Абе този Юпитер май никакви събития не дава при мен пък уж е в съвпад с 2 лични планети, че и на К4 в Овен е кацнал. Беше ретро - нищо, наталния го опозира Сатурн - нищо, тръгна директен - нищо, по-рано направи възврат - нищо. СЛВ е в неговия знак в 12 дом - нищо. Егати сухарската планетка начи :thinking:
Цитат на: The_One в Февруари 07, 2012, 09:55:22 pmАбе този Юпитер май никакви събития не дава при мен пък уж е в съвпад с 2 лични планети, че и на К4 в Овен е кацнал. Беше ретро - нищо, наталния го опозира Сатурн - нищо, тръгна директен - нищо, по-рано направи възврат - нищо. СЛВ е в неговия знак в 12 дом - нищо. Егати сухарската планетка начи :thinking:дали можем да вържем темата " и кво тоз младеж" със "сухарската планетка начи" ..? :blink:
щом го докарахме и Юпитер до сухар- малее,голяма криза ще да е
и аз го очаквам, тригона тр.Юпитер/Уран,повтаря наталния на 100% ,но като стрелец ще ти кажа може да е Юпитер,а може и да е Дупитер/ балона се надува, надувайте момчета,да стане на парчета- пук/
Бихте ли дали някакви предположения за следния транзит -Юпитер тригон Уран (У8) ,Уран транзитира в 9 дом,а се намира в 3 натален ; Юпитер(У6) транзит в 10 ,намира се в 11 натален.Този късметлийски аспект го очаквам до края на месеца.
Юпитер ми е в съвпад с Луната и тригон с наталния Юпитер.Много си угаждам, ям като луда, излизам и се забавлявам като луда, пазарувам като луда, като цяло доста му отпуснах края, но след морето от сълзи, което излях, мисля, че го заслужавам.
Цитат на: Grace в Март 10, 2012, 05:25:18 pmЦитат на: The_One в Февруари 07, 2012, 09:55:22 pmАбе този Юпитер май никакви събития не дава при мен пък уж е в съвпад с 2 лични планети, че и на К4 в Овен е кацнал. Беше ретро - нищо, наталния го опозира Сатурн - нищо, тръгна директен - нищо, по-рано направи възврат - нищо. СЛВ е в неговия знак в 12 дом - нищо. Егати сухарската планетка начи :thinking:дали можем да вържем темата " и кво тоз младеж" със "сухарската планетка начи" ..? :blink: Младежът ми беше за урок да си посвия огроооооооомните очаквания, които ми помпа Юпитер върху Луната и Венерата. От тази гледна точка - да, можем да го вържем :blink:
Цитат на: Рая в Март 21, 2012, 08:34:17 pmЮпитер ми е в съвпад с Луната и тригон с наталния Юпитер.Много си угаждам, ям като луда, излизам и се забавлявам като луда, пазарувам като луда, като цяло доста му отпуснах края, но след морето от сълзи, което излях, мисля, че го заслужавам.Това е страхотно възстановяващ аспект, особено селед период на стрес. На мене ми се случи след уранова опозиция и ми дойде тъкмо навреме. Укрепва здравето, но внимавай да не напълнееш.
В момента съм запленена от този италианец. Вдъхновил ме е да тръгна на курсове по италиански, за да си усъвършенствам езика, че да си пишем във ФБ. Трябва да има полза от съвпада на Юпитер със СЛВ в 5-ти дом в секстил с Венера в 3-ти. Не може просто ей така да се изниже Юпитер. В момента е на К5. Докато се изниже ще изкарам първото ниво. Италианския език ми е любим, а италианците също. В някой предишен живот сигурно съм живяла в Италия.
Супер стимул си е. Дъщеря ми сумата му езици научи покрай гаджетата си.