Здравейте,
Нова съм във форума, до този момент четях като гост. Имам въпрос: Това ли е края на отношенията ми с (назован по име)?
Уточнявам, връзката ни е от 1 година, но е по-скоро без сериозни нотки. Аз напоследък сякаш започнах да похлътвам, за разлика от него, който категорично демонстрира, че не желае никаква сериозност.
Виждам, че У1 в моя 1-ви дом, както и Луна в У5, явно се интересувам от проблеми от тоз характер, но с този нептун в 1-ви дом, е възможно да виждам нещата в изкривено огледало. Моят У1 и неговият У1 нямат никакъв аспект.
У5 са ни в аспект, но неговия У1 е в аспект също и с негов У5, което ми говори, че може да се е върнал при минала любов.
Последен аспект на луната е в опозе на У1, слънце, което не е добре, но не знам как се тълкува при така зададен въпрос.
PS: Изобщо не съм сигурна, че разсъжденията са ми верни, просто се пробвам, но може и да се окаже голяма глупост 
мда..човека има чувства към теб определено- сигнификаторите ви ще се свържат чрез пренос, приемат се добре- единствения проблем е,че преноса включва опозиция, която приема зле луната. Има интерсептирани първи знаци. Мисля, че тъй като питаш за конкретен човек (провери опциите да не би той да има някаква авантюра с дама от миналото му- и да има- за кратко ще е), но по- скоро клоня, че през следващата половин година ще останете в не дотам явни отношения - възможно е в даден момент той да нарани чувствата ти, няма да действа така както ти очакваш и искаш, няма да ви е лесно, но мисля, че отношенията ви ще се запазят.
Мерси zikovu,
Има заигравка с жена от миналото си . До този момент, ако трябва да съм честна, си мислех, че я споменава само за да ме дразни. Вече не мисля така и дори не мисля, че е само заигравка, а по-скоро любовта на живота му.
Като спомена чувства, имаш предвид любовни чувства ли? Защото отношението му е такова, че дори не бих си помислила, че изпитва любов, сякаш ме вижда само като сексуален обект, и поради липса на друга алтернатива.