Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040672 Прегледи
Re: Хорар за любов
« Отговор #2520 -: Март 05, 2013, 07:42:47 pm »
Да, доста добре охарактеризира ситуацията около нея. Благодаря за тълкуването! Но за радикалността явно не съм разбрала - не се ли считаше за нерадикална, когато Сатурн е в седми? Аз така помня - при Сатурн в седми или Нептун в първи ...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2521 -: Март 05, 2013, 08:09:21 pm »
Сатурн в 7ми, в първи, ретрограден дори да е само управителя на АЦ/ДЦ (при хорари за връзки)- пак стига за да кажеш, че не е момент за задаване на въпроси. Като са ретро планетите не действат като при нормалния си ход. А в едни взаимоотношения може да значи, че единия просто дава "на заден"- няма как да се развие ситуацията.
Може да значи липса на интерес към въпроса от едната или другата страна.

Някои хора даже са още по- крайни и не гледат въобще ако квезита е представляван от сатурнов знак. Малко е крайно това- сатурн все пак управлява сериозните и дълготрайни отношения..
Не се гледа също така ако сигнификаторите на кверента и въпроса- луната са много наранени и зле поставени (луна в 2ри,6ти,8ми,12 примерно си е неблагоприятна- показва загуба, болка, лошо настроение, песимизъм подтиснатост, негативизъм)....мхм...какво още- това за ранен/късен асц и за нептуна си го чувала.. и такамм...
Ретро сатурн продължава няколко месеца. По това време трябва доста да се внимава при тълкуването на хорарите- особено, ако сатурна е сиг-р или е в дома на въпроса...А ако планетата е в първи или седми- оставям ги нещата на страна- хич и не го мисля.
« Последна редакция: Март 05, 2013, 08:14:40 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #2522 -: Март 05, 2013, 08:13:27 pm »
Да, доста добре охарактеризира ситуацията около нея. Благодаря за тълкуването! Но за радикалността явно не съм разбрала - не се ли считаше за нерадикална, когато Сатурн е в седми? Аз така помня - при Сатурн в седми или Нептун в първи ...

Възможно е консултанта /7-ми/ в случая астролога да не е обективен.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2523 -: Март 05, 2013, 08:18:22 pm »
Благодаря за информацията, това ми изясни още нови факти и правила относно задаването на хорарните въпроси!  ;)

« Отговор #2524 -: Март 05, 2013, 09:05:46 pm »
извинявам се, че питам.
страхувам се от Нептунови влияния. не съм адекватна напоследък и това ми влияе на всичко останало. та, да:
Заблуждавам ли се за чувствата му към мен?
//това се пита...
*ти знаеш отговора.
*въпр. е несъществен за питащия-или това което знаеш е така, или ситуацията  е била винаги и изцяло в ума ти само. ;)

Знам,че човек има причини да търси конфиденциалност, но твоя случай прилича на онази приказка:Отива един при доктора, онзи пита-Какво ви е? А пациентът отговаря-Кажи ти,нали си лекар! А докторът казал-Тогава вървете при ветеринаря! :blink:
Това е добронамерена забележка, хорарите са за ясни и конкретни въпроси, иначе ще излезе че този дял не работи толкова добре.
вярвай ми, моят въпрос по-конкретен не може да бъде. ако бях разяснила ситуацията, нямаше да остане място за астрология;
уви, не знам отговора. не вярвам на интуицията си достатъчно, виж, тя е сигурна в чувствата му и ме кара да пускам хорари.:Д
благодаря ти за поста и отделеното време!)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #2525 -: Март 05, 2013, 11:07:57 pm »
извинявам се, че питам.
страхувам се от Нептунови влияния. не съм адекватна напоследък и това ми влияе на всичко останало. та, да:
Заблуждавам ли се за чувствата му към мен?
//това се пита...
*ти знаеш отговора.
*въпр. е несъществен за питащия-или това което знаеш е така, или ситуацията  е била винаги и изцяло в ума ти само. ;)

Знам,че човек има причини да търси конфиденциалност, но твоя случай прилича на онази приказка:Отива един при доктора, онзи пита-Какво ви е? А пациентът отговаря-Кажи ти,нали си лекар! А докторът казал-Тогава вървете при ветеринаря! :blink:
Това е добронамерена забележка, хорарите са за ясни и конкретни въпроси, иначе ще излезе че този дял не работи толкова добре.
вярвай ми, моят въпрос по-конкретен не може да бъде. ако бях разяснила ситуацията, нямаше да остане място за астрология;
уви, не знам отговора. не вярвам на интуицията си достатъчно, виж, тя е сигурна в чувствата му и ме кара да пускам хорари.:Д
благодаря ти за поста и отделеното време!)
Може би като познаваш спецификата и условията на хорара като техника/ти, или тя/може да питате, напр:ПРава ли съм ,че той ме обича?, или-Права ли съм, че е безразличен?
Понякога несъвършенството на езика пречи ,например ако въпрос за нещо,което желаем е зададен с отрицателната частица:
Не трябва ли.., или може да се пита утвърдително.
Всъщност отговаря се точно на това,което питат-тук понеже не знаем мацката какво чувства , трябва да навлезем в гадание, къде да го търсим по интуицията й в 12 дом, или какво? Даже не съм сигурна дали са любовни отношения, така предположих.
Надявам се да си ме разбрала правилно, успех на момичето-каквото и да мисли, или желае. :blink:
 и "ако беше разяснила ситуацията -ЩЕШЕ да остане място за астрологията"-вярвай ми. Когато лично отидеш на консулт при астролог си казваш всичко, за да го улесниш, питай тези,които са ходили... :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #2526 -: Март 05, 2013, 11:17:51 pm »
Само не знам дали отговора отговаря конкретно на въпроса? Защото ако сходящият аспект е положителен, то тогава може да означава, че връзката много скоро окончателно ще приключи (поне в мойта глава). Би ли могло да се погледне по този начин?
Ако сходящият аспект е положителен, то престои хармонично развитие, при вас предстои да има напрежение, тъй като аспектът е квадрат и ще бъде извършен на два пъти- веднъж Меркурий ретрограден, след това директен.
От тази гледна точка съм отговорила, че връзката ви не е приключила, тъй като предстои взаимодействие между вас, отделно взаимната рецепция дава връзка, която макар и затруднена (Меркурий и Юпитер са заточени) съществува във времето.

Тук си в десятката. Има раздвижване. ;-)

« Отговор #2527 -: Март 05, 2013, 11:42:20 pm »

http://prikachi.com/images.php?images/60/5955060e.gif
Здравеите ,момичета,бихте ли помогнали-Какви са чувствата ма М,и какво ще стане с тая връзка.
То ясно че няма да има бъдеще ,ама все ме гложди едно съмнение че за него е само игра-да се издигне в собствените си очи,да докаже нещо на себе си...
Благодаря ви!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2528 -: Март 05, 2013, 11:46:45 pm »

Здравеите ,момичета,бихте ли помогнали-Какви са чувствата ма М,и какво ще стане с тая връзка.
То ясно че няма да има бъдеще ,ама все ме гложди едно съмнение че за него е само игра-да се издигне в собствените си очи,да докаже нещо на себе си...
Благодаря ви!!

Луна без курс... :blink:

Задай въпрос след няколко дни...И уточни за форума , кой е М...щото не е съпруг..,не е съдружник... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2529 -: Март 06, 2013, 12:00:48 am »

Благодаря ви!!

Да благодаря,М е човекът с които започнахме опасна игра-аз съм омъжена-тои ерген доста по-млад от мен.

Луна без курс... :blink:

Задай въпрос след няколко дни...И уточни за форума , кой е М...щото не е съпруг..,не е съдружник... ;) ;D

« Отговор #2530 -: Март 06, 2013, 10:52:16 am »
благодаря ти мирабела за тълкуването. вярно е всичко. много тежък скандал имахме. пробвах да я потърся, но не реагира. надявах се тя да предприеме тя някаква крачка.не.не предприе.
Някакви хора казаха наскоро, че уж имала вече нов.
...не искам да го повярвам, но сигурно е истина
:'(
съкрушен съм.

извинявай погледнах този хорар..и за съжаление мисля, че да- възможно е тя да е намерила нов. Има забрана в картата (аз не мисля, че е марс- защото той се свързва и с двата сигнификатора- или е събирач тогава или преносител) Тя идва от Уран, от нейния 5ти дом. Юпитер в близнаци се свързва с този уран от 5тия и дом. Уран в близнаци екзалтира. Сигурно се е влюбила. Но тъй като Юпитер приема твоя управител на трон и е заточен там в близнака- чувствата към теб са по- силни ( трона е с по- висок ранг по достойнство)..но явно са и не- леки с това заточение...ако това те успокоява. Но това пък отговаря отрицателно на въпроса ти- нямате бъдеще- поне в близките 3-4 месеца, заради намесата на 3ти човек.
Но не е поради липсата на чувства- ако това те успокоява.
И все пак- не губи надежда..последния аспект на луната е хармоничен със Сатурн, който е У8, У 10..обещава някак си..но не искам да се ангажирам с обещания за хубав обрат- заради урана.

благодаря за този коментар. да, тя си има нов. сигурно е. какво ще стане от тук насетне- не знам. не искам веч да знам.

« Отговор #2531 -: Март 06, 2013, 10:54:00 am »
Здрасти пак  :blink:

Помощ за приятел. Пита- Това ли е краят на нашите взаимоотношения?

Едно мерси и тук- zikovu, akruks, ACE of Pentacles!  Ще дам ОВ по-натам

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2532 -: Март 06, 2013, 05:09:34 pm »
Здравейте, утре ме очаква една среща с един господин и в тази връзка удобно ли да погледнете този хорар - Ще се случи ли нещо между мен и П.? или Какво ще се случи между нас с П? Не знам, кой въпрос е правилно зададен. Виждам, че AC ранен, но все пак ако може да ми дадете някакви насоки. Благодаря на всички отзовали се  :-[

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2533 -: Март 06, 2013, 07:13:09 pm »
Лелее, изложих се  :-[ Тя бързата работа... Прикачвам картата с правилната дата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2534 -: Март 06, 2013, 09:00:15 pm »
И пак с този 0 гр. АЦ :blink: Виж - нерадикална е картата- може би това е знак- просто да се отпуснеш и да се оставиш да бъдеш изненадана и да не бързаш прекалено с въпросите за бъдеще. Мисля, че ще се оформи "нещо" между вас, но какво- според мен е прекалено рано да се каже- наслаждавай се на мига за сега. Не слагай каруцата пред коня ;)

*

dess7

• *
  • 100
« Отговор #2535 -: Март 06, 2013, 09:11:19 pm »
И пак с този 0 гр. АЦ :blink: Виж - нерадикална е картата- може би това е знак- просто да се отпуснеш и да се оставиш да бъдеш изненадана и да не бързаш прекалено с въпросите за бъдеще. Мисля, че ще се оформи "нещо" между вас, но какво- според мен е прекалено рано да се каже- наслаждавай се на мига за сега. Не слагай каруцата пред коня ;)

Благодаря, zikovu. Да, отново. Очаквам я с нетърпение, но се притеснявам как ще протече, дали има някакъв шанс за "нещо", ама явно скоро не се очертава...

« Отговор #2536 -: Март 06, 2013, 09:55:39 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/587/5958587z.gif
Това ли е края на връзката-Благодаря от сърце!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2537 -: Март 06, 2013, 09:58:41 pm »
http://prikachi.com/images.php?images/587/5958587z.gif
Това ли е края на връзката-Благодаря от сърце!!!

НЕ! Мерка е ретро... ;D А упр.  дома на края на квезита. и същевременно и АСЦ - дома на квернента...

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2538 -: Март 06, 2013, 10:29:15 pm »
Ддаа..късен асц и ретро сатурн в 1ви- задала е въпроса в момент на отчаяние..но комбинацията между късен АЦ и ретросатурн в първи...е много необещаваща за развитие на отношения...лично аз обаче не бих се нагърбила с тълкуване.Защото няма нищо невъзможно, защото може би просто МОМЕНТА е такъв, труден е- и трябва да мине време, за да види и тя ясно някои неща и...да помисли, да се успокои- да си каже- искам това или не го искам.
В такива моменти звездите помагат..с нерадикални хорари  ;D - съвет да се обърнеш към себе си. Така го разбирам....

Виждам иначе, че Венера и Марс са сигнификаторите- силно поставени в Риби. Но преди венерката да настигне марса- трябва да се пребори с един ретро мерк (вероятно временна незаинтересованост- негов у5), да я изгори едно слънце (вероятно раздяла- негов у4) и чаааааак тогава след време, след като е преживяла още 1000 неща да го настигне. Не е лесна тази работа. И за това...не ми се мисли. Но и картата си е нерадикална, де. ;)
« Последна редакция: Март 06, 2013, 10:45:49 pm от zikovu »

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2539 -: Март 06, 2013, 10:41:00 pm »
Дописах си горния коментар. Да, виждам, че й е тежко -Луна съвпад Плутон в козирог- разтресла се е от емоции. Криза е. Кажи и да се успокои, да пие чайчета и да вярва, че няма невъзможни неща, но пък и да си даде сметка, че много малко неща си струват да направи Невъзможното за тях.