Здравей Гост

Ще имам ли деца?

• 132 Отговора
  • 18212 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Ще имам ли деца?
« Отговор #100 -: Февруари 02, 2011, 02:46:02 am »
луна каре юпи не е неплодовит аспект- обратното
 учудвам се, че сега е станало въпрос за дете според мен това е основна ценност за дамата; въпросът е по какъв начин да стане зачеването - определено има тенденции за лекарска намеса ( поради сходящия съвпаа на у5  с нептун може това да стане не на бг. територия, което най- вероятно се обмисля и/или с нетрадиционни методи )
надин, имаш ли някаква връзка с Англия?
бтв. ако в общоата мид. карта на теб и съпруга има аспект юпи слънце или луна опитите винаги дават резултат
« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 02:52:28 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #101 -: Февруари 02, 2011, 02:47:11 am »
а луна полуквадрат сатурн пак ли дава проблеми и по-късно раждане?  :rolleyes:

Не , не дава...Аспекта действа по-скоро на подсъзнателно ниво... :blink:

Супер, супер! Много, много благодаря за отзивчивостта!  :58:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Февруари 02, 2011, 02:48:17 am »
а луна полуквадрат сатурн пак ли дава проблеми и по-късно раждане?  :rolleyes:

Не , не дава...Аспекта действа по-скоро на подсъзнателно ниво... :blink:

Супер, супер! Много, много благодаря за отзивчивостта!  :58:

За нищо.... ;) :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #103 -: Февруари 02, 2011, 02:55:28 am »
да питам..от по-наивните тълкувания К5 във Водолей даваше дете от мъjки пол,нали така?  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #104 -: Февруари 02, 2011, 02:56:30 am »
Зависи. Управителите в кои знаци са е от голямо значение също.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #105 -: Февруари 02, 2011, 02:59:50 am »
Зависи. Управителите в кои знаци са е от голямо значение също.

питах заради моята карта.Водолей е на К5 ,а Уран е в 3 дом-Козирог.Не знам пола* на планетите.
Козирог женски знак ли e? А Юпитер? :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #106 -: Февруари 02, 2011, 03:03:13 am »
Козирог е женски, а Юпи си е мъж- тъй казват, но като упр. на огнения знак.   ;)Имаш предвид Стрелец вероятно? 

*

Santi

« Отговор #107 -: Февруари 02, 2011, 03:19:49 am »
За децата и броят им доколкото знам не се гледат само упр. на К5 в какъв знак е, а и какви аспекти сключва . Ако първият аспект е със планети в мъжки знак - значи е възможно и такъв да е полът и т.н . Също се гледа и знакът на К5 от плодовите знаци или не .

*

holanda

« Отговор #108 -: Февруари 02, 2011, 03:23:07 am »
Козирог е женски, а Юпи си е мъж- тъй казват, но като упр. на огнения знак.   ;)Имаш предвид Стрелец вероятно? 

Мислех си следното: защото Уран е в Козирог,но хвърля квадрат към Слънце и Марс във Везни (мъjки) и Юпитер в Рак (женски)..може да не разбера какъв пол ще ми е потенциалното бъдещо дете :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #109 -: Февруари 02, 2011, 03:23:56 am »
Даа, прав си, Санти. Много са индивидуални и тук нещата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #110 -: Февруари 02, 2011, 03:27:30 am »
Братовчедка ми, чиято карта постнах за пример, е с Телец на К5. Има едно дете, първа бременност. Момченце.
У5 е Венера, намира се в женски знак, Риби. Детето е със Слънце в Риби, АС Везни (в съвпад с Луната на майката), Луна в Близнаци.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #111 -: Февруари 02, 2011, 03:34:45 am »

Дам, така е . Разглеждал съм карти, където първото трябва да е момиче при всички положения, пък идва момче . Така, че е трудно да се каже .

*

tadj-all

« Отговор #112 -: Февруари 02, 2011, 03:46:46 am »
Искам да понахвърлям малко идеи, какво гледате вие, когато стане дума за деца?

Аз използвам простичкото, но много трудно за отсяване правило: от общите сигнификатори към личните.

1) Юпитер, като естествен сигнификатор на децата. Положението му в домове и знаци + Аспекти.

2) Естествения сигнификатор на децата - управителя на 5-ти дом.

3) Венера как е поставена - анализ. За последната прибягнах преди време след като четох в един руски сайт, че материализирането е по Телец, 2-ри дом и Венера. В това число - единиствения с енергия от 3-те изброени е планетата Венера, затова и тя, като сигнификатор.

4) За Луната е хубаво да се погледне, но тя няма форма и не създава нещо, въпреки, че за оплождането си има значение Лунния цикъл, както и месечния на жената.

Тези мисли са ми и за 2-та пола, но мисля, че би тррябвало да има разлика. Но не е тема в която искам да задълбая, че да съм се ровичкал.

Планети, които биха пречили:

1) Слънцето - то убива

2) Сатурн - той отхвърля и незадържа. Макар, че Венера/Сатурн съвпада да го дават за един от най-благоприятните за раждане/финанси/материална сигурност :-\

3) Юпитер!

* Тук искам да кажа, че има голяма "пародия", ако щете и драма относно Юпитер. Доста време размишлявах върху факта, защо е такава "тънка" границата при него.

Ще дам извода до който стигнах медитативно-марихуанно:

1) Юпитер се свързва с големия щит и защита при един човек. Това е неговата закрила и късмет. Колкото повече един човек е Юпитерианец, толкова повече има "кой" да го пази. В това число има и кой да му сипе. А сипването е сложен процес и особено с юпитер е малко повече разширен. И колкото повече сипва, толкова повече и отделя, а не задържа(щото просто хамбара ще се препълни!), което веднага го бута към трудно-задържаемите "активи".

Извода е - силен Юпитер, голяма защита, трудно задържане!

2) Точно обратната противоположност. Голямо нападение (сипване).

Представете си, че земята (то и така се е родил животът на земята) е, като яйцеклетка със своя цикъл хилядолетен, а спермата са метеоритите и кометите, които атакувайки земята създават предпоставки за "нов" живот. Има обаче тънкост, за която много астрономи говорят - ако е малък метеорита/кометата тя няма да достигне до земята, а ще изгори във въздушните сферични пространства на земята(същия сценарий, като факта, че много сперматозоиди умират и само един удря...в целта). Ако пък е голям (юпитер) би могъл да разцепи земята, нали?

извода - силен юпитер=силна атака=разцепване на яйцеклетката.

Звучи странно, нали?
Ама е много възможно и доста често намирам и логика в това...

Към цялата тази система, която се опитах да изведа гледам и...знаци, стихии, елементи. Въобще - цялата карта.

п.п: Не искам да ставам лош пророк и не се обвързвам с мнението, което ще дам сега, но и по мои наблюдения върху картата на Nadin "виждам" предпоставки за трудно задържане/износване на плод.

Па, ха дано да съм в грешка!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Февруари 02, 2011, 03:49:17 am »

Дам, така е . Разглеждал съм карти, където първото трябва да е момиче при всички положения, пък идва момче . Така, че е трудно да се каже .

Ако гледам картата на майка ми, би трябвало да се родя момче. Други бременности преди и след мен не е имала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #114 -: Март 05, 2011, 08:40:08 pm »
Бихте ли погледнали картата на тази моя приятелка защо няма още деца? Дали има някакви проблеми или е въпрос не време? А на нея си й е крайно време!
Качвам картата с прогресии и слънчева революция за тази година. Благодаря!

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Март 05, 2011, 08:48:17 pm »
Мисля , че би следвало в рамките на месеци да забременее.../пр.луна влиза в 8-ми дом/....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #116 -: Март 05, 2011, 08:52:11 pm »
Благодаря Марая!
Ами квадрата м/у Юпитер (5)и Слънце(8) не създавали проблеми в случая? И квадратурата на Юпитер с У5-Венера?

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Март 05, 2011, 08:55:24 pm »
Благодаря Марая!
Ами квадрата м/у Юпитер (5)и Слънце(8) не създавали проблеми в случая? И квадратурата на Юпитер с У5-Венера?

Не мисля , че ще даде проблеми , а разширение... ;D ;D Предстои транзит на Юпитер в телец от юни месец.... ;) :blink:...
5-ти дом на мацката е в телец....

« Отговор #118 -: Март 05, 2011, 09:01:18 pm »
Дано си права! Знам, че винаги си!  ;) Дано и този път, че ми е много мъчно за нея :(

« Отговор #119 -: Март 05, 2011, 09:02:28 pm »

Бихте ли погледнали картата на тази моя приятелка защо няма още деца? Дали има някакви проблеми или е въпрос не време? А на нея си й е крайно време!
Качвам картата с прогресии и слънчева революция за тази година. Благодаря!

Качила си прогресии и дирекции -по тях и аз мисля като Марая ,че много скоро и предстои да забременее - освен по пр. Луна дето влиза в 8 дом и  дир. венера застава на Мц - а тя е У5.Дир. луна е в съвпад с нат. юпитер също.Качи солар за тази година,да видим още потвърждения :blink:Мисля,че при транзитен юпитер върху нат луна може да се случи