Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1041154 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Хорар за любов
« Отговор #5500 -: Януари 15, 2014, 11:04:59 am »
Здравейте,
Нова съм във форума, до този момент четях като гост. Имам въпрос: Това ли е края на отношенията ми с (назован по име)?
Уточнявам, връзката ни е от 1 година, но е по-скоро без сериозни нотки. Аз напоследък сякаш започнах да похлътвам, за разлика от него, който категорично демонстрира, че не желае никаква сериозност.

Виждам, че У1 в моя 1-ви дом, както и Луна в У5, явно се интересувам от проблеми от тоз характер, но с този нептун в 1-ви дом, е възможно да виждам нещата в изкривено огледало. Моят У1 и неговият У1 нямат никакъв аспект.
У5 са ни в аспект, но неговия У1 е в аспект също и с негов У5, което ми говори, че може да се е върнал при минала любов.

Последен аспект на луната е в опозе на У1, слънце, което не е добре, но не знам как се тълкува при така зададен въпрос.

PS: Изобщо не съм сигурна, че разсъжденията са ми верни, просто се пробвам, но може и да се окаже голяма глупост :-[

мда..човека има чувства към теб определено- сигнификаторите ви ще се свържат чрез пренос, приемат се добре- единствения проблем е,че преноса включва опозиция, която приема зле луната. Има интерсептирани първи знаци. Мисля, че тъй като питаш за конкретен човек (провери опциите да не би той да има някаква авантюра с дама от миналото му- и да има- за кратко ще е), но по- скоро клоня, че през следващата половин година ще останете в не дотам явни отношения - възможно е в даден момент той да нарани чувствата ти, няма да действа така както ти очакваш и искаш, няма да ви е лесно, но мисля, че отношенията ви ще се запазят.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #5501 -: Януари 15, 2014, 12:13:46 pm »
Здравейте,
Нова съм във форума, до този момент четях като гост. Имам въпрос: Това ли е края на отношенията ми с (назован по име)?
Уточнявам, връзката ни е от 1 година, но е по-скоро без сериозни нотки. Аз напоследък сякаш започнах да похлътвам, за разлика от него, който категорично демонстрира, че не желае никаква сериозност.

Виждам, че У1 в моя 1-ви дом, както и Луна в У5, явно се интересувам от проблеми от тоз характер, но с този нептун в 1-ви дом, е възможно да виждам нещата в изкривено огледало. Моят У1 и неговият У1 нямат никакъв аспект.
У5 са ни в аспект, но неговия У1 е в аспект също и с негов У5, което ми говори, че може да се е върнал при минала любов.

Последен аспект на луната е в опозе на У1, слънце, което не е добре, но не знам как се тълкува при така зададен въпрос.

PS: Изобщо не съм сигурна, че разсъжденията са ми верни, просто се пробвам, но може и да се окаже голяма глупост :-[

мда..човека има чувства към теб определено- сигнификаторите ви ще се свържат чрез пренос, приемат се добре- единствения проблем е,че преноса включва опозиция, която приема зле луната. Има интерсептирани първи знаци. Мисля, че тъй като питаш за конкретен човек (провери опциите да не би той да има някаква авантюра с дама от миналото му- и да има- за кратко ще е), но по- скоро клоня, че през следващата половин година ще останете в не дотам явни отношения - възможно е в даден момент той да нарани чувствата ти, няма да действа така както ти очакваш и искаш, няма да ви е лесно, но мисля, че отношенията ви ще се запазят.

Мерси zikovu,
Има заигравка с жена от миналото си . До този момент, ако трябва да съм честна, си мислех, че я споменава само  за да ме дразни. Вече не мисля така и дори не мисля, че е само заигравка, а по-скоро любовта на живота му.
Като спомена чувства, имаш предвид любовни чувства ли? Защото отношението му е такова, че дори не бих си помислила, че изпитва любов, сякаш ме вижда само като сексуален обект, и поради липса на друга алтернатива.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5502 -: Януари 15, 2014, 01:21:52 pm »
Здравейте,

Мерси zikovu,
Има заигравка с жена от миналото си . До този момент, ако трябва да съм честна, си мислех, че я споменава само  за да ме дразни. Вече не мисля така и дори не мисля, че е само заигравка, а по-скоро любовта на живота му.
Като спомена чувства, имаш предвид любовни чувства ли? Защото отношението му е такова, че дори не бих си помислила, че изпитва любов, сякаш ме вижда само като сексуален обект, и поради липса на друга алтернатива.

Категорично не е така- има чувства  (любовни) човека към теб- даже по- силни от твоите. Поне към момента виждам някакво такова осъзнаване. Преди може и да е имал по- пренебрежително отношение към теб...но сега не виждам да е така..все пак опозицията му към 5тия ти дом може да го направи труден от чисто емоционлна гледна точна за теб.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5503 -: Януари 15, 2014, 04:09:47 pm »
Да ти кажа, има голям шанс да стане нещо- но картата не отговаря много акуратно и точно на въпроса ти, защото все още събитието не е почнало. Вижда се по картата, че има някаква бивша история, която не е пуснала съвсем този човек и той все още се чувства свързан с нея. Но има едно много хубаво нещичко в тази карта, което ми подсказва, че е възможно да се харесате и да започнете да излизате с момчето- поне при мен работи, ще видим дали и при теб.....но аз поне няма да правя прогнози ще бъдете или не заедно.
По - натам като се осъществи срещата и като знаеш, че имаш интерес към него и виждаш, че и той има интерес- питай тогава пак.

Благодаря за отговора и нямам търпение да пиша отново...  :blink:

Запознахме се и се харесахме много....и сегааа....ще прерастне ли във връзка запознанството ми с В. назован по име?
 :P :P :P

« Отговор #5504 -: Януари 15, 2014, 06:27:31 pm »
Здравейте :) Пускам въпрос на позната.

"Възможна ли е връзка между Х. и У.?"

Благодаря!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5505 -: Януари 15, 2014, 09:19:51 pm »
Привет на всички,
Имам едно питане за един човек. Как биха се развили отношенията ни с него, Това е една стара любов, която изкочи изневиделица :) Архивирана от преди 1000 години, ама нали ми е скучно...  ХА ХА. Човека държи да се видим.
Ето и каратата

ще сте заедно, ще има препятствие през, което ще трябва да минете- при него е заложено. Но мисля,че ще се справите, перспективите са добри.
Муци, то хубаво, ама преспективи за какво виждаш ? Връзка ? ХА ХА ......
Фрея говори за искра, пък знам ли ? Не ми се вярва след толкова години искрата при мен да се запали отново ....
Благодаря ви и на двете, пък каквото сабя покаже :)

да :blink: перспективи за връзка. ще видиш. и после да дадеш ОВ да ни похвалиш, чу ли?! :wub:

Чуем, чуем ......... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Давам обратна връзка по хорара. Днес отидох на срещата, мина с много вълнения, говорихме си един през друг и беше много приятно. Освежих се много, но само това , за сега. Не пропуснах да го питам за часа на раждане, каза че не със сигурност но мисли че е сутринта. Другата седмица евентуално ще трябва да му правя ректификация или поне ще пробвам . 
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5506 -: Януари 15, 2014, 09:33:00 pm »
Благодаря Елфидка- продължавай да ни държиш в течение- хорара има още да се развива ;)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5507 -: Януари 15, 2014, 09:51:45 pm »
Да ти кажа, има голям шанс да стане нещо- но картата не отговаря много акуратно и точно на въпроса ти, защото все още събитието не е почнало. Вижда се по картата, че има някаква бивша история, която не е пуснала съвсем този човек и той все още се чувства свързан с нея. Но има едно много хубаво нещичко в тази карта, което ми подсказва, че е възможно да се харесате и да започнете да излизате с момчето- поне при мен работи, ще видим дали и при теб.....но аз поне няма да правя прогнози ще бъдете или не заедно.
По - натам като се осъществи срещата и като знаеш, че имаш интерес към него и виждаш, че и той има интерес- питай тогава пак.

Запознахме се и се харесахме много....и сегааа....ще прерастне ли във връзка запознанството ми с В. назован по име?

Възможно е да почнете да излизате често, редовно, по-сериозно, но чувствата ти към бившия ти не са отшумели съвсем- така ми излиза. Като цяло не очаквам от запознанството с В. да се развие някаква голяма любовна история в близко бъдеще, но нещо като връзка- възможно е, да...като, че ли няма да успее съвсем да се "разлисти", но дерзай сега- забавлявай се! ;) не го мисли- като назрее момента за сериозните решения ще ги вземеш много точно и ще са удобни за теб.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5508 -: Януари 15, 2014, 09:57:35 pm »
Здравейте :) Пускам въпрос на позната.

"Възможна ли е връзка между Х. и У.?"

Благодаря!

принципно е възможна, но от картата усещам много силен песимизъм на питащата към евентуални сериозни отношения с човека - има много тежест в тези отношения, тежки са емоциите, разума по- скоро казва не. с цената на много усилия и компромиси- възможна е. но много, много усилия и много много компромиси.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5509 -: Януари 15, 2014, 10:15:55 pm »
Благодаря Елфидка- продължавай да ни държиш в течение- хорара има още да се развива ;)

Ша я видим таз работа :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #5510 -: Януари 15, 2014, 11:04:59 pm »
Здравейте,
как ще се развият взаимоотношенията ми с Х. до 6 месеца?
Предстои ли раздяла в дългосрочен план?
Благодаря ви предварително!

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #5511 -: Януари 16, 2014, 01:34:22 am »
Пак покрай ретро Венера някакви стари любови... Х има ли желание да подновим контакти, заинтересован ли е от някакво развитие в тази насока, комуникация или среща?  Всъщност за въпроса ме подтикна това че си писахме отново, но той и друг път се е появявал и изчезвал.. дали този път ще има развитие?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5512 -: Януари 16, 2014, 08:35:10 am »
Здравейте,
как ще се развият взаимоотношенията ми с Х. до 6 месеца?
Предстои ли раздяла в дългосрочен план?
Благодаря ви предварително!

Тук виждам взаимни чувства, любов, но до 6 месеца е възможно да има драматична ситуация, през която двамата да преминат- по- скоро от него може да дойде- някакъв бяс, разочарование, може той да иска да прекрати нещата- но мисля, че е ще е временно. Жената повече се раздава тук, мъжа не е такъв романтик, но има чувства. Ще има изпитание тук.

« Отговор #5513 -: Януари 16, 2014, 08:44:44 am »
Момичето Х назовано по име влюбена ли е в мен?
Така поне ме гледа, ама вече и аз не знам. Въпросът е зададен днес в 9.44 София ;)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5514 -: Януари 16, 2014, 08:48:29 am »
Пак покрай ретро Венера някакви стари любови... Х има ли желание да подновим контакти, заинтересован ли е от някакво развитие в тази насока, комуникация или среща?  Всъщност за въпроса ме подтикна това че си писахме отново, но той и друг път се е появявал и изчезвал.. дали този път ще има развитие?

много те харесва, но и този път до по- сериозно романтично развитие няма да се стигне, май тука става дума основно за секс- това му краткосрочния текущ интерес, романтичната връзка не му е цел- макра, че МНОГО МНОГО те харесва...хм- върви ги разбери мъжете. :-\

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5515 -: Януари 16, 2014, 08:56:20 am »
Така поне ме гледа, ама вече и аз не знам. Въпросът е зададен днес в 9.44 София ;)

жената Х. я харесваш повече ти, нещо си в разгонен сезон май- много ти е любовно - виждам ;)  ;D
Не че принципно не си й симпатичен, няма нищо против, но при мацката е голям калъбалък от към мъже- има си други грижи. всъщност има тука един, който й е основен приоритет- трудна работа. не знам дали жената е обвързана, но се чувства свързана с някой- ще изгладят нещата с него.
« Последна редакция: Януари 16, 2014, 09:05:55 am от zikovu »

« Отговор #5516 -: Януари 16, 2014, 09:00:12 am »

жената Х. я харесваш повече ти, нещо си в разгонен сезон май- много ти е любовно - виждам ;)  ;D
Не че принципно не си й симпатичен, няма нищо против, но при мацката е голям калъбалък от към мъже- има си други грижи.
Верно е има си грижи. Хубава е и и се офертират, ама какво от това ;)
Точно заради това(наистина си има сериозни грижи), вчера като бяхме на кино не пуснах мазният ми чар или да залагам капани да дойде в нас, а я изпратих...
Според теб, ще го бъде ли? Поне дет се вика да си начеша нагона :)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5517 -: Януари 16, 2014, 09:10:27 am »

Не че принципно не си й симпатичен, няма нищо против, но при мацката е голям калъбалък от към мъже- има си други грижи.
Верно е има си грижи. Хубава е и и се офертират, ама какво от това ;)
Точно заради това(наистина си има сериозни грижи), вчера като бяхме на кино не пуснах мазният ми чар или да залагам капани да дойде в нас, а я изпратих...
Според теб, ще го бъде ли? Поне дет се вика да си начеша нагона :)

допълних си коментара горе, прочети...иначе за начесване на нагона- може да има тиру риру ама не чакай нещо по- сериозно, тя си го обича онзи.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #5518 -: Януари 16, 2014, 09:14:34 am »

Възможно е да почнете да излизате често, редовно, по-сериозно, но чувствата ти към бившия ти не са отшумели съвсем- така ми излиза. Като цяло не очаквам от запознанството с В. да се развие някаква голяма любовна история в близко бъдеще, но нещо като връзка- възможно е, да...като, че ли няма да успее съвсем да се "разлисти", но дерзай сега- забавлявай се! ;) не го мисли- като назрее момента за сериозните решения ще ги вземеш много точно и ще са удобни за теб.

Благодаря ти zikovu,бившия го мисля чат пат все още...така е,но той е с друга,а и аз искам да забравя вече за него.
Ще видим тук как ще потръгнат нещата..ще пиша.
Целувки :blink: :blink: :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5519 -: Януари 16, 2014, 09:20:54 am »

Благодаря ти zikovu,бившия го мисля чат пат все още...така е,но той е с друга,а и аз искам да забравя вече за него.
Ще видим тук как ще потръгнат нещата..ще пиша.
Целувки :blink: :blink: :blink:

радвам се, че се е появил нов интересен мъж при теб, живей си, в близките 1-2 месеца би трябвало да си много доволна.. :wub: