Здравей Гост

Несподелената любов

• 197 Отговора
  • 30132 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Несподелената любов
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2011, 06:11:29 am »
Дивна, такова е положението и когато Венера е в квадрат със Сатурн.
При мен всички любови са трудни, но не и несподелени. Трудни са и за мен и за партньорите ми.

;D Верно ли? А продължителни ли са връзките? Защото тригонът изисква как ли не връзка до гроб.
Аз имам само една несподелена любов в живота си, чрез която много израснах. Беше преди много, много години, бях още млада и неопитна.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #21 -: Февруари 06, 2011, 06:16:54 am »
Мога да кажа как е Венера в тригон със Сатурн в радикса.  :blink:
Тук на първо място стои сериозното отношение към любовта. Ако се създават любовни връзки, то те трябва да са с някакво бъдеще. Мимолетните истории нямат място тук. Партньорът трябва да е изключително отговорен, за да се чувства Венера добре, и за да желае да се инвестира във връзката. За нея любовта е отговорност към самата нея и към човека, когото е избрала да обича. 

общото е в подчертаната част ;)
за продължителността на връзките, мога да кажа, че съм имала и мимолетни и продължителни такива.
всъщност започвайки една връзка никога не знаеш колко ще продължи тя.

*

Divna

• 2478
« Отговор #22 -: Февруари 06, 2011, 06:48:37 am »
Мога да кажа как е Венера в тригон със Сатурн в радикса.  :blink:
Тук на първо място стои сериозното отношение към любовта. Ако се създават любовни връзки, то те трябва да са с някакво бъдеще. Мимолетните истории нямат място тук. Партньорът трябва да е изключително отговорен, за да се чувства Венера добре, и за да желае да се инвестира във връзката. За нея любовта е отговорност към самата нея и към човека, когото е избрала да обича. 

общото е в подчертаната част ;)
за продължителността на връзките, мога да кажа, че съм имала и мимолетни и продължителни такива.
всъщност започвайки една връзка никога не знаеш колко ще продължи тя.
[/b]

Така е, но за да започне една връзка трябва най-малкото да е опознала човека, за да реши дали е готова да инвестира в тази връзка. Венера в тригон със Сатурн прави така: Харесва визуално мъжа, като приема вътрешно, че един ден може да се "забавлява" под завивките с него. След това проучва внимателно дали мъжа отговаря на нейния интелектуален и емоционален свят и ако критерият й е покрит се отдава на сексуалните удоволствия. Ако и там очакванията се покрият, то тогава тригонът Венера/Сатурн прави такава силна спойка, че няма разхлабване години напред.  ;D Аз затова по-горе писах, че еднодневни истории с такава Венера няма.  ;) Тя не се чувства добре в мимолетните връзки и не търси и не приема такива. Мисля, че съвпада на Венера/Сатурн е нещо подобно. Ама тия със съвпадите нека те да си кажат. Аз се отчетох за тригона.  ;D

« Отговор #23 -: Февруари 06, 2011, 06:54:24 am »
Аз имам съвпад Венера със Сатурн.
Да,така е,не приемам мимолетни връзки или несериозни неща,само за забавление.
По принцип търся сигурност в партньора,както каза Дивна първо ти хваща окото визуално,макар че съм се влюбвала в човек,който харесах след като го опознах като характер,даже това влюбване трае много повече,отколкото любовта ми от пръв поглед,но трябва да виждаш,че човека възприема нещата като теб,смисъл за него връзката ви не е просто някаква игра.Аз в началото на връзка съм малко сдържана и студена външно,понеже се чувстван несигурна и предполагам,че може да съм сгрешила,макар примерно от друга страна да съм щастлива вътрешно не го показвам веднага.
Иначе никакви връзки за една нощ или нещо подобно,това не е нещо,което може да ме направи щастлива,имам нужда от сериозен човек до себе си,който да ми дарява обич и сигурност,иначе просто е аут.
Надявам се да съм помогнала относно съвпада Венера/Сатурн.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #24 -: Февруари 06, 2011, 07:01:27 am »
Благодаря, Целувчица, че сподели как е при съвпада.

При мен Венера е аспектирана от почти всички планети в радикса и дълго време ми трябваше да разгранича кой аспект в какво се проявява и как влияе в любовните и партньорски отношения /Венера У7 дом/.

« Отговор #25 -: Февруари 06, 2011, 07:07:10 am »
Моята има тригон с Юпитер и ац-то,съвпад със Сатурн и бикуинонкс с мц-то(който не знам как се предполага,че се проявява).
Нямам други аспекти към Венерата ми,а тя ми управител на 1ви дом/везни/ и 8ми /телец/,а попада в 4ти.
Свързвам доста съвпада със Сатурн със студенината или дистанцията,която показвам в началото на връзката,макар вътрешно да съм щастлива примерно,заради несигурност най-вече,а и с това,че искам сериозно отношение в една връзка,смисъл не е някаква игра.
Аз вече ги изброих горе де,но...

*

Divna

• 2478
« Отговор #26 -: Февруари 06, 2011, 07:14:44 am »
Моята има тригон с Юпитер и ац-то,съвпад със Сатурн и бикуинонкс с мц-то(който не знам как се предполага,че се проявява).
Нямам други аспекти към Венерата ми,а тя ми управител на 1ви дом/везни/ и 8ми /телец/,а попада в 4ти.
Свързвам доста съвпада със Сатурн със студенината или дистанцията,която показвам в началото на връзката,макар вътрешно да съм щастлива примерно,заради несигурност най-вече,а и с това,че искам сериозно отношение в една връзка,смисъл не е някаква игра.
Аз вече ги изброих горе де,но...

Да, разбирам те. Показваш сериозно отношение още в началото. И при тригона е така. Затова мъжете, които търсят еднодневни истории ни усещат веднага и бягат далеч. Слабите мъже не са за такава аспектирана Венера.  ;) ;D По този начин предпазваме самите себе си от нараняване. След като започне връзката обаче липсва всякаква студенина и отношенията стават много топли и сърдечни.

« Отговор #27 -: Февруари 06, 2011, 07:18:21 am »
Да,така е,след началото,когато вече се увериш,че нещата са сериозни,от каквито ти се нуждаеш,се отпускаш,даже прекалено,смисъл че чувствата преливат в твърде голямо изобилие.
Аз по принцип даже прекалявам в показа на чувствата си към човека,по всеячески начин се опитвам да му ги покажа,това вече не знам от кой аспект е.

*

Divna

• 2478
« Отговор #28 -: Февруари 06, 2011, 07:23:09 am »
Сигурно ще да е от тригона Венера/Юпитер.  ;)
В това аз не виждам нищо лошо, а и има мъже, които го оценяват. Просто не си срещнала явно още такива и затова се притесняваш. Бъди себе си във връзката и така ще се чувстваш винаги добре.  :blink:

*

Santi

« Отговор #29 -: Февруари 06, 2011, 07:28:55 am »
Аз пък съм с опозиция Венера/Сатурн и взаимоотношенията при мен са били винаги сложни .

« Отговор #30 -: Февруари 06, 2011, 07:34:17 am »
Да,може и да е от тригона с Юпитер.Ами повечето мъже се плашат от това нещо,някои се задушават от толкоз любов,но сигурно не съм срещнала точния.Дано скоро се появи,че се уморявам вече....
А колкото до несподелена любов....  :-\ не знам,повечето пъти са били взаимни чувствата,без да обсъждам чии са били по-силни,макар да не сме стигали много далече,смисъл до връзка,но то и аз бях малко малка за такива работи  ;D ама съм си влюбчива натура още от малка,а и съм доста напред,първото си предложение за брак получих още в детската градина  ;D ама горкия получи само шамар от мен,ето това беше несподелена любов...за него  :'( сигурно съм го травмирала,ама какво да се прави,още не съм била навлязла в дебрите на психологията и не съм предценила крехката му психика и сърчице  :-\ сега пък ще се измъчвам,че съм постъпила така гадно,ама тогава съм била на 4/5 години  :-\

*

Diyana

• 2705
« Отговор #31 -: Февруари 06, 2011, 08:49:57 am »
Имам три такива случая. Любови с несинхронизиран тайминг. За съжаление дори не им знам датите на раждане. Знам им само слънчевите знаци. Сигурно са имали някой от вашите аспекти и са чакали да проверяват колко съм сериозна  :P.

