Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1043071 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: Хорар за любов
« Отговор #1900 -: Ноември 02, 2012, 06:22:35 pm »
Днес на луна в курс :-[ да попитам....

Обича ли ме Б.? :-[да.
Да избутам хорарчето напред да се вижда :-[
Че съм тревожна :'(
Нептун в твоя 1д в съвпад с Асц те прави разтревожена, след като всява съмнения в теб, нямаш реална представа за случващото се с теб
твоя 5д на чувствата се управлява от Луната, която е управител и на дома на работата и здравето, при него също двата дома имат един управител- Сатурн, който е и твой У1
в негов 2д-  повече е загружен за подсигуряване на материални средства и изкарване на пари, докато твоята работа е да търсиш отговори на въпроси, които те вълнуват в ежедневието- Луната е в 3д на комуникацията
Между Луната и Сатурн аспектът е разходящ куинконкс, което не е показател за споделеност на чувствата
но между твоя У1 Сатурн и негов У1 Слънце е налице разходящ съвпад, тъй че ако сте заедно, под една или друга форма, няма от какво да се притесняваш- не предстои влошаване на отношенията ви
за теб този съвпад се осъществява в 8д, У8 Марс е в хармоничен аспект по знак с негов У8 Венера, би трябвало в интимен план да имате добри взаимоотношения
Плутон- У3 за него е в негов 5д- може би да му е трудно да говори за чувствата си, но това не значи, че липсват, не го притискай, за да не се изпокарате за "женски глупости", както го виждат мъжете желанието на жените да чуват заветното "обичам те" непрекъснато- казвам това, защото на твоя У3 Венера предстои да квадратира неговия У3 Плутон
Мерси Акрукс,
след като онзи ден му казах,че не искам да сме заедно,той един път не ме е потърсил.
Даже снощи имаше празник в работата,и изобщо не потърси контакт с мен.
Днес полудях и започнах да му звъня.Не вдига. И така......поне в понеделник ще опитам да говоря поледно с него.
Ако не се получи разговор-край!

Явно квадратурите в синастрията ни,на втория месец се проявиха :'(

*

elif

• 48
« Отговор #1901 -: Ноември 02, 2012, 09:21:40 pm »
Момичета, бихте ли погледнали тази карта, моля ви! Не мога да разбера какво става. Господинът имаше толкова напористи идеи за наши съвместни дейности, проведохме един разговор, за да изчистим проблеми между нас, той беше много сговорчив, даже обещания даде и ... после изчезна - повече от 2 седмици! Имам толкова тревоги, той знаеше, че съм притеснена и вместо да се поинтересува поне как съм, кой знае с какво се занимава. :-(( Сигурно не би трябвало да се вълнувам чак толкова от него с оглед на всичко ставащо около мен, но ето, тормозя се.
Какво мислите по картата "Мисли ли за мен (по име)?"   

*

elif

• 48
« Отговор #1902 -: Ноември 03, 2012, 03:14:15 am »
Момичета, бихте ли погледнали тази карта, моля ви! Не мога да разбера какво става. Господинът имаше толкова напористи идеи за наши съвместни дейности, проведохме един разговор, за да изчистим проблеми между нас, той беше много сговорчив, даже обещания даде и ... после изчезна - повече от 2 седмици! Имам толкова тревоги, той знаеше, че съм притеснена и вместо да се поинтересува поне как съм, кой знае с какво се занимава. :-(( Сигурно не би трябвало да се вълнувам чак толкова от него с оглед на всичко ставащо около мен, но ето, тормозя се.
Какво мислите по картата "Мисли ли за мен (по име)?"
Неговия У5 Венера е на трон по знак и на пиедестал в картата- съвпада с Мц - да не се занимава с творчество или с мода, козметика, нещо свързано с Венера?
лошото е, че предстои да извърши квадратура с твоя У5 Плутон
Плутон за него управлява 11-ти дом, намира се в 12д- на скритите неща, а У12 Нептун е в негов 2д- изкарва си парите с нещо нелегално, в което е замесен негов приятел, Стрелец У12 в 5д- пети дом освен чувствата е децата, хазарта и рисковете от спекулативна дейност, та явно за това не те търси- зает е с неговите си нелегални дела, понеже Венера е силно акцентирана- дизайнерска дрога  ;D, дано шегата ми да е само шега
дали мисли за теб- Луната У1 е в негов 5д, би трябвало да си му в сърцето

Акрукс, аз съм потресена!  :o Какви са тези нелегални неща, направо нямам думи! По професия е адвокат (не знам в каква степен това е творческо  :blink: ). Ако се е захванал и с нещо друго - не ми е споделил. Може и да има приятели, които не му влияят много добре, но чак толкова ли!? Мислех си, че с тях основно спортува. Ако се е захванал с нещо, което не е съвсем легално, няма да ми се похвали с него, това е сигурно. Много странно се случи всичко, уж бяхме напреднали в отношенията ни и можеха да се случват хубави неща сега, а той просто изчезна - ни вопъл, ни стон. Иначе се засичаме в интернет онлайн, но не ме търси.  :-\ А и аз не го търся, защото така стоят нещата между нас.

По тази карта може ли да се каже дали ще имаме комуникация/ще се видим в рамките на хорара? Иначе евентуална комуникация няма да е безпроблемна след случилото се, това е сигурно, така че предстоящата квадратура не ме изненадва.   

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1903 -: Ноември 03, 2012, 10:11:52 am »
Цитат
след като онзи ден му казах,че не искам да сме заедно,той един път не ме е потърсил.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1904 -: Ноември 03, 2012, 10:46:10 am »
Цитат

Потърси ме,потърси ме.Днес.
Не е можел да говори предните дни.

П.С. Теб какво те притеснява? :-\

*

elif

• 48
« Отговор #1905 -: Ноември 04, 2012, 07:16:06 am »
Благодаря, Акрукс. Толкова ми е непонятно как може след всичко, което каза и направи преди 2 седмици, да изчезне просто ей така, без ясна за мен причина. Каква е тази любов (ако е любов)... Но явно това е положението.  :(

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1906 -: Ноември 04, 2012, 08:00:20 am »
Ще ми помогнете ли с този хорар?Въпросът ми е имам ли бъдеще с Х :blink:
Като гледам опозицията на управителите по оста 1-7 дам май няма шанс ;)

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1907 -: Ноември 04, 2012, 11:52:33 am »
Ще ми помогнете ли с този хорар?Въпросът ми е имам ли бъдеще с Х :blink:
Като гледам опозицията на управителите по оста 1-7 дам май няма шанс ;)
опозиция, но само по знак засега, а иначе са във взаимна рецепция и той-Меркурий е в съвпад с твоя Асц- не изглежда да е безразличен към теб, имате хармоничен аспект между У8, между У5 също сте в хармония по знак, последен аспект на Луната е хармоничен- имате шанс за бъдеще, стига да не промениш намеренията си, тъй като у1 е ретро

Благодаря ти много Акрурс :58:Значи има шанс ,макар че на моменти и аз се колебая.И на мен ми направи впечатление У1 в 7 и У7 в 1

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1908 -: Ноември 04, 2012, 01:36:42 pm »
Според Лили и Бонати, при взаимна рецепция всеки аспект е положителен отговор. Тоест, при взаимна рецепция на две планети по знак и/или дом, който и да било аспект между тях потвърждава "перфектирането" на въпроса. Точно онзи ден го четох, заради настоящата рецепция и опозиция на Юпитер и Меркурий. А разменената позиция на управителите е индикация за взаимен интерес, още един +.  :blink:

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #1909 -: Ноември 04, 2012, 01:39:35 pm »
Според Лили и Бонати, при взаимна рецепция всеки аспект е положителен отговор. Тоест, при взаимна рецепция на две планети по знак и/или дом, който и да било аспект между тях потвърждава "пефектирането" на въпроса. Точно онзи ден го четох, заради настоящата рецепция и опозиция на Юпитер и Меркурий. А разменената позиция на управителите е индикация за взаимен интерес, още един +.  :blink:
Благодаря ти много  за мнението Рония :58:
Малко ще се отклоня от темата ,какво мислите за квадрат между Венера и Луна в натала,но  във взаимна рецепция по знаци.Рецепцията ли е водеща :blink:

« Отговор #1910 -: Ноември 06, 2012, 05:00:25 pm »
Здравейте, какво мислите за тази карта: "Ще се видя ли с (по име) около предстоящите Новогодишни празници?" Какво според вас показва картата за цялостното му отношение към мен към момента и в развитие? А така не обичам късни асценденти, че...

« Отговор #1911 -: Ноември 06, 2012, 07:52:14 pm »
Здравейте, лятото се запознах с един мъж, с когото много се харесахме, той все бягаше след мен, но аз не бях сигурна че исках връзка с него, сега се поопознахме и ми хареса още повече, за жалост обаче той се поотдръпна. Аз реших да взема нещата в свои ръце и онзи ден му казах, че искам нещо повече, а той отвърна че не бил наясно със себе си, какво точно иска...  :(  Ще съм благодарна на всеки, който си каже мнението по темата  ;D, качвам и хорара към въпроса, а именно "Ще имаме ли връзка с М.?"

Дали някой ще може да помогне с този хорар, че много се тормозя. Докато до вчера ми говореше че иска да се събираме да живеем заедно и че за мен би отложил всеки ангажимент, ето че сега работата му май стана по-приоритетна и не се обажда със седмици  :(

« Отговор #1912 -: Ноември 07, 2012, 10:33:10 am »
Благодаря ти, akruks! Не бях видяла предишния ти коментар, за което се извинявам  :-[ В такъв случей ми остава само да чакам да видим времето какво ще покаже  :blink:

« Отговор #1913 -: Ноември 07, 2012, 07:42:22 pm »
Здравейте, какво мислите за тази карта: "Ще се видя ли с (по име) около предстоящите Новогодишни празници?" Какво според вас показва картата за цялостното му отношение към мен към момента и в развитие? А така не обичам късни асценденти, че...
Твоят У1 Венера е в хармоничен аспект с неговия У1 Марс, но секстилът няма да бъде завършен в рамките на тези знаци на планетите, обаче Луната ще пренесе светлина между тях, след като извърши секстил с Венера, а след това тригон с Марс, така че има вероятност да се срещнете, още повече ако е в чужбина, то за него предстои пътуване- Луната У9 за него ще извърши хармоничен аспект с неговия У1 Марс, а негов У4 Сатурн в края на декември е в секстил с У1 Плутон, ще се прибере у дома
Неговите У5 са ретроградни, твоя У5 също, в областта на чувствата сте в затруднение на този етап, но Меркурий У5 за теб и Юпитер У5 за него са във взаимна рецепция, което има силата на съвпад.

Много благодаря за отговора, Акрукс! Да, той е в чужбина и да, би трябвало да се прибере за празниците. Нямам представа дали ще ме потърси, макар че бих се радвала много, ако пожелае да се видим и да сме заедно за празниците. Но е толкова хаотичен в поведението си на този етап - в един момент е инициативен и настоятелен към мен, а в следващ - изчезва и едно "здравей" не казва. Чудя се каква може да е причината, не очаквам да чуя истината от него, затова и не го питам директно. Жалко е, но така мисля.

По картата може ли да се предположи причина за това непостоянство в поведението? (Извън характера.)

« Отговор #1914 -: Ноември 08, 2012, 07:29:09 am »
Акрукс, много ти благодаря за допълнителните разяснения по картата!

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #1915 -: Ноември 10, 2012, 12:09:59 am »
здравейте ,може ли да помогнете с този хорар
"ще има ли развитие ,ако пиша на Х за празника му?...Преди 3 месеца зададох хорарен въпрос -но нищо,и смятам,че мога да задам нов
благодаря ви

Би трябвало да има положително развитие - Луната в 5-тия ти дом на романтиката и флирта има само хармонични аспекти в рамките на знака. Той се управлява от Юпитер, заточен в знака на твоя управител Меркурий - може би му липсваш. Изглежда ми, че има интерес към теб, но не умее да го покаже, както ти би желала, не изглежда да успява да покрие критериите ти. Меркурий е ретрограден и изгорен от Слънцето, но след като приключи с ретроградната си фаза и тръгне напред, ще завърши отново секстил с Юпитер. Мисля, че след като се справиш с онова, което те измъчва към момента и те е накарало да се отдръпнеш от него, ще си готова да му дадеш нов шанс. Може да ти се наложи ти да си по-активната страна в отношенията ви. Успех!
забравила съм да дам обратна връзка-наистина бях по инициативна,и го потърсих,той реагира страхотно,а мислех че ме е отписал и че няма да върне отговор... много благодарности...много е сладък,но е ужасно бавен,но и аз не съм се затичала.
искам да задам следния въпрос
Има ли чувства към мен Х?-това е същия младеж
той е толкова ,затворен ,муден,никога не говори за чувства,не само с мен,но и с близките си,и макар интуитивно да знам че ме харесва..интровертността му ме подлудява,понастоящем е в чужбина и го чакам да се прибере
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

*

me4o_puh

• 26
  • Ни риба ,ни рак
« Отговор #1916 -: Ноември 10, 2012, 11:36:50 am »
много благодаря Аркукс
не е проблем ,че няма да се видим до няколко месеца...просто ми се иска да не му вадя думите с ченгел..но ако е взаимно и това не ми пречи :)
....Събуждали ли сте се някога,с порива да съживите една отдавна погребана мечта.Аз да-всяка сутрин........

« Отговор #1917 -: Ноември 10, 2012, 01:58:01 pm »
Щастлив ли е Х с другата жена  и ...разделихме ли се окончателно вече?.... :(

Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1918 -: Ноември 12, 2012, 04:58:39 pm »
Щастлив ли е Х с другата жена  и ...разделихме ли се окончателно вече?.... :(
Мисля, че малко си подранила с въпроса и не защото Асц едва е прекрачил 3-тия градус, а защото Х. и ти се управлявате от ретроградни планети, което вещае да има предстоящи промени и при двамата.
 Луната в 1-вия градус- тепърва ще се случват нещата по въпроса, така че няма как да се каже дали е щастлив с която и да е. Предстои секстил на Меркурий У1 за него с Луната У11, У12- това е приятелка и тайна връзка, колкото до любовта му- няма аспект с У5, след време ще има съвпад по знак само, но ще е за кратко, докато е ретрограден и едва ли ще е някаква продължителна и дълбока любов, въпреки че У5 е Сатурн, въпреки че така представя нещата- Плутон У3 за него в неговия 5д, но Луната ще го квадратира, дълбочина на чувствата само с приказки не се постига, а той обича да приказва, след като е представен в картата от Меркурий в негов 3д
Между Меркурий и Юпитер е налице взаимна рецепция, така че със сигурност не сте се разделили окончателно.
Той в чужбина ли е?

благодаря ,Акрукс...практично обясняваща  и правилно интерпретираща аспектите както винаги  :wub:..не е в чужбина,но е в друг град,далече от мен...а Луната може би представлява другата жена?....и там нещата ще са кратки ли/или на мен така ми се иска  :P/.....питам така,щото вече съм на ръба да го отрежа категорично.....а и  този Плутон в негов 5д с У5 -Сатурн ме притеснява доста...."онзи " яко е хлътнал,май,но "онази" :-\ се колебае дали да не продължи с предния си приятел връзката ....и това разколебава и него-Х ......
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #1919 -: Ноември 13, 2012, 09:47:40 am »
Добор утро на всички. Имам един въпрос и бих била благодарна ако някой има желание и време да го разтълкува... Може би не е много уместен по това време, но... Ще правим ли сек с (назован по име), т.е. човекът към когото имам чувства?  :-[ Благодаря и успешен ден