http://vampires-bg.net/index.php?option=com_content&view=article&id=35&Itemid=334Тук прочетох доста интересни неща за възлите :blink:
Има ли някой, който да се е отказал от ЮЛВ и да гребе към СЛВ?

Моята позиция на СЛВ по дом ми се струва най-омразното нещо.. До този момент съм живяла според ЮЛВ и ми е донесло голяма болка и проблеми, а той е в съвпад с хирон.. Но все пак съм си мислила, че така е правилно..
Моят попада във втори дом, това ще рече, че трябва да трупам, да използвам ресурсите си умерено, да разбера кое е ценно за мен /понеже съм дошла в този живот без ценностна система/, да гледам първо на мен да ми е добре, да си угаждам всячески, да не зачитам мнението на другите, да не ровя в тяхната психика... и още и още.. Но това е много далечно от мен.. Парите не са важни за мен, не са ценни.. И с всеки изминал ден ми се натяква от Вселената обратното.. Диспозитор на СЛВ е уран и той се намира във втори дом в козирог, мажорно неаспектиран.. с големи дупки са ми джобовете
Вие срещнали ли сте трудности по развитието на СЛВ? Отказахте ли се от добре познатия път извървян по ЮЛВ?
Ако развиваме СЛВ, значи ли това, че сме на правилния път и имаме рамо от Вселената?
Струва ми се много важно човек да следва своя път и да не се съпротивлява, но този път ми се струва доста сложен, понеже е противоположен на този, който е до болка познат..
Разкажете ми за вашите опитности, положение, знак.. Оста, по която е разположена нодалната ос е от голямо значение.. Ще ми се по-натам да обсъдим и наталните аспекти към нея :rolleyes: