извинявам се, че питам.
страхувам се от Нептунови влияния. не съм адекватна напоследък и това ми влияе на всичко останало. та, да:
Заблуждавам ли се за чувствата му към мен?
//това се пита...
*ти знаеш отговора.
*въпр. е несъществен за питащия-или това което знаеш е така, или ситуацията е била винаги и изцяло в ума ти само. 
Знам,че човек има причини да търси конфиденциалност, но твоя случай прилича на онази приказка:Отива един при доктора, онзи пита-Какво ви е? А пациентът отговаря-Кажи ти,нали си лекар! А докторът казал-Тогава вървете при ветеринаря! :blink:
Това е добронамерена забележка, хорарите са за ясни и конкретни въпроси, иначе ще излезе че този дял не работи толкова добре.
вярвай ми, моят въпрос по-конкретен не може да бъде. ако бях разяснила ситуацията, нямаше да остане място за астрология;
уви, не знам отговора. не вярвам на интуицията си достатъчно, виж, тя е сигурна в чувствата му и ме кара да пускам хорари.:Д
благодаря ти за поста и отделеното време!)
Може би като познаваш спецификата и условията на хорара като техника/ти, или тя/може да питате, напр:ПРава ли съм ,че той ме обича?, или-Права ли съм, че е безразличен?
Понякога несъвършенството на езика пречи ,например ако въпрос за нещо,което желаем е зададен с отрицателната частица:
Не трябва ли.., или може да се пита утвърдително.
Всъщност отговаря се точно на това,което питат-тук понеже не знаем мацката какво чувства , трябва да навлезем в гадание, къде да го търсим по интуицията й в 12 дом, или какво? Даже не съм сигурна дали са любовни отношения, така предположих.
Надявам се да си ме разбрала правилно, успех на момичето-каквото и да мисли, или желае. :blink:
и "ако беше разяснила ситуацията -ЩЕШЕ да остане място за астрологията"-вярвай ми. Когато лично отидеш на консулт при астролог си казваш всичко, за да го улесниш, питай тези,които са ходили... :blink: