Здравей Гост

Нептун в домовете и влиянието му

• 71 Отговора
  • 12173 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Нептун в домовете и влиянието му
« Отговор #60 -: Януари 11, 2011, 03:07:26 am »
abroad, пробвала ли си да го изчистиш енергийно някак? Освещаване или нещо такова? Аз не съм точно вярваща, но наскоро правихме такова и го почувствах някак си изчистващо  :-\.

пробвах
не вярвам в освещаването :blink:

Почвай със сол и захар да обираш къщата....Не е шега! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #61 -: Януари 11, 2011, 03:38:12 am »
пробвах
не вярвам в освещаването :blink:

Почвай със сол и захар да обираш къщата....Не е шега! :blink:

ще, ама как да обирам :-[
[/quote]

Не си ме прочелааа..... :rolleyes:
На всички прозорци и ъгли в къщата по една лъжица сол със захар...24 часа стои..Взимаш ръкавици и не пипаш с ръце...Изхвърляш в течаща вода....
Всяка вечер на парното щипка мащерка в чаща чаена вода в подходящ съд...,да се изпарява...
Купи си мушкато и на всички прозорци постави по един брой...
Това като начало! :wub:
Но най-добре продавай....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #62 -: Януари 11, 2011, 09:35:19 pm »
Ще каже ли  още някой къде му е Нептуна и да тълкуваме как му влияе.

Марая, ти с твоя Нептун в 12-ти дом какви тайни криеш?  ;D ;)

Да си имала душевни заболявания, някакви сериозни пристарстености, отнесеност, халюцинации, странни страхове?

;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #63 -: Януари 11, 2011, 09:54:58 pm »
Нептун ми е в началото на втори дом - Стрелец.
Управлява ИЦ.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Януари 11, 2011, 10:12:28 pm »
Ще каже ли  още някой къде му е Нептуна и да тълкуваме как му влияе.

Марая, ти с твоя Нептун в 12-ти дом какви тайни криеш?  ;D ;)

Да си имала душевни заболявания, някакви сериозни пристарстености, отнесеност, халюцинации, странни страхове?

;D

Имам невероятния късмет защото Нептун е на трон по дом в 12-ти дом...
Освен това е и Гокленов в моята карта....Имам много възможности и работа с него ,видно от аспектите които има в наталната ми карта....Секстил Марс /орб.4*/ , тригон с ИЦ - което управлява /orb. 5*/ тригон с Хирон /орб.3*/ , ако отпуснем орбисите то мога да приема и опозицията с Луната /9*/ и тригона със Сатурн /10*/....
Секстила с Венера също /9*/....
Притежател съм и на така наречения колективен секстил Нептун - Плутон/Уран....

Та нито едно от изброените не съм имала ...,с изключение на сънища и то много , поезия , мистика и ясновидски прозрения.... :blink:

Re: Нептун в домовете и влиянието му
« Отговор #65 -: Декември 05, 2011, 05:52:16 pm »
Някой от вас има ли впечатления за нат. Нептун на К11, при мен в Козирог? Имам чувството, че цял живот само лъжовни приятелства ще създавам...

*

Stella

• 7765
« Отговор #66 -: Декември 05, 2011, 09:51:38 pm »
Някой от вас има ли впечатления за нат. Нептун на К11, при мен в Козирог? Имам чувството, че цял живот само лъжовни приятелства ще създавам...

Не се сугестирай от това което пише по книжките. Аз имам Нептун в Скорпион в 11-ти дом в квадрат със светилата. Цял живот само истински приятелства съм имала. Може би има значение и това, че Нептун прави тригон със Сатурн и Юпитер, та в определена степен Сатурнът ме приземява, а Юпитер ми носи късмет.

Виж при теб как е аспектиран Нептун, но с практичният Козирог на върха на 11-ти дом, много се  съмнявам да се поддаваш на фалшиви приятелства. Козирогът е твърде заземен - ще привличаш по-зрели, мъдри и по-възрастни от теб хора. Нептун ще изисква известна доза емпатия във взаимоотношенията или съвместна работа за каузи в полза на онеправданите и отхвърлените от обществото (това последното е при високо ниво на осъзнаване и е само един пример за проявлението на Нептун в 11-ти дом).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #67 -: Декември 06, 2011, 09:44:57 am »
Много интересна тема.И аз имам Нептун в 11 дом Козирог.Но в 11 дом имам също Уран и Сатурн,като Сатурн и Нептун са в съвпад,а и Нептун има опозиция с Хирон  :blink:А иначе и аз забелязвам,че повечето ми приятелки са по-големи от мен с по 7-8-10 години.С тях ми е по-лесно да говоря и споделям,от колкото с по-малките такива  :-\ Ето на какво се е дължало  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #68 -: Декември 06, 2011, 10:34:35 am »
Хъм, Марая, интересно!
Моя Нептун също е в 12 дом, последните градуси на Скорпион и на 6 градуса от АС. Аспектиран е със съвпада Меркурий-Плутон със секситл, и квадрати със Слънцето, Марс и Лилит, които също са в съвпад.

« Отговор #69 -: Декември 06, 2011, 05:14:56 pm »
Благодаря ти, Стела!

Нептун ми упр. АС, може би хората ме възприемат мен такава - лъжовна, а пък аз обвинявам тях ;D Но бих се определила, че съм прикрита, защото достатъчно съм си патила. Прави квадрат и с Юпитер, упр. МС. Интересното е, че единственият аспект, който имам със СЛВ (1 д.) е квадрат с Нептун.
Да, от малка съм заобиколена с по-големи от мен, всичките ми познати и приятели също са.

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Декември 07, 2011, 11:03:30 am »
Благодаря ти, Стела!

Нептун ми упр. АС, може би хората ме възприемат мен такава - лъжовна, а пък аз обвинявам тях ;D Но бих се определила, че съм прикрита, защото достатъчно съм си патила. Прави квадрат и с Юпитер, упр. МС. Интересното е, че единственият аспект, който имам със СЛВ (1 д.) е квадрат с Нептун.
Да, от малка съм заобиколена с по-големи от мен, всичките ми познати и приятели също са.

Чакай сега, защо свързваш Рибите с измамите и лъжите? За лъжата отговаря Меркурий. Асцендент Риби са по-скоро потайни и мечтателни. Който не е настроен на тяхната идеалистична вълна, няма как да ги разбере и да ги почувства. Това не означава, че отсрещния е измамен, просто е бил оставен на собственото си въображение. Нептун е различно ниво на проявление на енергията.

Само, този който изпитва доверие в другия, може да си позволи да пътува на крилете на въображението. Липсва ли доверие, по-добре си стой здраво на земята, в реалността!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #71 -: Декември 07, 2011, 03:21:06 pm »
Моят Нептун е в 1-ви, на 8 гр. от АС, У4.
Точно 100 гр. аспект с ИЦ.
Нямам пристатености, отнесеност или страхове. Но нямам и влечение към цигари, алкохол или опиати. Винаги съм усещала, че е опасно да се пристрастяваш.
Имам страх от водата - морето, по-точно..Подсъзнателно е, не мога да обясня.
Нептун управлява 4-ти дом - имах родител с проблем с алкохола.
От друга страна - може би тези 8 гр. до АС могат да се тълкуват като съвпад - повечето хора, които срещам, придобиват много неточна представа за мен, поне в началото на запознанството. Или както са ми казвали: "изглежда мила, добра, крехка...". Ма само изглеждам така. :-[
Имам сънища, сънувам всяка нощ, не са пророчески в този смисъл, по-скоро дават "указания". Понякога ми е трудно да ги тълкувам. Но са цветни, винаги.