Скорпион 1. Съученик. Избрах го от първия ден, разбира се, щото беше начумерен, сприхав, умен и труден. И най-вече щото гледаше лошо. Аз мога да избирам много безразсъдно и изборът ми рядко се основава на логични критерии, пък съвсем никога на увереност, че работата с човека ще е за дълго. Този ме караше постоянно да надскачам себе си. Предизвикваше ме да правя неща, които не съм мислила, че умея, но се оказва, че ми се удават от първия път. Лятото ме покани с приятелите си на велотур. Банда юнаци и Дияна! Взех един раздрънкан бегач на заем и тръгнах. Месец и половина спах в палатката му, метър на метър, и така и не се доближихме на повече от две педи разстояние. Нещата продължиха близо година без особен напредък, и точно като реших, че каузата ми е пердута и вече съм го преболедувала и се отдръпнах, ми спретна такава сцена, че още държи влага на махала и половина. Оказа се, че бил ме избрал, била съм негова, и ще ме убива, и ще се убива, и още подобни, частно-собственически... То хубаво, ама аз как пък за толкоз време не разбрах, поне да ми беше хванал за ръката, така, мимоходом ;D. С това си и остана. След време се шегувахме, че си остава неизконсумирания ми развод.

Скорпион 2. Батко. Ногу-убав. Недостатъкът е, че го знаеше. Шест от деветте девойки в общата ни компания бяха безпаметно влюбени в него. Аз официално му бях турила кръст, щото най-добрата ми приятелка беше сред шестте. И понеже насред толкоз много обожание и влажни погледи човекът не можеше да размени една свястна приказка, като е с нас, считах за свой дълг да поддържам разговора. Добри дуели се получаваха. Рядко намирам партньори с толкова бърза реакция и майсторлък в каламбурите. Укротяване на опърничавия. Един умен мъж е адски секси и от дума на дума :-[. Изведнъж почнахме да се оказваме все по-често насаме, да ме кани на места, където компанията ни не ходеше, да ме води у дома си, щото "майка ми ти е направила палачинки с малиново сладко". И... нищо. Като казвам нищо, имам предвид точно това. След време майка му ми каза, че искал да ме покани след като завърша училище, да отида при него в страната, в която беше студент. Да е искал, колко да е искал..., щом не ме е поканил. Пък и добре, че не е. Щото плановете ми за студентстване не включваха емигрантстване и нерешителни Скорпиони. Тъй, това беше пропуснатия ми шанс да се сдобия с руси и синеоки деца, а той да се сдобие с мамаша, затлъстяла от малинови палачинки.

Номер 3. Везни. Най-добрата ми приятелка в училище. Само дето беше мъж. Всеки има такова приятелство. Няма задръжки, няма задни мисли, няма тайни. Висваш му на вратата в три през нощта да ти бърше сополите, щото Скорпиона пак се е тумручил. Приятел, на който въобще не гледаш като на мъж, докато в някой момент, под въздействие на кой знае какво, давате на късо и ви тресва някакво твърде даже еротично сътресение около коренната и слънчевата чакра. И докато на другия ден се чудиш стори ли ми се, или бях там и тъкмо да попиташ най-добрия си приятел дали не е сънувал същото, установяваш, че въпросния въобще не си говори повече с теб. Буквално. И те игнорва напълно безобяснително и без прогноза за времето. Много си ме болеше и забравих всякакви еротични трясъци, защото ми липсваше да си ревем заедно предимно. Но сега, като край, значи край, и точка. След като вече въобще бях престанала да забелязвам дали още мълчи или не, ми заяви победоносно, че изпитвал себе си, дали може без мен и дали чувствата му са силни. И, да, били силни! Ами, честито! Ама моите изфирясаха. Пише ми от време на време, че понякога сънува, че е с мен. Аз не сънувам, и никога не съм изпитвала физическо привличане към него, ама тялото ми още помни онази тръпка. Тъй че, това е неслучил се вероятно разкошен секс.

Забележете, всичките горни са ми се случили в невинните години, когато смятах, че мъжът трябва да поеме инициативата. И може да не са били несподелени любови, но си остават неслучили се. И няма значение колко случили се любови има човек, за един живот три неслучили се, си е много. Особено при всеобщата липса на любов наоколо. Затова позицията дай да видим колко сериозно може да стане и колко дълго евентуално може да продължи, преди да решим дали да се обичаме, ми е неразгадаема, дами.

За протокола, ако е останал някой да не е разбрал, Венерата ми е скорпион, на квадрат и половина от Сатурн  и на полуквадрат от Плутон и Слънце и от Лилит. И няма "подкрепящи" аспекти.  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #32 -: Февруари 06, 2011, 12:20:57 pm »
Венера в аспект със Сатурн е практик и реалист. Не обича неустановените отношения (Уран), нито имагинерните (Нептун), нито постоянните драми и трансформации (по Плутон). Тя обича да се чувства сигурна в една връзка, която е сериозна и най-често според каноните на обществото.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #33 -: Февруари 06, 2011, 02:18:33 pm »
Mъж, роден на 20.08.1973. Добричък. Имал е само една 6-годишна връзка и вече може би над 8-10 години е сам. Жените, в които се влюбва - винаги става така, че е несподелено, а той иска да създаде семейство и да има деца. Вече е много отчаян, плака ми по телефона онзи ден, а аз му дадох да чете за съвпада венера с плутон. Вече трета година ми споделя, понеже и аз бях една от с които се е надявал на сериозна връзка...беше много влюбен в мен, жертвоготовен, дава всичко от себе си, но аз в себе си се усещах, че ще се оглеждам и за други мъже, а не исках връзка, в която да изневерявам - имам секстил венера със сатурн... За съжаление не знае в колко часа е роден - казва ми, че е в 12.05 в Пловдив, но не ми прилича на човек с асц. Скорпион. Ако можете да му помогнете с идеи как да не страда и да срещне жената...ще бъде много хубаво :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #34 -: Февруари 06, 2011, 03:23:50 pm »
Андреа, писанието ти ми заприлича като обява за запознанства.  :blink: Ще ме извиняваш. Сюжетът хич не е смешен, ама така както си го описала направо ми се прииска да се запозная с човека.  :blink:
Защо не качиш радикса му? Натален съвпад Плутон/Венера ли има?

Достатъчно силно ли се обича и се себеуважава? Защото ако не, то няма как да намери някой, който да го обича и да го оцени и ще се върти постоянно в същата въртележка. Нека не се хваща като удавник за сламка в идеята за брак и семейство. Да не спира да го желае, но това желание да не става смисъла на живота му, т.е. да не се вманиячава. Ако има съвпад Венера/Плутон ще трябва наистина много да се бори с тази фикс идея. Лично аз имам този съвпад и мога да го разбера как се чувства.  

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #35 -: Февруари 06, 2011, 03:38:26 pm »
Знам ли и аз как съм го написала, кърмя си тука на диванчето, чета ви и пиша с една ръка... в темата се пита за несподелена любов, а този човек среща само такава и затова нямаше начин да не дам този пример...ако някой може, нека му сложи картата тук, технически ми е трудно още да го правя...
Да, има Венера съвпад с Плутон. Няма проблеми със себеуважението. Търси интелигентни жени, това казва, не искал посредствена...ама моят Сатурн в 10 дом му каза, че все пак е трябвало и да учи навремето - работи като охранител на банка...започна вече да развива лека по лека свой бизнес...

*

tadj-all

« Отговор #36 -: Февруари 06, 2011, 07:29:45 pm »
За мен под термина "несподелена любов" не се крие само рожденната карта, ами и прогресивно-дирекционно-транзитната и търсенето "им" в отсрещния.

За да се получи споделена любов, трябва механизма "давам-получавам" да се активира. Друг е въпроса, при кого той е по-силно и по-често застъпен и изразим и при кого не е толкова или въобще. Зад "давам-получавам" винаги стои Марс-Венера, а Луната е "нещото", което определя, дали даденото-полученото удовлетворява човек напълно и му дава нужното спокойствие, комфорт...или дори динамика, изтрещяване, усилие,напрягане (зависи от картата, Луната)

Моята формулировка, която за сега работи е, че много важно е времето, когато двама души се срещат.

Ако да речем, че при някоя жена дирекционно (1г=1гр) Марс прави твърд аспект (съвпад/квадрат/опозиция) с нейната Венера. Това е време, когато на предна линия излизат желания за страст, конфронтация, борба, надмощие, където най-често тези аспекти се изразяват сексуално.
Ако в полезрението на тая жена има мъж, който има рожден аспект между Венера и Марс, то има вероятност дамата да надуши мъжа или да й стане по-симпатичен. Ако, това вече при анализ на хороскопите им и синастрията им, Луната е замесена и при двамата вероятността е още по-голяма, но не винаги.

До тук говорехме, че жената има дир.Марс в аспект с рожд.Венера. което означава усвояване на нещо ново, което ще е активно в рамките на 2 години близо т.е. това е нещо, което й предстои да научи, усвои.
За да е споделено, би трябвало, а и това са ми наблюденията, мъжът който й е насреща да има в този момент по прогресия, дирекция или транзит "нещо", което да може да го има жената, за да има нуждата той да го потърси в нея.

Да речем например - дир.Сатурн гази Меркурия му, пък момата има аспект помежду им.

Извод: Щом е несподелена, значи не активирате в човек "давам-получавам" механизма.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Февруари 06, 2011, 07:31:06 pm »
Да споделА и аз за несподелената любов. Не съм имала много такива, но има две, като втората наистина е запомняща се, неконсумирана и дълго ми държа влага.

Първата се случва на 14-годишна възраст, в училище. Не му знам зодията дори, тогава не се интересуваха от такива неща. Беше "чужденец", дошъл от другия край на една необятна държава. От друга етническа група, азиатска. Черноок, чернокос, "ногу убав" според тогавашните ми представи.  ;D Идваше с брат си да видят братовчедка си, която ми беше съученичка. И се задяваха с момитИ. Харесах го от пръв поглед и тайно въздишах по него, слушайки разказите на двете ми най-добри приятелки как през вечер излизат и се натискат с него и брат му. Държа ми влага повече от година. И когато взе да ме поотпуска, веднъж Го срещам. Случайно. Поздравяваме се на улицата, спира ме и ме заговаря. Започва да прилага същите сваляшки номера и думи, с които вече бях задочно запозната от постоянните споделянки на моите приятелки. В момента, в който си отвори устата и заговори, ми се догади. Оказа се толкова повърхностен и елементарен човек, дори за представите на едно 15-годишно девойче. Започна да ми отправя намеци и покани да съм ходила в тях - по начина, по който ги е отправял на моите приятелки. Същите думи, същите лафове, същият подтекст. На мига цялата зашеметяваща и боготворяща любов от моя страна се изпари, сякаш никога не я е имало. Момъкът може и да се е ползвал с успех сред момите, но явно не е разбрал, че си има работа със Слънце и Венера в Овен - тя трябва да е ЕДИНСТВЕНАТА. Нея трябва да я ухажва по различен начин от останалите, да й казва различни думи, да я покани или заведе на различно място. А не един и същи номер на едно и също място. Не дай си боже Венера в Овен да разбере, че на това място е била друга преди нея и, още повече, въпросната "друга" да се окаже нейна приятелка или позната (случайна или неслучайна).  ;D
Та толкова за неизконсумираната ми първа ученическа любов.

Втората се случи по-късно и в друга държава. Беше съседско момче от блока, от съседния вход. Венера в Овен беше сразена от пръв поглед и й държа влага повече от две години, а може би и три. Да, това беше една невъзможна любов. През това време излизах с други момчета, но чувства нямаше, мислех единствено за Него, невъзможния. А как го харесах? В един слънчев летен ден излизам на терасата и поглеждам надолу, където виждам едно момче, което стои и гледа нагоре и погледите ни се срещат (при все това, че ни делят осем етажа и един партер  ;D). Тогава още нямах много познати, трябваше да се адаптирам на новото място, по едно време се появи една приятелка-интригантка (момиче от нашия вход), която все парадираше с това, че го познава и може да ни запознае нас. В крайна сметка момчето влезе в казармата, после излезе и... нищо. При все това, че живеехме в два съседни входа, се засичахме изключително рядко и всяка такава случайна среща за мен бе истински празник, голямо изживяване. По същия начин като с първата ми училищна любов.  ;D Впоследствие ставам студентка - нов начин на живот, нова среда, нови познанства... В първи курс още ми държеше влага, но една вечер, на 26 декември 1995 година, цялата красива илюзия експлодира с гръм и трясък, след като приятелки от компанията (беше по време на първата ми зимна сесия) решават да ни спретнат среща с онзи, да го извикат. След 30-минутен разговор във входа на блока нещата най-сетне се избистрят, а и явно младежът е имал желание да се направи на "пич". Впоследствие майка му (която много ме харесваше) казва на моята, след като се поздравяват и заговарят пред блока: "Понякога ние, родителите, съжаляваме за грешките на нашите деца".

...

Минават две-три години и случайно виждам как се влачи с някаква дебелана, той също беше наедрял. Моя имитация в главата, само че изкуствена - руси перхидролени къдрици и зелени очи. Само че и къдриците й, и цветът на косата бяха дело на някой квартален фризьор. Но въпросът е да се доближава поне мъничко до оригинала, нали? При все това, че в онази "фатална" вечер във входа по време на разговора ни младежът ми заявява, че не съм "негов тип жена". :blink:
Впоследствие момата забременява, ражда му дъщеричка. Става още по-дебела, той също. И все така си изглежда изгората му, без промяна - по раздърпан анцуг и с раничка на гърба. Преди няколко години ги засякох с количка в Морската градина, вече имат второ дете, пак дъщеричка. Имаха добре охранен вид, подхождат си перфектно. Минаха години, всичко се промени. С него вече ни делят не само години и 12 километра, а цели светове.

Това е моята история за несподелената и неконсумирана любов.  :blink:

"Вот и сказке конец, а кто слушал - молодец", както казват руснаците.  ;D

« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 07:39:17 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #38 -: Февруари 06, 2011, 07:44:12 pm »
Лили, разказваш страхотно!... Най-вече килограми ви делят с него. ;D Споменавам това, защото при мен това се получава редовно. Като срещна след години някоя несподелена или неизживяна любов и той вика: "Ти си си все същата", а аз какво да му отговоря след като той се е удвоил почти. :blink: :unsure:

В натала си имам квадрат Венера-Марс. Предполагам, че имам дисбаланс в даването и получаването. Струва ми се, че получавам много по-малко, отколкото давам (заради квадрата на Венера със Сатурн сигурно). Луната ми е Стрелешка, общо взето гледа on the bright side of life. Преди 3-4 години дир. Венера ми беше в тригон с натален Марс и тогава усещах повече любов около себе си. Бих искала да попитам нещо от прогресивна гледна точка. Прогресивни Венера и Марс са в апликиращ тригон. Мога ли да се надявам на по-щастливи дни? :blink:
« Последна редакция: Февруари 06, 2011, 07:49:47 pm от Mirabella »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #39 -: Февруари 06, 2011, 07:51:31 pm »
Лили, разказваш страхотно!... Най-вече килограми ви делят с него. ;D Споменавам това, защото при мен това се получава редовно. Като срещна след години някоя несподелена или неизживяна любов и той вика: "Ти си си все същата", а аз какво да му отговоря след като той се е удвоил почти. :blink: :unsure:

В натала си имам квадрат Венера-Марс. Предполагам, че имам дисбаланс в даването и получаването. Струва ми се, че получавам много по-малко, отколкото давам (заради квадрата на Венера със Сатурн сигурно). Луната ми е Стрелешка, общо взето гледа on the bright side of life. Преди 3-4 години дир. Венера ми беше в тригон с натален Марс и тогава усещах повече любов около себе си. Бих искала да попитам нещо от прогресивна гледна точка. Прогресивни Венера и Марс са в апликиращ тригон. Мога ли да се надявам на по-щастливи дни? :blink:

Категорично ДА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците