Здравей Гост

Лунни възли в домовете

• 144 Отговора
  • 26189 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Лунни възли в домовете
« Отговор #120 -: Януари 12, 2011, 07:41:58 am »
5/11-ти раждане на деца , основна задача....
Отдаване на любов и творчество....

В 5/11 дом лунни възли, е стремежа са връзки, с които да се реализираме, да твориме, както да имаме игри и развлечения. От друга страна да се преудолеат връзки, с които си губим само ценното време с тях, без да се постига нещо. :wink2:  

По 11-ти дом ли са тези връзки Доби? :blink:

5/11!

Ясно , но къде в цялата схема е преодоляването ...и защо в двата късметлийски дома говорим за препятствия...
В 5-ти дом е любовта , която отдаваме в 11-ти онази която получаваме....

От къде го измисли, че са късметлийски домове? Ако се върти Юпитер около тях, тогава може да се говори за късметлийски. За мен късмета се гледа в 9 дом и там където е Юпитер! :rolf:

Веднага казвам...5-ти дом е любов , забавления , игри , мунданен дом на лъва /Слънце/- блясъка , разкоша....11-ти мунданен водолей -дом на колектива , на сдруженията , на свободните отношения на приятелите - Уран

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #121 -: Януари 12, 2011, 08:00:57 am »
За мен 7 дом е любовта. Любовта я търсим по Венера, а не по Слънце. Слънце са игрите, развлеченията, сексуалността, хазарта ... Любовта и партньорствата са за мен 7 дом.

*

Марая

• 28287
« Отговор #122 -: Януари 12, 2011, 08:02:54 am »
За мен 7 дом е любовта. Любовта я търсим по Венера, а не по Слънце. Слънце са игрите, развлеченията, сексуалността, хазарта ... Любовта и партньорствата са за мен 7 дом.

A kyde sa otkritite wragowe? Къде са договорите? И всяка любов договор ли е ?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #123 -: Януари 12, 2011, 08:12:34 am »
Слънце са игрите, развлеченията, сексуалността, хазарта ...  

по Слънце и 5 дом е и творчеството,личния потенциал,себеизявата.Аз лично виждам повече любов в едно Слънце,отколкото една Венера,но всяко от светилата има своя мотив за обич. :blink:

Дивна,според теб как се изявява северен възел в 5 дом,но във Водолей (мунданен управител на 11 дом) и съответно Южен възел в Лъв,но в 11 дом.

чела съм за това,но ми се иска да събера и други гледни точки.

по съ6тия начин може да разберем за осите 1-7 и Везни-Овен ,както и всички останали..

*

Divna

• 2478
« Отговор #124 -: Януари 12, 2011, 08:16:25 am »

по Слънце и 5 дом е и творчеството,личния потенциал,себеизявата.Аз лично виждам повече любов в едно Слънце,отколкото една Венера,но всяко от светилата има своя мотив за обич. :blink:

Дивна,според теб как се изявява северен възел в 5 дом,но във Водолей (мунданен управител на 11 дом) и съответно Южен възел в Лъв,но в 11 дом.

Лилавка, имам болезнен опит с това местоположение на СЛВ, така че по-добре да не го коментирам. Съжалявам!

*

holanda

« Отговор #125 -: Януари 12, 2011, 08:24:35 am »

Лилавка, имам болезнен опит с това местоположение на СЛВ, така че по-добре да не го коментирам. Съжалявам!

ok,няма да те натоварвам ,само това :
болезнено за притежателя му или за теб? Извинявай,че те натискам,но се провокирам от реакцията.Малко ...зловещо ми се стори ..

*

Divna

• 2478
« Отговор #126 -: Януари 12, 2011, 08:26:16 am »

ok,няма да те натоварвам ,само това :
болезнено за притежателя му или за теб? Извинявай,че те натискам,но се провокирам от реакцията.Малко ...зловещо ми се стори ..

За мен.
Само мога да ти кажа, че попадаха в осмия ми дом в съвпад със Сатурна ми.  :-[
Така или иначе осмите ни домове бяха силно акцентирани и на двамата в синастрията, което рано или късно води до голяма болка. Осми дом не е шега работа в синастричните карти.
« Последна редакция: Януари 12, 2011, 08:35:03 am от Divna_RR »

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Януари 12, 2011, 08:30:47 am »

по съ6тия начин може да разберем за осите 1-7 и Везни-Овен ,както и всички останали..

Това са обърнати възли.... :blink:

*

holanda

« Отговор #128 -: Януари 12, 2011, 08:39:07 am »

да.Странни са ми като идея и проявление? :unsure:  Имаш ли наблюдения?

*Дивна,мерси ...да се надяваме,че мояt възел е по-безобиден.

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Януари 12, 2011, 08:45:16 am »

да.Странни са ми като идея и проявление? :unsure:  Имаш ли наблюдения?

*Дивна,мерси ...да се надяваме,че мояt възел е по-безобиден.

Лягам утре ще ти пиша...Гледам и онова което съм ти обещала...
цунки-гунки  :wub:...Лека нощ!

*

holanda

« Отговор #130 -: Януари 12, 2011, 08:48:21 am »
аххх,къде я намери тази с най-любимото ми лилаво  :-[ :-[.Разтапям се  :-[.

Лека нощ на всички,аз пак съм до зори  :wub:

*

Инти

• 2068
« Отговор #131 -: Януари 12, 2011, 01:37:55 pm »

От моя личен опит виждам, че възлите са много силни по дом, като проявлението се припокрива със знака разбира се, но трябва да се уточни кое надделява, защото в един момент усещаш че работиш по дома, после виждаш проявлението на възела по знак, няма ясно разграничаване, това трябва да го установи чрез астро наблюдение самата личност.

При мен в момента възлите откакто ми направиха възврат ме люшкат в двете посоки 1-7 дом / Рак - Козирог, като връщам лентата назад и наблюдавам настоящите събития виждам как  работи транзита по знак, а в настоящия етап от живота просто усещам все едно си играят с мен, единия ме е хванал за лявата ръка, другия за дясната и ме разпъват.

Възлите работят много силно, и ако някои ги мисли само за фиктивна точка, много ще сбърка.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #132 -: Май 17, 2011, 11:51:52 pm »
http://vampires-bg.net/index.php?option=com_content&view=article&id=35&Itemid=334

Тук прочетох доста интересни неща за възлите  :blink:

Има ли някой, който да се е отказал от ЮЛВ и да гребе към СЛВ?  :-\
Моята позиция на СЛВ по дом ми се струва най-омразното нещо.. До този момент съм живяла според ЮЛВ и ми е донесло голяма болка и проблеми, а той е в съвпад с хирон.. Но все пак съм си мислила, че така е правилно..
Моят попада във втори дом, това ще рече, че трябва да трупам, да използвам ресурсите си умерено, да разбера кое е ценно за мен /понеже съм дошла в този живот без ценностна система/, да гледам първо на мен да ми е добре, да си угаждам всячески, да не зачитам мнението на другите, да не ровя в тяхната психика... и още и още.. Но това е много далечно от мен.. Парите не са важни за мен, не са ценни.. И с всеки изминал ден ми се натяква от Вселената обратното.. Диспозитор на СЛВ е уран и той се намира във втори дом в козирог, мажорно неаспектиран.. с големи дупки са ми джобовете  ;D

Вие срещнали ли сте трудности по развитието на СЛВ? Отказахте ли се от добре познатия път извървян по ЮЛВ?
Ако развиваме СЛВ, значи ли това, че сме на правилния път и имаме рамо от Вселената?
Струва ми се много важно човек да следва своя път и да не се съпротивлява, но този път ми се струва доста сложен, понеже е противоположен на този, който е до болка познат..
Разкажете ми за вашите опитности, положение, знак.. Оста, по която е разположена нодалната ос е от голямо значение.. Ще ми се по-натам да обсъдим и наталните аспекти към нея  :rolleyes:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Май 18, 2011, 12:01:34 am »
http://vampires-bg.net/index.php?option=com_content&view=article&id=35&Itemid=334

Моята позиция на СЛВ по дом ми се струва най-омразното нещо.. До този момент съм живяла според ЮЛВ и ми е донесло голяма болка и проблеми, а той е в съвпад с хирон.. Но все пак съм си мислила, че така е правилно..
Моят попада във втори дом, това ще рече, че трябва да трупам, да използвам ресурсите си умерено, да разбера кое е ценно за мен /понеже съм дошла в този живот без ценностна система/, да гледам първо на мен да ми е добре, да си угаждам всячески, да не зачитам мнението на другите, да не ровя в тяхната психика... и още и още.. Но това е много далечно от мен.. Парите не са важни за мен, не са ценни.. И с всеки изминал ден ми се натяква от Вселената обратното.. Диспозитор на СЛВ е уран и той се намира във втори дом в козирог, мажорно неаспектиран.. с големи дупки са ми джобовете  ;D

Вие срещнали ли сте трудности по развитието на СЛВ? Отказахте ли се от добре познатия път извървян по ЮЛВ?
Ако развиваме СЛВ, значи ли това, че сме на правилния път и имаме рамо от Вселената?
Струва ми се много важно човек да следва своя път и да не се съпротивлява, но този път ми се струва доста сложен, понеже е противоположен на този, който е до болка познат..
Разкажете ми за вашите опитности, положение, знак.. Оста, по която е разположена нодалната ос е от голямо значение.. Ще ми се по-натам да обсъдим и наталните аспекти към нея  :rolleyes:

Никога Слънчево ЕКСТАЗИ , не ги разглеждай отделно.... :wub: ;) , няма такова понятие ЮЛВ и СЛВ има ос.... ;D :wub: , а тя е свързваща....НЯМА БЪДЕЩЕ БЕЗ МИНАЛО И МИНАЛО БЕЗ БЪДЕЩЕ....ТЕ СА ЧАСТ ОТ ДНЕС И РЕАЛНОСТТА.... :wub:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #134 -: Май 18, 2011, 12:03:07 am »

Никога Слънчево ЕКСТАЗИ , не ги разглеждай отделно.... :wub: ;) , няма такова понятие ЮЛВ и СЛВ има ос.... ;D :wub: , а тя е свързваща....НЯМА БЪДЕЩЕ БЕЗ МИНАЛО И МИНАЛО БЕЗ БЪДЕЩЕ....ТЕ СА ЧАСТ ОТ ДНЕС И РЕАЛНОСТТА.... :wub:
А'н тъй...как ще се отказваш от ЮВ,че те са едно цяло,нали са по двойки. Тръгването в едната посока,ще те лючне автоматично към другата. Търси се баланса между двата, стига да няма съвпади с планети,че тогаз е зор
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Май 18, 2011, 12:08:37 am »

А'н тъй...как ще се отказваш от ЮВ,че те са едно цяло,нали са по двойки. Тръгването в едната посока,ще те лючне автоматично към другата. Търси се баланса между двата, стига да няма съвпади с планети,че тогаз е зор

Кабала , всеки съвпад на възела е акцент...и той не е случайно там...Малцина са богоизбраните ....с този съвпад.... :19:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #136 -: Май 18, 2011, 12:11:29 am »
Напротив, това е проблем,защото ще се тръгне точно по този съвпад. В зависимост с каква планета е съвпада и особено,ако има и силен акцент на възлите, като аспекти, говорим за т.нар. фаталност в хороскопа. Никакво бягане и мърдане от кармата.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #137 -: Май 18, 2011, 12:11:42 am »
Ooo, още по-сложно стана  ;D

По опашката на дракона е миналото, а по главата - бъдещето.. и трябва да намеря баланса между тях, между тази ос..
При мен е оста давам/получавам .. значи ли това, че трябва да понатрупам, за да мога да отдавам? Да имам моя собствена ценностна система, за да мога да давам съвети? В смисъл първо всичко да минава през главата на дракона и после през опашката? дайте ми някакъв пример за този баланс, че да мога да го разбера  :-[
Вие как постигате баланс?
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #138 -: Май 18, 2011, 12:14:03 am »
Ами,обикновено се тръгва по ЮВ, нали е най-малкото съпротивление-отработено, сигурно е...това си е на подсъзнателно ниво. Много хора не го вдяват и се започва едно преповтаряне на едни и същи ситуации, набиват ти канчето, докато не се усетиш, че трябва да тръгнеш по другия път,т.е. не само да даваш,даваш,ами и да получиш

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Май 18, 2011, 12:14:34 am »
Напротив, това е проблем,защото ще се тръгне точно по този съвпад. В зависимост с каква планета е съвпада и особено,ако има и силен акцент на възлите, като аспекти, говорим за т.нар. фаталност в хороскопа. Никакво бягане и мърдане от кармата.

Кабала , да не си мериме пишките , щото я дебелината , я дължината , я ритъма ще мръдне....ще ти кажа едно....Имам невероятната способност да чета м/у редовете...НЕКА ЗАПАЗИМ ТОН КАТО АСТРОЛОЗИ И НУМЕРОЛОЗИ...АЗ И ПОСЛЕДНОТО ГО МОГА- ОТ 30 ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕГО.... ;D ;D Р ТА ....ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФАТАЛНОСТ....ТАКАВА НЯМА-ТЯ Е ПРОЕКЦИЯ.... ;D ;D ;D :P