Здравей Гост

Ще имам ли деца?

• 132 Отговора
  • 18291 Прегледи
*

ana125

• *
  • 141
Re:Ще имам ли деца?
« Отговор #40 -: Февруари 01, 2011, 08:52:32 pm »
Нептун не дава деца на късна възраст. По-скоро други са интерпретациите на Нептун в 5-ти, но няма аз да те уча.
Между другото се оказва, че момичето не е имало кой знае какви търкания с майка/сестра.

Надин, обади се като родиш, даже да е след година - две! Малко да опровергаем добрите астролози  :blink: ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Февруари 01, 2011, 08:53:00 pm »
Юпитер също не дава много много .... :blink:
Зависи от редица неща...Знак , аспекти , аспект с куспидите на 5-ти и 8-ми....
Не е гаранция за много , дори има карти в които няма деца..., а Юпитер е в 5-ти...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Февруари 01, 2011, 08:57:04 pm »
Нептун не дава деца на късна възраст. По-скоро други са интерпретациите на Нептун в 5-ти, но няма аз да те уча.
Между другото се оказва, че момичето не е имало кой знае какви търкания с майка/сестра.

Надин, обади се като родиш, даже да е след година - две! Малко да опровергаем добрите астролози  :blink: ;)

Бих качила няколко карти за пример , но не си струва....
Колко и какви са били търканията не е важно , а е по-важно , че ги е имало... ;D
Ще се радвам да бъда опровергана , защото няма нищо по-добро от това да се раждат повече деца....
Твой прогнози до тук не съм срещала да бъдат факт....Дано тази обаче се сбъдне! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #43 -: Февруари 01, 2011, 09:03:58 pm »
Че аз почти не съм правила прогнози тук! Поради "добри" астролози като теб!

Участието на рядко пишещи тук се възприема като провокация! :blink: Аз да не съм на всеки километър, бе Марая,  че да правя провокации?

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Февруари 01, 2011, 09:09:09 pm »
Че аз почти не съм правила прогнози тук! Поради "добри" астролози като теб!

Участието на рядко пишещи тук се възприема като провокация! :blink: Аз да не съм на всеки километър, бе Марая,  че да правя провокации?

Нямам намерение да ти отделям повече внимание.... ;D

Някъде да съм употребила думата провокация...
Не преекспонирай!  ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #45 -: Февруари 01, 2011, 09:23:17 pm »
Отново изместихте разговора.
Ана, ето това е въпроса на Надин:

"Преди да откача тотално и да се чудя къде да ходя, има ли някой тук, който може да погледне и моята карта и да каже виждат ли се деца в нея. Тормозя се много по този въпрос и всяка помощ ще ми бъде добре дошла."

Тя не пита как точно ще стане, а ти по никакъв начин не можеш да гарантираш бременност и е неетично да заблуждаваш един объркан и търсещ помощ човек.

Не съм те нарекла селянка, затова ако обичаш бъди по-внимателна, когато четеш и отговаряш. Тук никой не поставя норми за това кое е правилно, селско, има различни ситуации и съдби.

Неетично е мека дума....И абсолютно съм съгласна с поста на Кали
Има хора , които в тази инкарнация , следва да изпълняват други задачи , а не тази да раждат....Нима жените , които оставят децата си са майки....

А и още нещо....Какво значи /селско/ , това не е ли обидна дума?!
Миии...., прекалено ми е елементарен този разговор!
Аз , както и доста от пишещите тук сме прекалено толерантни към подобни провокации....
Но тъй като темата е на път да придобие аграрен характер , ще кажа мнението си...., защото смятам , че знаещия е въоражен и е в пъти по-добре да знаеш истината , а не да живееш в самозаблуда...
В тази карта аз не виждам бременност и износване на плод!

Само за справка.
А иначе и аз не виждам смисъл да крада от времето за сина си, за да си пишем тука с теб.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Февруари 01, 2011, 09:27:27 pm »
 ;D ;D
Коментара не е насочен към теб..., но това , че се припознаваш и търсиш себе си в него...не е мой .... ;D проблем...

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #47 -: Февруари 01, 2011, 09:31:22 pm »
;D ;D
Коментара не е насочен към теб..., но това , че се припознаваш и търсиш себе си в него...не е мой .... ;D проблем...

Хех! Отдавна не си бях говорила с някого, който да отрича написано черно на бяло! ;D ;D ;D
За завиждане е подобна наглост! :blink:

« Отговор #48 -: Февруари 01, 2011, 09:34:02 pm »
Стига сте се карали вече!Не е най-подходящата тема,някой помисли ли как се чувства Надин?
Надин,както виждаш тук е форум и повечето се учим,ако наистина искаш съвет може да потърсиш професионален астролог,но все пак мисля,че надеждата е единственното,което крепи Света!Ако не успееш да родиш,сигурна съм,че има много деца сирачета,които заслужават топла ласка и майчина обич!Не падай духом,чу ли?!Бъди силна!  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Февруари 01, 2011, 09:40:51 pm »
Мисля си дали не е редно да се сложат и данните на съпруга на Надин... :rolleyes:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #50 -: Февруари 01, 2011, 09:44:10 pm »
А, да, да му кажеш, че няма да има деца до девето коляно. ;D Или че ще има деца от втората си жена.

*

Puzzle

« Отговор #51 -: Февруари 01, 2011, 09:46:03 pm »
Здравейте.
Ана, чудесна си :wub:. Благодаря за всичко, което си написала в тази тема :clap:.
Намесвам се за да споделя за това какво беше казала една астроложка занимаваща се с индийска астрология на моя близка. Точните й думи са били, че тя е увредена и че не може да зачева и износва деца.
Ами нищо подобно! През октомври миналата година роди. Има чудесно здраво и хубаво бебче.
Затова не бива с подобна категоричност да се подхожда към толкова деликатен проблем – не само, че е неетично, но е дори престъпно!

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Февруари 01, 2011, 09:46:12 pm »
А, да, да му кажеш, че няма да има деца до девето коляно. ;D Или че ще има деца от втората си жена.

Нямаш ли с кой да се заяждаш? :rolf:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #53 -: Февруари 01, 2011, 09:46:32 pm »
Въпросът не е нито селски - нито градски, а ПРИРОДЕН !

Това, че чрез медицината успяваме да " надхитрим " природата,
хубаво - но може да се види и по всичко се познава, че в една жена
след 45-50 г започват физиологични промени, (а при някой и по-рано)
които медицината все още не може да спре  :-[

Нека всеки да реализира мечтите си, но и да знае, цената, която
ще трябва да заплати , не е само във финикийски знаци  и не само той самия   :mellow:
Естествени минерали и амулети

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Февруари 01, 2011, 09:47:48 pm »
Аз ще ви кажа,че съм с ретрограден нептун в 5ти дом.
Родих късно и детето ми е със специални потребности,и има нужда от специални грижи ;)
Но го разбирам едва сега,близо 4ри години след раждането.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Февруари 01, 2011, 09:48:53 pm »
Въпросът не е нито селски - нито градски, а ПРИРОДЕН !

Това, че чрез медицината успяваме да " надхитрим " природата,
хубаво - но може да се види и по всичко се познава, че в една жена
след 45-50 г започват физиологични промени, (а при някой и по-рано)
които медицината все още не може да спре  :-[

Нека всеки да реализира мечтите си, но и да знае, цената, която
ще трябва да заплати , не само във финикийски знаци  и не само той самия  
:mellow:

Така е...., много си права! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Февруари 01, 2011, 09:50:20 pm »
Аз ще ви кажа,че съм с ретрограден нептун в 5ти дом.
Родих късно
и детето ми е със специални потребности,и има нужда от специални грижи ;)
Но го разбирам едва сега,близо 4ри години след раждането.

Съжалявам , че се припозна с Нептуна в 5-ти... ;D ;)

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #57 -: Февруари 01, 2011, 09:51:47 pm »
Еми да, ама и Уран (съфорумката) има Нептун в 5-ти дом (по памет), а пък си има деца отпреди да навърши 30. Сатурн дава закъсненията във всяка една област, по дефиниция.

Пъзъл, благодаря за оценката. Радвам се, че се намериха и хора, които да разберат моята позиция.

Марая, не се заяждам произволно и импулсивно с който ми се изправи на пътя. Само ако наистина има за какво.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Февруари 01, 2011, 09:55:38 pm »
Здравейте.
Ана, чудесна си :wub:. Благодаря за всичко, което си написала в тази тема :clap:.
Намесвам се за да споделя за това какво беше казала една астроложка занимаваща се с индийска астрология на моя близка. Точните й думи са били, че тя е увредена и че не може да зачева и износва деца.
Ами нищо подобно! През октомври миналата година роди. Има чудесно здраво и хубаво бебче.
Затова не бива с подобна категоричност да се подхожда към толкова деликатен проблем – не само, че е неетично, но е дори престъпно!

Може ли да познаем коя е индийската астроложка? :rolleyes: ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #59 -: Февруари 01, 2011, 09:56:25 pm »

Изглежда, че познавам сестра ти. Миналата година ми писа в друг форум, че ще има бебе. Да й е живо и здраво детенцето. Но не съм й разглеждала казуса аз. :blink:

Цитат

Затова повече не се включвам в теми като тази. Дори в искреното си желание да помогне астрологът може да сгреши - не само в прогнозата, а и в подхода.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.