamari. :33:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #147 -: Декември 14, 2010, 07:16:27 am »

Sory Divna, dnes ne mi se gowori sa psuwnite, edno moga da kaza, ze nai golemite maistori na psuwnite sa tesi, koito imat Pluton kwadrat s kojato i da e planeta. :49:

Нищо, не се притеснявай, че ми отказваш. Аз пак си те обичкам!  :kissd:

« Отговор #148 -: Декември 14, 2010, 03:30:54 pm »
Ехх, голяма дискусия за това  fuck off  хахаха  ;D
За уточнение на съфорумниците, човекът, който си отнесе "комплимента" НЕ Е българин, а ИСПАНЕЦ  :P И като не мога д аму кажа нещо на испански, му го казвам на английски. Там е въпросът обче как тези мили думи се възприемат в Испания и от конкретния човек..май никак  :-\
Иначе за справка: имам квадрат на Плутон с Юпитер - нека ме ядосат и гледай водопад от пожелания...вкъщи се възмущават от това мое поведение, защото никой в нас не псува, но аз ако не го направя ще се пръсна, което говори мноооого зле за мен, разбира се!  :-X    :angry:

« Отговор #149 -: Декември 14, 2010, 05:43:33 pm »
Абе не се мъча...айде и Венерата ми се е запътила към 5ти дом, така че любов ще има!!  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #150 -: Декември 14, 2010, 06:00:49 pm »
Абе не се мъча...айде и Венерата ми се е запътила към 5ти дом, така че любов ще има!!  ;D

Тя доста бързичка...и ако не ти е голям петия дом, примерно да включва интерсептация, ще и дишаш пушилката. ;D ;D ;D
Трябват и други подкрепящи показатели...за любов.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #151 -: Декември 14, 2010, 06:07:57 pm »
Абе не се мъча...айде и Венерата ми се е запътила към 5ти дом, така че любов ще има!!  ;D

Тя доста бързичка...и ако не ти е голям петия дом, примерно да включва интерсептация, ще и дишаш пушилката. ;D ;D ;D
Трябват и други подкрепящи показатели...за любов.

хехе ми голям е, нормален - но има Уран и Нептун вътре! Ще избухват страсти май!  ;D ако не стане 5ти, то после има 7ми...  ;D

*

holanda

« Отговор #152 -: Декември 21, 2010, 07:24:28 pm »
на мен ми се наложи да потърся 2ма стари съученика от основното.Единия ми трябваше за рождения час, a другия ми трябваше като свръзка да намеря една стара съседка
в натала Венера и Плутон са в съвпад

този чак сега се свърза с мен.По ретро Мерк .
За данните трябвало да мисли,че и той не знаел много.
развръзката сигурно ще бъде,когато Мерк тръгне директен.