Но между другото, винаги съм забелязвала елемент на показност и кич при струпване на планети във Везни в женска карта - не само стелиуми, може да има само две-три планети там, на задължително да е включена женска планета - Луна или Венера. В желанието си да бъдат привлекателни, да се харесат те не винаги усещат границата между женствеността и откровения кич.
Давам за пример още една карта - този път не само сексапилна, магнетична жена, а и красива. Но в облеклото и бижутата също присъства елемент на кич, дори липса на вкус според мен, неумение да съчетава хармонично цветови гами и стилове. Луна във Везни и Венера в Лъв. 
Везни като знак по принцип е доста несъдърjaтелен.
За кичозността,както преди казвах,Везната е това,с което я напълниш.Онези дами имаха подчертано Лъвско участие и съответно поемаха характеристиките му.
с моите 2 планети във Везни..stranno,но определено не съм кичозна.По-скоро семпла и не нося бижута в ежедневието.
на тази карта виждаме Венера и Слънце в 11 дом,Венера е в секстил с Плутон (Плутон в 1 дом винаги има отношение към имиджа)..погледнах и Уран (заради 11 дом) ,които също е добре аспектиран с Луницата...т.е. според тази карта разчитаме жената да е привлекателна,с нейно си особено излъчване,което привлича околните.