Здравей Гост

Юпитер в телец

• 249 Отговора
  • 33508 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Юпитер в телец
« Отговор #180 -: Март 10, 2012, 05:25:18 pm »
Абе този Юпитер май никакви събития не дава при мен пък уж е в съвпад с 2 лични планети, че и на К4 в Овен е кацнал. Беше ретро - нищо, наталния го опозира Сатурн - нищо, тръгна директен - нищо, по-рано направи възврат - нищо. СЛВ е в неговия знак в 12 дом - нищо. Егати сухарската планетка начи  :thinking:

дали можем да вържем темата " и кво тоз младеж" със "сухарската планетка начи" ..?  :blink:   ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #181 -: Март 10, 2012, 06:08:22 pm »
Абе този Юпитер май никакви събития не дава при мен пък уж е в съвпад с 2 лични планети, че и на К4 в Овен е кацнал. Беше ретро - нищо, наталния го опозира Сатурн - нищо, тръгна директен - нищо, по-рано направи възврат - нищо. СЛВ е в неговия знак в 12 дом - нищо. Егати сухарската планетка начи  :thinking:

дали можем да вържем темата " и кво тоз младеж" със "сухарската планетка начи" ..?  :blink:   ;)

Ако чакаме младежът да ни дойде по Юпитер, може и да може. ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #182 -: Март 10, 2012, 06:13:04 pm »
щом го докарахме и Юпитер до сухар- малее,голяма криза ще да е  :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #183 -: Март 10, 2012, 06:30:30 pm »
щом го докарахме и Юпитер до сухар- малее,голяма криза ще да е  :o

:08:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #184 -: Март 10, 2012, 06:40:56 pm »
Очаквам го да ми се метне всеки момент на СЛВ в 5 дом. В момента е на градус от К5 и на 2 гр. от възела. Същевременно ще направи секстил с натална Венера, която управлява МЦ, 5 дом и СЛВ.

Отношенията с Овенски се затоплиха, откакто ме разрева на един от служебните ни разговори. Оттогава стъпва на пръсти, пипа внимателно и се държи покровителствено. Беше време, когато се чудех защо мъжете правят всичко възможно, за да видят жената слаба- естествено, за да могат да я покровителстват.   :72:

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #185 -: Март 19, 2012, 10:58:31 pm »
Бихте ли дали някакви предположения за следния транзит -Юпитер тригон Уран (У8) ,Уран транзитира в 9 дом,а се намира в 3 натален ; Юпитер(У6) транзит в 10 ,намира се в 11 натален.Този късметлийски аспект го очаквам до края на месеца.

« Отговор #186 -: Март 20, 2012, 07:53:25 am »
и аз го очаквам, тригона тр.Юпитер/Уран,повтаря наталния на 100% ,но като стрелец ще ти  кажа може да е Юпитер,а може и да е Дупитер/ балона се надува, надувайте момчета,да стане на парчета- пук/

*

Stella

• 7765
« Отговор #187 -: Март 20, 2012, 08:34:40 am »
и аз го очаквам, тригона тр.Юпитер/Уран,повтаря наталния на 100% ,но като стрелец ще ти  кажа може да е Юпитер,а може и да е Дупитер/ балона се надува, надувайте момчета,да стане на парчета- пук/

Е, да ама понеже е Юпитер, накрая всичко завършва добре.

« Отговор #188 -: Март 20, 2012, 08:36:09 am »
Когато тр.Юпитер аспектира Уран са възможни резки промени в характера;стремеж към новото и необичайното.Нови възможности.Събитията са съпроводени с щастлива случайност.

Бихте ли дали някакви предположения за следния транзит -Юпитер тригон Уран (У8) ,Уран транзитира в 9 дом,а се намира в 3 натален ; Юпитер(У6) транзит в 10 ,намира се в 11 натален.Този късметлийски аспект го очаквам до края на месеца.

Моето предположение е следното:
При теб сферата на действие е 10дом-издигане и кариера.Важни ще са взаимоотношенията с  приятелите(11д+3д).Което ще доведе до трансформация(8д) в ежедневните дела(6д).

*

Stella

• 7765
« Отговор #189 -: Март 20, 2012, 08:55:52 am »

Дали няма да  ти донесе нови професионални ангажименти-добре платени, свързани с чужбина, внезапно разрешаване на юридически спор в твоя полза или започване на ново образование, или може би пътуване/командировка в чужбина, тъй като засяга оста 3-9 и 10-ти дом.

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #190 -: Март 20, 2012, 01:00:20 pm »
   Ot vsi4ki izbrroeni  use6tam samo promiana v haraktera si- ovladiavane na emociite i vazpitavane na tarpenieto si i se 4uvstvam dobre v kojata si imam i trigon Uran-Asc. Ina4e otvsiakade zati6ie,a moje da e zati6ie pred buria....6te vidim...blagodaria!

« Отговор #191 -: Март 20, 2012, 06:53:20 pm »

Младежът ми беше за урок да си посвия огроооооооомните очаквания, които ми помпа Юпитер върху Луната и Венерата. От тази гледна точка - да, можем да го вържем  :blink:
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #192 -: Март 21, 2012, 08:34:17 pm »
Юпитер ми е в съвпад с Луната и тригон с наталния Юпитер.
Много си угаждам, ям като луда, излизам и се забавлявам като луда, пазарувам като луда, като цяло доста му отпуснах края, но след морето от сълзи, което излях, мисля, че го заслужавам.

*

Stella

• 7765
« Отговор #193 -: Март 21, 2012, 08:51:08 pm »
Много си угаждам, ям като луда, излизам и се забавлявам като луда, пазарувам като луда, като цяло доста му отпуснах края, но след морето от сълзи, което излях, мисля, че го заслужавам.

Това е страхотно възстановяващ аспект, особено селед период на стрес. На мене ми се случи след уранова опозиция и ми дойде тъкмо навреме. Укрепва здравето, но внимавай да не напълнееш.

*

Stella

• 7765
« Отговор #194 -: Март 21, 2012, 08:54:05 pm »

Младежът ми беше за урок да си посвия огроооооооомните очаквания, които ми помпа Юпитер върху Луната и Венерата. От тази гледна точка - да, можем да го вържем  :blink:

Синастрията ми говореше, че няма да се получи. Много труден човек е той. В този смисъл по-добре, че не се е случило.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #195 -: Март 21, 2012, 09:13:44 pm »

Това е страхотно възстановяващ аспект, особено селед период на стрес. На мене ми се случи след уранова опозиция и ми дойде тъкмо навреме. Укрепва здравето, но внимавай да не напълнееш.

При мен така се стекоха нещата, че след преживените драми, отслабнах драстично, почти не се хранех, а само пушех ли, пушех. Сега си хапвам с огромно удоволствие и напълняването при мен, доведе до възвръщане на килограмите, но ако продължавам със същите темпове, може и да задмина старите си килограми, затова се старая да компенсирам с повече движение, въпреки моментното ми лежерно настроение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #196 -: Март 22, 2012, 12:20:57 am »
В момента съм запленена от този италианец. Вдъхновил ме е да тръгна на курсове по италиански, за да си усъвършенствам езика, че да си пишем във ФБ. Трябва да има полза от съвпада на Юпитер със СЛВ в 5-ти дом в секстил с Венера в 3-ти. Не може просто ей така да се изниже Юпитер. В момента е на К5. Докато се изниже ще изкарам първото ниво. Италианския език ми е любим, а италианците също. В някой предишен живот сигурно съм живяла в Италия.

*

Divna

• 2478
« Отговор #197 -: Март 22, 2012, 12:26:39 am »
В момента съм запленена от този италианец. Вдъхновил ме е да тръгна на курсове по италиански, за да си усъвършенствам езика, че да си пишем във ФБ. Трябва да има полза от съвпада на Юпитер със СЛВ в 5-ти дом в секстил с Венера в 3-ти. Не може просто ей така да се изниже Юпитер. В момента е на К5. Докато се изниже ще изкарам първото ниво. Италианския език ми е любим, а италианците също. В някой предишен живот сигурно съм живяла в Италия.

Dobyr izbor, Stela!  :blink:

Супер стимул си е. Дъщеря ми сумата му езици научи покрай гаджетата си.  ;D

« Отговор #198 -: Март 22, 2012, 06:55:10 am »
Супер стимул си е. Дъщеря ми сумата му езици научи покрай гаджетата си.  ;D

е сега разбрах как се става полиглот,а ние гледаме натала :mellow:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #199 -: Март 22, 2012, 07:40:08 am »
Италия, Италия - amore mio!!!

И аз обичам всичко италианско - мъжете , храната , музиката, езика, Рим, Милано, Венеция, Верона....винаги съм искала да живея там.
http://www.youtube.com/watch?v=c2mV78epVJU