Здравей Гост

Прогнози и факти

• 35 Отговора
  • 5431 Прегледи
*

Asol

• 4140
Прогнози и факти
« -: Януари 02, 2011, 05:05:02 pm »
Мога ли да си позволя да поискам на именния си ден, вашата прогноза за 2010 за мен... :rolleyes:

Аз понеже съм Овен и все избързвам  ;D, а и с тоя Уран все имам навика да гледам напред, в бъдещето... Та моето скромно мнение на прима виста е, че за теб по-важен в личен план ще е периодът 2011/2012 година, а не текущият.
Разбира се, това го казвам с уговорката, че се гледа само соларът, защото както знаеш, за разгръщане на потенциала, заложен в картата на слънчевата революция, трябва да има потвърждение по дирекции, прогресии и други техники...
Прилагам картите на следващата слънчева революция, а може и някой от съфорумците да си каже мнението.  :blink:

Solar chart

...

Solar + Natal chart

...

Оста АС/ДС в солара попада върху една много важна (и според мен ключова) опозиция в наталната ти карта - Венера/Меркурий и Луна, особено имайки предвид, че Венера управлява изгряващия знак, а Луната - знака на МС.
Освен това има новолуние в съвпад с Плутон в първи соларен дом, соларна Венера в опозиция към нат. Марс. Ако се случи да срещнеш мъж, който да ти допадне, подготви се за силни емоции, надявам се да не са terra incognita за Луна в Близнаци и Венера в Стрелец  :P, а може би тепърва предстои да опознаеш дълбочината и комплексността им...  :blink:
Не са изключени промени в социалното положение (опозиция Сатурн-Юпитер по оста 4-10 дом в солара), които да рефлектират и върху партньорските ти отношения или пък да бъде положено началото на ново партньорство, с преобладаващо благоприятно влияние в перспектива - соларен Сатурн в тригон към нат. Луна на сол. ДС, секстил към нат. Меркурий/Венера (Венера и Луната управляват осите в картата, АС и МС). Не е изключено в това партньорство да ви свързва общ професионален път или да следвате някаква цел заедно. Вложения в семейна собственост, имот или обзавеждане също са възможни, в това отношение обаче не е изключено да има малко по-нестандартен и екстравагантен подход от обичайното. Предстои прогресивният Юпитер да съвпадне с наталната ти Луна, това би трябвало да е хубав, ползотворен и зареден с положителни емоции и усещане за пълнота период.
  :blink:

Качвам я...събитие от какъв тип ми се е случило снощи...и какво ми предстои.... :rolleyes:

И двете сте прави - пръстен и предложение за съвместен живот :-[....как ще се развият нещата обаче.... :rolleyes:

Съвпад дир.Луна с пр Мар/У7/с на в 10 дом ингрес в Лъв

Мис Каприз, освен това е и колега по 10 дом...буквално....как ще продължи историята... :rolleyes:

*

ger4o

• *
  • 235
Re:Прогнози и факти
« Отговор #1 -: Януари 02, 2011, 06:55:36 pm »
Да, Асол, астрологията може да е буквална...
Затова съм тук сред Вас, защото съм се убедила в силата й.. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #2 -: Януари 02, 2011, 07:02:32 pm »
Тази тема е страхотна! Подкрепям я! Наистина ще е много хубаво, ако тук съобщаваме за събитията, които са били предречени и след това са ни се случили реално. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Януари 02, 2011, 07:06:58 pm »
Сещам се, че са ми правени прогнози за изминалия рожден ден. Не си спомням каква беше прогнозата за 2010, а и аз самата нямах никакви специални очаквания и го споделих с вас (беше видно и в солара). Сега вече мога да докладвам, че годината е минала скучно и рутинно, но имаше и подчертан образователен момент, стремеж към усъвършенстване и задълбочаване на познанията. Остават 3 месеца до рождения ден, не вярвам нещо специално да се случи. Възлагам много по-големи надежди на следващия солар, някак ми се вижда по-раздвижен. Ще докладвам, ако има някаква промяна, за да си сверим часовниците и да видим как работят астрологичните прогнози.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #4 -: Януари 02, 2011, 07:12:25 pm »
Абе и аз ползвах много тесни орбиси,но покрай Марая се научих да им пускам малко аванта  ;D И има защо  ;) Даже съм виждал Марс да действа с 5гр орбиса  :o

По Юпитер/Венера освен,подобряване на имиджа на работа и издигане е и много възможно да имаш активен социален живот (3,5 и 10),да срещнеш партньор по време на работа или по време на къс път,да имаш помощ или запознанство с по-значима особа и др.

Оф,то не е смешно,ама ми стана  ;D

Ми какво да видим,1во астрономически рожденият ти ден е бил на 8ми...може и за това да е гаврата.

Солара ти е интересен-леле ако тази година нямаш някое задгранично пътуване (или не публикуваш нещо),всичко го указва.Не стига Слънце на К9,ами и Юпитер там,че и трио българка-пардон Пепеляшката (аз и викам Пепелянката  ;D )-Венера/Хирон/Нептун.Ха ха че и любов ще въртиш докато се разхождаш в непознати земи,леле то принцове и принцеси,а сега дай 2 лева да хване предсказанието на циганката  ;D Майтапа настрана,но и Луната е в Стрелец,но е в 6ти дом-да не те пратят някъде навънка по работа?Че и упр на 10ти в 9ти...но ще напишеш нещо няма начин с упра на 3ти в 9ти,може и чести пътувания,няма да ти е скучна годината в никакъв случай!   :72:

В дома ще има промени,да не го смениш? АСЦ Мерак и мераклийката в 6ти-битовизма,може и работа от дома да е ,някое и друго ремонтче със Сатъра в 4ти by the way  ;D
Хм,че тя мераклийката и кинти ще ти носи по 6ти и аспекти,има един много хубав секстил с оня дето горе свети,че и в 9ти-давай ти си!Нещо от по 9ти трябва да е.
А проблема с енергото да не е от Луна в широк квадрат с Уран-но е сходящ за това може и да ти влияе.

Годината ти ще е супер,само ретро гадината във 2ри (абе вие видяхте ли колко силно свети тая калинка  :o ;D),говори за недовършени материални дейности дето пренасяш от стария солар,имаш някои финансии да взимаш още ,там и някой друг финансов поток си прекъснала временно-време е да му пуснеш и на него тока,вкарай там енергия ,ако щеш на тласъци  :P ;D Нещо творческо също явно недовършено-проект,нещо от което може да се печели,все пак червеношийката е в Лъв,а там голям го дърви   :57:

А ся някой да ти го наложи ,че мене ме мързи  :wink2: :57:    Солара с натала  :19:

Сега съм с Луна на К5,така че мога да го удрям от към веселата страна,наистина съм в много добро настроение

Ето как ми започна соларната година - изненадващо. На когото му се гледа солар може да го разгледа.
Интересен ти е солара - дано и в действителност да е интересно.  Девети дом в солара може да е активен и при сключването на втори брак.  :jup: :soe: :mer: У7 може да е фактор в тази насока.

Хм и на мен ми мина бегла мисъл за узаконяване с тоя девети,че там е и упр на 10ти-социален статус.А и Пепеляшка и тя там,да я видим тая работа, тя Небесна ще ни каже ако това се случи  :P

небесна ,понеже стана дума за солара ти в друга тема  :blink: , та от любопитство си позволих да го погледна....
и ето какво видях:
иц-то ти е в точен съвпад с к-9.
к5 е в точен съвпад с мц-то ти.
луна в 6-ти от соларната карта.
плутон на дсц.
очаква те съдбоносно партньорство с по-възрастен от теб мъж.промяна в работната обстановка и среда . по независещи от теб причини ще водиш съдебни дела. неприятностите няма да са продължителни.
предстоят ти няколко пътувания извън страната. така също ще задълбаеш с философията и езотериката .ще срешнеш през тази соларна година идеала на живота си. ще бъде признат труда ти , а връзка ,която кще започне като тайна връзка ще бъде осветена.

При мен прогресивната Венера (У5) наскоро направи точен секстил с натален Меркурий (У7,У9) - срещнах голямата си и взаимна любов. Венера управлява още СЛВ в 5-ти дом и се намира по натал в секстил с него., а прогресивните Венера и СЛВ са в съвпад на куспидата на 5-ти.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #5 -: Януари 02, 2011, 07:36:47 pm »
МiаЩе си позволя и аз да коментирам  солара ти.
Сол. Асц. и сол. МЦ се управляват от Меркурий, който се намира в 8 сол. дом. Това е водещата ти планета през следващия солар. Ще преусмислиш много сфери в твоя живот, включително и образованието (сол. Слънце се намира в 9 сол. дом и прави съвпад с нат. Меркурий), ще си направиш равносметка за истинското приятелство и може би много от старите познанства и приятелства ще се трансформират, някой от които дори ще „загинат”(сол. Меркурий попада в 11 нат.дом).
Според мен годината ти ще бъде организирана (Сатурн в 1 дом). Ще се наложи да бъдеш доста отговорна. Ще придобиеш по-сериозно отношение към любовта и хубавата страна на живота ( К5 в Козирог).
Как ще завърши годината съдим по 4 дом и планетите в него. ИЦ в Стрелец, а Юпитер е в 7 сол. дом  и прави съвпад с нат. МЦ – професионални успехи, израстване, всичко свързано с комуникация, партньорство, договори ... ще води до добри резултати. Плутон е в 4 сол. дом. Той слага край на една част от живота, за да започне нещо ново. Може да създадеш дом или някакъв вид бизнес. Каквото и обаче да направиш през цялата соларна година ти ще живееш с идеята, че си в правилната посока (СЛВ в 4 дом).

Да допълня още нещо към поста на Дивна според мен акцента ще е върху работата-кариера развитие обучения за да се усъвършенстващ дори мисля че се очертават финансови постъпления.
По транзити някаква сериозна любовна връзка към края на годината или ако в момента си във връзка нещата ще се задълбочат-до тогава ще се издигаш професионално.Успех!
Много точно, момичета! Моите поздравления! :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #6 -: Януари 02, 2011, 09:12:17 pm »
Асол, поздравления за темата! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #7 -: Януари 03, 2011, 12:42:19 am »
Темата е страхотна! Поздравления Асол!

Има обаче много от нас, които работят често на лични. Посетителите, а и тези от нас присъстващите имат често въпроси, които не желаят да бъдат дискутирани във форума. Мисля, че тази тема би могла да обобщи повърхностно предиктивната астрология. Но ако трябва да се вземат нещата в дълбочина ще е много трудно.
Всеки би могъл да си направи съпоставка, ако има обратен контакт с хората, на които разглежда радиксите. 

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Януари 03, 2011, 12:56:14 am »
Абе и аз ползвах много тесни орбиси,но покрай Марая се научих да им пускам малко аванта  ;D И има защо  ;) Даже съм виждал Марс да действа с 5гр орбиса  :o

По Юпитер/Венера освен,подобряване на имиджа на работа и издигане е и много възможно да имаш активен социален живот (3,5 и 10),да срещнеш партньор по време на работа или по време на къс път,да имаш помощ или запознанство с по-значима особа и др.

Оф,то не е смешно,ама ми стана  ;D

Ми какво да видим,1во астрономически рожденият ти ден е бил на 8ми...може и за това да е гаврата.

Солара ти е интересен-леле ако тази година нямаш някое задгранично пътуване (или не публикуваш нещо),всичко го указва.Не стига Слънце на К9,ами и Юпитер там,че и трио българка-пардон Пепеляшката (аз и викам Пепелянката  ;D )-Венера/Хирон/Нептун.Ха ха че и любов ще въртиш докато се разхождаш в непознати земи,леле то принцове и принцеси,а сега дай 2 лева да хване предсказанието на циганката  

Хм и на мен ми мина бегла мисъл за узаконяване с тоя девети,че там е и упр на 10ти-социален статус.А и Пепеляшка и тя там,да я видим тая работа, тя Небесна ще ни каже ако това се случи  :P

небесна ,понеже стана дума за солара ти в друга тема  :blink: , та от любопитство си позволих да го погледна....
и ето какво видях:
иц-то ти е в точен съвпад с к-9.
к5 е в точен съвпад с мц-то ти.
луна в 6-ти от соларната карта.
плутон на дсц.
очаква те съдбоносно партньорство с по-възрастен от теб мъж.промяна в работната обстановка и среда . по независещи от теб причини ще водиш съдебни дела. неприятностите няма да са продължителни.
предстоят ти няколко пътувания извън страната. така също ще задълбаеш с философията и езотериката .ще срешнеш през тази соларна година идеала на живота си. ще бъде признат труда ти , а връзка ,която кще започне като тайна връзка ще бъде осветена.

При мен прогресивната Венера (У5) наскоро направи точен секстил с натален Меркурий (У7,У9) - срещнах голямата си и взаимна любов. Венера управлява още СЛВ в 5-ти дом и се намира по натал в секстил с него., а прогресивните Венера и СЛВ са в съвпад на куспидата на 5-ти.

Браво на Синухе и на Марая! Да ми е жива и здрава връзката. А на тях да им се връща същата радост! Амин!
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 01:00:18 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #9 -: Февруари 07, 2011, 02:45:42 pm »
Това слънчево затъмнение ще ми е в 6ти дом, тригон с венера от 10ти дом.Точен тригон :o :blink:

А сега видях и друго.
Дирекционен нептун ми е на 13.20 гр,и съвпада с това слънчево затъмнение.Като от своя страна също образува тригон с венера.

А при мен какво ще отключи? :blink:

Би трябвало и ти да имаш някакви предположения. Сама знаеш, че в астрологията нищо не се гледа поотделно. Може евентуално да започнеш перспективна работа - да ти осени вдъхновението и да напишеш или нарисуваш нещо (май имаше такива заложби) ...зелен светофар в тази насока..., може и любов да е... Така написано почти нищо не може да се каже. ;)
Всички имаме предположения относно картите си,ама пишем тук нали?Допитваме се.
Еми,то ясно е написано :blink:
Айде като допълнение ще кажа,че венера управлява 4ти и 11 дом,слънцето- АС,а нептун У 9ти(натално в 5ти)
:blink:

Ми и аз това се питам. :unsure:  ;D - някакво ново познанство....разширяване на контактите. Или влияние върху домът, котйто управлява Юпитер /Стрелец и Риби, да не забравяме/ през призмата на 7ми дом.   :rolleyes:

За пореден път се убеждавам,как при мен новолунията се изразяват буквално както обичаме да казваме.
Онзи ден споделих,че ще ми е в 7ми дом съвпад с дирекционен юпитер.
И Аурора ми нахвърли по горе ориентири.
И какво се получава.Юпитер ми е интерсептиран в 5ти(деца),риби ми е в 9ти дом(образование).
7ми дом новолунието - ново познанство.
От 3 месеца очаквах и се надявах на учител за детето ми което е със специални образователни потребности.Учител който го назначава държавата.То не бяха борби от моя страна,ходене по институции,телефони и т.н ,от декември насам.
И най-накрая този учител ни го назначиха и утре точно на новолунието ,ще имаме среща и ще уговаряме кога ще започне работа с детето :blink: :blink:
Не е ли наистина буквално?

Още снощи исках да ви разкажа,но бях малко уморена.
Новолунието в 7ми се появи  в 2 направления при мен :blink:
Първото е това за което ви разказах,а след 2 дни ,вчера,ми се обадиха за новата работа, която очаквам от няколко месеца :blink:Предложиха ми да се явя на нещо като интервю.Ще ми постаят задачи и ще видят как ще се справя.
Стискайте палци за другата седмица.
Виждате ли при мен много отчетливо се проявяват новолунията.
И явно картата ми си е с точен час
:rolleyes:

Интересно, сл.затъмнение ти аспектира Венерата от 6 дом. Затъмнението е в квадрат с транзитен Сатурн, който пък от своя страна ти аспектира У7. Налице е точен мунданен съвпад Юпитер/Уран, а транзитната Венера от затъмнението ти попада на мидпойнта Юпитер/Уран. Новолунието от 3 ти аспектира същата тази Венера т.е отключва ти слънчевото затъмнение. Как ли ще се развият нещата ? Милки, късмет на интервюто. :blink:
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 03:11:48 pm от Asol »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #10 -: Февруари 07, 2011, 03:26:18 pm »
О мила Асол,трогната съм!!
Ще ми трябва малко време да асимилирам последното написано от теб ;D защото са доста астрологични фактори които трябва да анализирам.
Ти си наблюдавала,благодаря ти.
А аз си споделям защото е важно за мен,да.
Наистина дано имам попътен вятър,дано имам сила и кураж,за да отворя нова страница в живота си.
Както знаете вече 4ри години съм вкъщи :(и понякакъв начин човек затъпява да мисли само за лук,моркови и манджи ;D
Ще разказвам до няколко дни развоя на нещата :blink:
Благодаря, че ме подкрепяте. :blink:
В момента тр плутон е в точен съвпад на юпитера в 6ти :-\
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 03:49:18 pm от Milkyway »

*

Asol

• 4140
« Отговор #11 -: Февруари 07, 2011, 04:47:03 pm »
Би трябвало да ти е по-интересен периода. Юпитер е куспиден, така че може да го съотнесем като влияние и към делата на 6 дом. В подобна насока намеква слънчевото затъмнение и новолунието от трети - 6/10 дом през призмата на 7. Струва ми се, че може да ти се получат нещата с тази работа и това да е ново хубаво начало за теб. Надявам се, да съм права.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2011, 06:47:25 pm »
Честито на Милки и на Аурорчето!  :blink:

Ще ми се да мога и аз да пиша нещо в тази тема, да споделя за сбъднала се прогноза...  :-[ Онези от темата за рождения ден още не съм ги асимилирала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2011, 07:15:40 pm »
Честито на Милки и на Аурорчето!  :blink:

Ще ми се да мога и аз да пиша нещо в тази тема, да споделя за сбъднала се прогноза...  :-[ Онези от темата за рождения ден още не съм ги асимилирала.
Мерси Лили :blink:
Въпреки,че при мен още нищичко не се знае :blink:

*

Asol

• 4140
Re: Прогнози и факти
« Отговор #14 -: Август 01, 2012, 08:07:42 pm »
Следващият солар, не този който предстои, има раздвижване и в професионална и в личната сфера.

За професионалното поприще:
Слънчевото затъмнение от юни ти попада в 7 дом и аспектира Сатурн в 9. Меркурий от затъмнението ти е в съвпад с Юпитер в 7 - У2, а про Луна квадратира наталното си положение. Съществува възможност да започнеш публицистична дейност, преподаване, но да е свързано със съдружие. Опозицията на дирекционно Слънце в 6 към Уран може да те подтикне към някакъв нов вид дейност (по 9 дом, Лъв интерсептиран в девети и по трети - интерсептиран Водолей). 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Август 01, 2012, 08:24:48 pm »
Туй за мен ли е?

Ами тогава честито на позналите!  ;D

От началото на март пиша кратки статийки за блога на адвокатската кантора, това не бих го нарекла баш публицистина дейност, но сега на новата работа целият превод на съдържанието на корпоративния сайт ще легне върху моите плещи.  :blink:

По-добре да бяхте познали нещичко за лИбоФта... нея никаква я няма...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Август 01, 2012, 08:30:56 pm »
Е, нали работиш по сферите на девети. Сегашната ти нова работа беше споменала, че има нещо общо пак със символиката на този дом. Статиите в Астрогалакси ги започна май миналата година. Все от някъде се започва.  :blink:
« Последна редакция: Август 01, 2012, 09:41:16 pm от Asol »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Август 01, 2012, 08:34:40 pm »
Исках да кажа, че ми се ще да има събитийност по 7ми и 5ти, не по 3ти и 9ти.  :rolleyes:

Темите по 3/9 ме занимават цял живот.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #18 -: Август 01, 2012, 09:40:13 pm »
Оплакваш ли се, не ти ли се нрави писането и превеждането и работните места, на които си в момента ?  :rolleyes: А иначе сега нали го чакаш някой по Сатурн в девети.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Август 01, 2012, 10:10:40 pm »
По лъвски Сатурн в 9 дом някое "шефче" с болни амбиции да не ми се натресе?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.