Здравей Гост

Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване

• 275 Отговора
  • 46125 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Аспекти за женска сексапилност и еротично излъчване
« Отговор #140 -: Декември 12, 2010, 11:47:42 pm »
Понякога за сексапилно можеш да намериш в един мъж една единствена бемка, нацупени устни,погледът, един единствен детайл. Честно казано въобще не я разбирам тази тема... :(

Къде си бре? :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Декември 12, 2010, 11:49:46 pm »

за финтифлюшките и кичозността мисля, виновник е 5-ия дом,където е Венера (в слънчев дом,Слънце в Лъв,ехеее,стотно подчертаване  ;D). Лъва е знак на показността-такива жени се вихрят с червени рокли и червени обувки и деколтета до пъпа.Ръцете са накичени с около 20 гривни на червени,черни и бели топчета  ;)

В случая наистина знакът Лъв и 5 дом може да имат принос.
Но между другото, винаги съм забелязвала елемент на показност и кич при струпване на планети във Везни в женска карта - не само стелиуми, може да има само две-три планети там, на задължително да е включена женска планета - Луна или Венера. В желанието си да бъдат привлекателни, да се харесат те не винаги усещат границата между женствеността и откровения кич.

Давам за пример още една карта - този път не само сексапилна, магнетична жена, а и красива. Но в облеклото и бижутата също присъства елемент на кич, дори липса на вкус според мен, неумение да съчетава хармонично цветови гами и стилове. Луна във Везни и Венера в Лъв.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #142 -: Декември 12, 2010, 11:50:05 pm »
Това е картата с мидпойнтите на Моника Белучи.
Върху Луна е мидпойнта Слънце/Юпитер - привлича мъжете по неуспорим начин. Не и липсва мъжкото внимание, а на асцендента е мидпойнта Плутон/Юпитер - голяма известност и богатство. Венера е в тригон с Лилит. Мисля, че има много показатели затова, че е харесвана от мъжкото съсловие.

ПП: Доби, помагай с мидпойнтите, моля те, че още са ми мъгливи!  :blink:

Divna mnogo ima sa pisane i obasnawane, pak as sam marseliw s pisaneto, satowa, SORY! :88: :88:

Няма проблеми, Доби! И аз предпочитам словесния контакт пред писменния.  :blink:

ПП: Само ми кажи правилно ли тълкувам мидпойнтите върху Слънце и асцендент?
Мерси, Доби!  :58:

« Отговор #143 -: Декември 12, 2010, 11:50:41 pm »
towa idwa ot saturn w skorpion, nali snaes ze toi moze da naprawi towa ot jad.
[/quote]

Но защо Скорпион си вреди сам?
[/quote]

Sastoto Plutona i skorpiona se borat sa wlast, ikato ne stawa, se obrastat w rasrusawane.
[/quote]
Ако притиснеш животното Скорпион до краен предел то се самоубива .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Mia21

• 2502
« Отговор #144 -: Декември 12, 2010, 11:52:49 pm »
Понякога за сексапилно можеш да намериш в един мъж една единствена бемка, нацупени устни,погледът, един единствен детайл. Честно казано въобще не я разбирам тази тема... :(

Къде си бре? :wub:

Тук съм!  :wub: ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Декември 12, 2010, 11:53:55 pm »
Е добре де-аз какво излъчване трябва да имам след като упр на АСЦта е в съвпад с управителят на 8 дом и при това Марс (на границата на 5/6 дом)?

Тъй като е Меркурий сигурно ме бива в еротичните разговори,а гласа ми е съблазняващ ;D

Говорим за женския сексапил , май само той е изследван...
Ти що се буташ тук? :rolleyes: :-\ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #146 -: Декември 12, 2010, 11:54:21 pm »
Единствен феномен между всички карти на жени де излъчват секс и действат еднакво и на мъже и на жени е Моника .
Всяка друга жена е харесвана от едни и симпатична за други , но тази Моника........... ех, тази Моника е просто уникална

В случая говорим за чист сексапил .  :rolleyes:
А тъй като говорим за Венера, не смятате ли, че Везните имат нещо общо? Една жена с подчертани Везни не е ли много женствена? И Катрин-Зита Джоунс, и Моника Белучи са със Слънце във Везни.

Да, повемето мъже припадат по жени, които имат нещо във Везните - Слънце, Марс, асцендент... Те имат изтънчена чувствителност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #147 -: Декември 12, 2010, 11:54:52 pm »
Това е картата с мидпойнтите на Моника Белучи.
Върху Луна е мидпойнта Слънце/Юпитер - привлича мъжете по неуспорим начин. Не и липсва мъжкото внимание, а на асцендента е мидпойнта Плутон/Юпитер - голяма известност и богатство. Венера е в тригон с Лилит. Мисля, че има много показатели затова, че е харесвана от мъжкото съсловие.

ПП: Доби, помагай с мидпойнтите, моля те, че още са ми мъгливи!  :blink:

Divna mnogo ima sa pisane i obasnawane, pak as sam marseliw s pisaneto, satowa, SORY! :88: :88:

Няма проблеми, Доби! И аз предпочитам словесния контакт пред писменния.  :blink:

ПП: Само ми кажи правилно ли тълкувам мидпойнтите върху Слънце и асцендент?
Мерси, Доби!  :58:

Kato sa nazalo e dobre talkuwano. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #148 -: Декември 12, 2010, 11:58:21 pm »
Няма по-голям кич и цигания от Венера в Овен / да ме прощават братята роми/. Там стилът е изтърван от всякъде безвъзвратно. Дано нямаме наши хора тук с тази Венера, но "дамите" с това положение винаги са ме хвърляли в недоумение. :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Декември 13, 2010, 12:00:27 am »
Няма по-голям кич и цигания от Венера в Овен / да ме прощават братята роми/. Там стилът е изтърван от всякъде безвъзвратно. Дано нямаме наши хора тук с тази Венера, но "дамите" с това положение винаги са ме хвърляли в недоумение.:blink:

Сакън...,не е вярно това...МолиМ те.... ;D

« Отговор #150 -: Декември 13, 2010, 12:00:34 am »
От доста време имам шивашко ателие и прглеждам картите на редовните клиенти.везните са на първо място по кокетство и суета граничеща с кич.Ако има и Луна в Лъв или нещо подобно.....взривоопасна комбинация.
А тези с плутон на асц или асц Скорп са фенове не готика.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

holanda

« Отговор #151 -: Декември 13, 2010, 12:03:35 am »

Но между другото, винаги съм забелязвала елемент на показност и кич при струпване на планети във Везни в женска карта - не само стелиуми, може да има само две-три планети там, на задължително да е включена женска планета - Луна или Венера. В желанието си да бъдат привлекателни, да се харесат те не винаги усещат границата между женствеността и откровения кич.

Давам за пример още една карта - този път не само сексапилна, магнетична жена, а и красива. Но в облеклото и бижутата също присъства елемент на кич, дори липса на вкус според мен, неумение да съчетава хармонично цветови гами и стилове. Луна във Везни и Венера в Лъв.  ;D

Везни като знак по принцип е доста несъдърjaтелен.
За кичозността,както преди казвах,Везната е това,с което я напълниш.Онези дами имаха подчертано Лъвско участие и съответно поемаха характеристиките му.

с моите 2 планети във Везни..stranno,но определено не съм кичозна.По-скоро семпла и не нося бижута в ежедневието.

на тази карта виждаме Венера и Слънце в 11 дом,Венера е в секстил с Плутон (Плутон в 1 дом винаги има отношение към имиджа)..погледнах и Уран (заради 11 дом) ,които също е добре аспектиран с Луницата...т.е. според тази карта разчитаме жената да е привлекателна,с нейно си особено излъчване,което привлича околните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #152 -: Декември 13, 2010, 12:04:37 am »
А и по принцип Слънцата във Везни обичат да се глезят,да се обличат,да поддърjaт и развиват ''опаковката''

Това често се наблюдава при съвпад Слънце/Венера в женска карта - повишено внимание се обръща на опаковката, понякога за сметка на съдържанието. Но стремежа към красота го носят вътре в себе си, дори ако са външо непривлекателни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #153 -: Декември 13, 2010, 12:05:05 am »
Няма по-голям кич и цигания от Венера в Овен / да ме прощават братята роми/. Там стилът е изтърван от всякъде безвъзвратно. Дано нямаме наши хора тук с тази Венера, но "дамите" с това положение винаги са ме хвърляли в недоумение.:blink:

Сакън...,не е вярно това...МолиМ те.... ;D
Важен е според мене и асц.Имам клиентка с Венера в Скорп съвпад с Плуто душата и е готик но асц е Водолей и по външния вид не можеш никога ама никога да предположиш къде и е Венерата .Изглежда на нещо сладникаво модерно и суетно (зодия Везни е)и на всичко друго можеш да предположиш но никога няма да се сетиш че Венерата  и е толкова плутонска
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Stella

• 7765
« Отговор #154 -: Декември 13, 2010, 12:06:12 am »
Лили , изгряваща венера съвпад марс , асц- везни? и викаш нищо? :o ;D ;D

За кака ти Лили може да е нищо, ама я питайте мъжете!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #155 -: Декември 13, 2010, 12:06:56 am »
...

с моите 2 планети във Везни..stranno,но определено не съм кичозна.По-скоро семпла и не нося бижута в ежедневието.

...
Ако една от двете планети е Сатурн, е напълно разбираемо. ;) Освен това Палада във Везни дава вкус към бижутата и други аксесоари и предотвратява прекомерната им употреба. Така бях чела някъде и го потвърждавам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Декември 13, 2010, 12:08:10 am »
Няма по-голям кич и цигания от Венера в Овен / да ме прощават братята роми/. Там стилът е изтърван от всякъде безвъзвратно.

Венера в Овен в мажорен аспект с Уран е пълна трагедия, водолейските просто бледнеят пред нея. ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #157 -: Декември 13, 2010, 12:09:06 am »
От доста време имам шивашко ателие и прглеждам картите на редовните клиенти.везните са на първо място по кокетство и суета граничеща с кич.Ако има и Луна в Лъв или нещо подобно.....взривоопасна комбинация.
А тези с плутон на асц или асц Скорп са фенове не готика.

мога да кажа, че желанието ми да изглеждам кокетно се дължи на Марса ми във Везни. Марс прави аспект с господаря на асцендента.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #158 -: Декември 13, 2010, 12:09:25 am »
А и по принцип Слънцата във Везни обичат да се глезят,да се обличат,да поддърjaт и развиват ''опаковката''

Това често се наблюдава при съвпад Слънце/Венера в женска карта - повишено внимание се обръща на опаковката, понякога за сметка на съдържанието. Но стремежа към красота го носят вътре в себе си, дори ако са външо непривлекателни.

Ami tesi koito si nosat krasotata watre, nakraja si ostawa i watre, i se zudat sasto si ostawat samotni. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Декември 13, 2010, 12:10:58 am »
Лили , изгряваща венера съвпад марс , асц- везни? и викаш нищо? :o ;D ;D

За кака ти Лили може да е нищо, ама я питайте мъжете!

За чия карта става въпрос?

Ако питате за стелиумната Везна, още в началото уточних, че няма час на раждане. Тва всеки път го уточнявам и всеки път някой пропуска да го прочете.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.