Отдавна не съм си правила хорар, та реших да си пусна един свързан с бившя ми приятел с който сме в добри, приятелски отношения и все още се чуваме. Няма изгледи да си обновим връзката. Попитах дали ме обича, назовала съм го по име. На моменти си мисля, че все още изпитва нещо към мен, обаче хорара ми съвсем друго показва, че аз съм тази с чувствата (Сатурн, така хубаво ми се е загнездил в 5-ти дом), което не е лъжа, защото все още си го харесвам и обичам по някакъв начин, а той явно не. И аз какво правя в 6-тия му дом, не мога да си обясня ? Акрукс, вади секирата
Обаче, ако по картата излиза, че си има друга–спести ми го, че все още не съм готова да го чуя :blink:
Цитат на: akruks в Октомври 24, 2013, 03:48:42 am
Ти не гледай, че Луната е в негов 6д, а това, че Луната У1 за теб е в твоя 12д и е без курс- стоиш си в миналото, за което не правиш нищо да го промениш. Не знам защо реши, че си има друга- заради Венера в негов 12д сигурно, но Венера е диспозитор на интерсептиран знак в негов 5д и не може да се изрази напълно, в разходяща опозиция е с Луната- с теб, ти също не си разбрала чувствата му, разположена в негов 12д- пази голяма част от чувствата само за себе си. Понеже Марс У5 за него е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн у1 то може да прояви активност в тази област на живота си- любов, развлечения, които ще са споделени с теб- Марс е в твоя 3д на срещите и част от твоя 5д.
Давам ОВ и по този хорар, така и така съм почнала :blink: Никаква активност от негова страна свързана с любов, стоим си на същото положение за сега, но среща имаше скоро, на която той беше инициатор :blink: