Здравей Гост

Хорар за любов

• 6260 Отговора
  • 1040364 Прегледи
*

poli_z

• *
  • 133
Re: Хорар за любов
« Отговор #5600 -: Януари 20, 2014, 02:40:41 pm »
Здравейте,
Много моля за помощ по следния хорар
Това края на отношенията ми с Х ли е? :'(

Виждам че моя У1 ще направи секстил с неговия У1, но не знам как да го тълкувам....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5601 -: Януари 20, 2014, 02:41:36 pm »
Ще се появи ли нова връзка при мен до края на февруари?
Благодаря на всички отзовали се !

някаква стара любов ще се обади, но като че ли човека е някой, който повече има чувства към теб, отколкото ти към него.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5602 -: Януари 20, 2014, 02:46:25 pm »
Здравейте,
Бихте ли ми помогнали да си разтълкувам този хорар?
Въпроса е : Има ли бъдеще на отношенията ми с Х?
Въпреки че луната е в последния градус виждам, че картата си отговаря
аз съм в негов 12 дом вярно, той е в мой 9 - истина.

Като отчета квадрата между нашите У1-сланце и уран и за мен отговора е НЕ.
Вие как мислите?
Благодаря предварително!

Мила Поли- в отношенията ви категорично има бъдеще. Обичате се, чувствата са споделени, но е много трудна ситуацията и не знам дали ще можете да я разрешите в близките месеци. Би трябвало да има шанс за това.
Благодаря zikovu :blink: :blink:
Вярно ситуацията е трудна, той си замина от Бг и навярно няма да се върне ...
А чисто астрологично какво гледаш за бъдещето?

здрасти поли! Преди 3 седмици съм коментирала това, явно в близко бъдеще ситуацията ще е закучена- край не мисля, че ще е, съветвам те да питаш пак към март месец за вас, ако търсиш реален отговор.

« Отговор #5603 -: Януари 20, 2014, 02:46:58 pm »
Ще се появи ли нова връзка при мен до края на февруари?
Благодаря на всички отзовали се !

някаква стара любов ще се обади, но като че ли човека е някой, който повече има чувства към теб, отколкото ти към него.
Благодаря ти Зикову,явно няма оттърване от него :( Ще ти дам ОВ и по този и по предишния въпрос,за който чакам март (събиране с г-на с който от две години се делим и събираме)
Щеше ми се нещо ново да се появи,но май не ми е писано.
Благодаря ти още веднъж.

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #5604 -: Януари 20, 2014, 02:47:56 pm »
Здравейте,
Бихте ли ми помогнали да си разтълкувам този хорар?
Въпроса е : Има ли бъдеще на отношенията ми с Х?
Въпреки че луната е в последния градус виждам, че картата си отговаря
аз съм в негов 12 дом вярно, той е в мой 9 - истина.

Като отчета квадрата между нашите У1-сланце и уран и за мен отговора е НЕ.
Вие как мислите?
Благодаря предварително!

Мила Поли- в отношенията ви категорично има бъдеще. Обичате се, чувствата са споделени, но е много трудна ситуацията и не знам дали ще можете да я разрешите в близките месеци. Би трябвало да има шанс за това.
Благодаря zikovu :blink: :blink:
Вярно ситуацията е трудна, той си замина от Бг и навярно няма да се върне ...
А чисто астрологично какво гледаш за бъдещето?

здрасти поли! Преди 3 седмици съм коментирала това, явно в близко бъдеще ситуацията ще е закучена- край не мисля, че ще е, съветвам те да питаш пак към март месец за вас, ако търсиш реален отговор.
Благодаря!

« Отговор #5605 -: Януари 20, 2014, 03:02:14 pm »
Ще имам ли интимни отношения до един месец, не че нямам вариант, но не искам да се връщам към стари обвързаности.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5606 -: Януари 20, 2014, 03:08:14 pm »
биляна- не искам да те разочаровам, но това са вариантите за сега- мъж от миналото.

*

Matti

• *
  • 53
« Отговор #5607 -: Януари 20, 2014, 03:12:32 pm »
Не. Стой и гледай какво се случва и след около 3 месеца ще кажеш до къде сте стигнали с мъжа. Наслаждавай се на мига, не ги мисли хорарите.
Твоя хорар специално показа, че човека те харесва, срещи ще има- както ти казах и по- горе (прочети си пак всички мои коментари по твоя хорар), възможно и авантюра, но че няма как да се развият отношенията ви - в сериозна, дълга и стабилна връзка - в следващите месеци поне (един хорар никога не се прави веднъж до живот- аз си държа на тази теория). Това казва хорара- така както аз го разчитам.
След 3-4 месеца ще пишеш как ви се развиват отношенията- до тогава въпроса ще се е развил. Сега е прекалено рано- за всякаква обратна връзка, НО СЕ НАСЛАЖДАВАЙ НА МИГА  :wub:
Благодаря ти от сърце  :58:
Ще те послушам. Просто се уплаших, този човек се държеше лошо с мен, не знаеше какво иска...и от раз промени поведението си. И сега не знам как да му се доверя. Страх ме е, че ще ме нарани повече, аз съм влюбена в него.
[/quote]
е нали искаше нещо дори и за малко и за кратко да е? Радвай се на момента, но поне аз те съветвам по- предпазливо да го даваш и да не се предоверяваш ;)
[/quote]

Да. Това исках. Това искам. Той повече не може да даде. Благодаря ти.

« Отговор #5608 -: Януари 20, 2014, 03:21:39 pm »
Благодаря за отговора, zikovu. А възможно ли е да е все пак мъж от миналото, с когото да не съм имала връзка.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5609 -: Януари 20, 2014, 03:26:28 pm »
Благодаря за отговора, zikovu. А възможно ли е да е все пак мъж от миналото, с когото да не съм имала връзка.

по- скоро би трябвало да е някой, с когото си имала връзка - сатурна у7 е в 5тия дом управлявн от ретро венера

« Отговор #5610 -: Януари 20, 2014, 03:34:00 pm »
Благодаря още веднъж, но засега нямам намерение да се връщам към стари връзки, така че вероятно сама ще си седя. :(

« Отговор #5611 -: Януари 20, 2014, 03:35:59 pm »
Зикову,извинявай за "ровенето",но искам и аз да те попитам(дойде ми идеята от Biliana),дали и при мен може да е някой с който се познавам от преди,а не сме имали връзка....:( Хич не обичам врзраждането на стари връзки.
Благодаря ти

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5612 -: Януари 20, 2014, 03:43:07 pm »
Зикову,извинявай за "ровенето",но искам и аз да те попитам(дойде ми идеята от Biliana),дали и при мен може да е някой с който се познавам от преди,а не сме имали връзка....:( Хич не обичам врзраждането на стари връзки.
Благодаря ти

ами твоята карта е същата като на биляна- предполагам гаджета ще да са бивши заради разположението на у 7 в 5ти дом, но сега една хорарна карта като каже мъж от миналото- е мъж от миналото- всякаквото минало :)
Така, че не се изненадвайте ако е някой, с когото сте нямали връзка и отношения - както аз предполагам.

« Отговор #5613 -: Януари 20, 2014, 03:58:39 pm »
Благодаря ти

ами твоята карта е същата като на биляна- предполагам гаджета ще да са бивши заради разположението на у 7 в 5ти дом, но сега една хорарна карта като каже мъж от миналото- е мъж от миналото- всякаквото минало :)
Така, че не се изненадвайте ако е някой, с когото сте нямали връзка и отношения - както аз предполагам.

Благодаря ти :) ,няма да се изненадам,мога дори и да се зарадвам ако се окаже така :)

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #5614 -: Януари 20, 2014, 04:04:04 pm »
Ще ми пише ли скоро Т? :-[ :-[
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

smile

• 22
« Отговор #5615 -: Януари 20, 2014, 06:34:16 pm »
Пускам хорар на една приятелка. Пита ще се сдобри ли с назования по име и ще възстановят ли приятелството си. (човек, с когото е имала любовни отношения) В момента не си общуват, но тя май доста си мисли за него.  :-\

« Отговор #5616 -: Януари 20, 2014, 09:09:57 pm »
Перла погледнах ти от любопитство този хорар - в него е заложен положителен отговор на въпроса дали ще имаш нова любов- факт. аз залагам евентуално на по- възрастен или зрял като мислене човек. Понякога хорарите се развиват до 6,7 месеца. Може би ще имаш запознанство скоро с такъв човек освен старите ти тръпки.

А сега де... Zikovu, направо ме озадачи  :-\ Бях се отказала вече, че ще го срещна, но имам на разположение още 2 месеца, дотогава знае ли се. Ако се появи такъв човек задалжително ще се похваля. От една страна ми се иска наистина да е по-зрял, че ми омръзна да се занимавам с ''деца''. Искам само да спомена, че едната ми стара тръпка е доста по-голям от мен, възможно ли е той да ми излиза в картата? Въпреки, че не ми се вярва за него да става въпрос предвид  сегашната ситуация, а и е надалеч. След 2 месеца ще дам ОВ  :blink:

« Отговор #5617 -: Януари 20, 2014, 09:26:05 pm »
Отдавна не съм си правила хорар, та реших да си пусна един свързан с бившя ми приятел с който сме в добри, приятелски отношения и все още се чуваме. Няма изгледи да си обновим връзката. Попитах дали ме обича, назовала съм го по име. На моменти си мисля, че все още изпитва нещо към мен, обаче хорара ми съвсем друго показва, че аз съм тази с чувствата (Сатурн, така хубаво ми се е загнездил в 5-ти дом), което не е лъжа, защото все още си го харесвам и обичам по някакъв начин, а той явно не. И аз какво правя в 6-тия му дом, не мога да си обясня ? Акрукс, вади секирата ;D Обаче, ако по картата излиза, че си има друга–спести ми го, че все още не съм готова да го чуя :blink:

Цитат на: akruks в Октомври 24, 2013, 03:48:42 am
Ти не гледай, че Луната е в негов 6д, а това, че Луната У1 за теб е в твоя 12д и е без курс- стоиш си в миналото, за което не правиш нищо да го промениш. Не знам защо реши, че си има друга- заради Венера в негов 12д сигурно, но Венера е диспозитор на интерсептиран знак в негов 5д и не може да се изрази напълно, в разходяща опозиция е с Луната- с теб, ти също не си разбрала чувствата му, разположена в негов 12д-  пази голяма част от чувствата само за себе си. Понеже Марс У5 за него е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн у1 то може да прояви активност в тази област на живота си- любов, развлечения, които ще са споделени с теб- Марс е в твоя 3д на срещите и част от твоя 5д.

Давам ОВ и по този хорар, така и така съм почнала  :blink: Никаква активност от негова страна свързана с любов, стоим си на същото положение за сега, но среща имаше скоро, на която той беше инициатор  :blink:

« Отговор #5618 -: Януари 21, 2014, 07:38:09 am »
Нареждам се отново с въпрос за приятелка. ;) Тя пита-мъж(В.Г.) има ли чувства към нея?Предварително много ви благодаря.

Оказа се,че въпросният господин е обвързан. :unsure: И следователно приятелката ми реши да се отдалечи от него.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #5619 -: Януари 21, 2014, 07:58:27 am »
Ще ми пише ли скоро Т? :-[ :-[

мисля, че по- скоро не. възможно е да си е хванал гадже